• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Arkadaşlar, yeni "Sonraki Kavrum" tarihi "27.11.23 PAZARTESİ" olarak değişmiştir, stoktaki kahveleri haftasonu gireceğim.
Merhaba Ömer Bey, ben de alıma #32572 ile katıldım. Öncelikle alım süresince forumdaki aktifliğiniz ve yaptığınız bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Sormak istediğim soru şu: Bu kavrum tarihi ilk olarak 17.11.23 Cuma olarak belirlenen kavrumun yeni tarihi mi, yoksa bir sonraki batch için bir tarih mi ? Yani alım yapılırken 17.11.23 kavrumundan gönderim olarak seçilen çekirdeklerde ek bir gecikme beklemeli miyim, yoksa süreçte bir sorun yok mu ?

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba Ömer Bey, ben de alıma #32572 ile katıldım. Öncelikle alım süresince forumdaki aktifliğiniz ve yaptığınız bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Sormak istediğim soru şu: Bu kavrum tarihi ilk olarak 17.11.23 Cuma olarak belirlenen kavrumun yeni tarihi mi, yoksa bir sonraki batch için bir tarih mi ? Yani alım yapılırken 17.11.23 kavrumundan gönderim olarak seçilen çekirdeklerde ek bir gecikme beklemeli miyim, yoksa süreçte bir sorun yok mu ?

İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba @omerincecam değerli yorumlarınız çok teşekkür ederim.

Sizin siparişiniz verildiği zaman "sonraki kavrum tarihi" 17.11.23 Cuma idi ve bu (sizin siparişinizin de bulunduğu) gönderimler Pazartesi günü yapılacak.

Şu anda verilen "sonraki kavrum tarihi" siparişleri ise 27.11.23 Pazartesi günü kavrulup sonraki günlerde gönderilecek.

Stok seçimleri seçimdeki tarihten ve en geç ertesi gün gönderilmektedir.

Selamlar sevgiler

#32729 numaralı siparişim ile ben de katıldım.Alto Cielo ve Elkin Guzman siparişi verdim.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yarın da Kolombiya Geishayı deneyeceğim. Her ikisini de haftaya tekrar deneyeceğim.
Naçizane bir tavsiye, nüanslı kahvelerden daha iyi sonuç almak için extraction'ı bir miktar düşük tutmanızda fayda var. Bir kahveyi ne kadar fazla çözerseniz ortalamaya o kadar yaklaştırırsınız hangi kahveyi kullanırsanız kullanın bir birine benzemeye başlıyor sonuçlar, 3 dakikalık bir extraction da gövde yükselir, denge artar belki ama kahveyi tanımlayan çok ince detayları kaybedersiniz. Bir önceki reçetenizi gördüm 1/15 ve 3 dakika. Size tavsiyem 1/16 hatta 1/17 deneyin, biraz kalın öğütün ve süreyi 2 dakika civarında tutun max 2:15 (250 Ml su için ) o durumda daha hafif ama detayları daha iyi hissedebileceğiniz bir sonuç alabilirsiniz. Süre artırıldığında ve doz yükseldiğinde çözmek istemediklerimizde geliyor fincana. Ben Ultra kahvelerde bu şekilde demleme yapıyorum, size de tavsiye ederim.

#32740 ile de ben katıldım. İzmirde de birkaç kez Ömer Bey'i ziyaret etme şansım olmuştu. Keyifli bardaklar çıkacağına eminim.

Bir kahveyi ne kadar fazla çözerseniz ortalamaya o kadar yaklaştırırsınız hangi kahveyi kullanırsanız kullanın bir birine benzemeye başlıyor sonuçlar,
Son zamanlarda duyduğum en bilgilendirici cümle, tam olarak aynı şeyi düşünüyorum, kahve çok nazik bir bitki ne kadar sert müdahale ederseniz karakteri o kadar kayboluyor. Bazen reçetelere fazla boğuluyoruz, çoğu kahvede basit ve kısa demlemeler daha net sonuçlar veriyor. Son yaşadığım bir tecrübe, 4 farklı kahveyi cupping yaptım bir kahveden inanılmaz net bergamut ve narenciye aldım, aynı kahveyle farklı yöntemlerle ne yaptıysam aynı netlikte aromayı yakalayamadım.

Merhaba, aslında daha önce üye olmuştum buraya, ama Coffenutz'dan gelen mail vesilesiyle ilk kez bu ay alıma katıldım ve siparişimi verdim. Teşekkürler.

Merhaba, aslında daha önce üye olmuştum buraya, ama Coffenutz'dan gelen mail vesilesiyle ilk kez bu ay alıma katıldım ve siparişimi verdim. Teşekkürler.
CoffeeNutz Ailesini burada görmek güzel, selamlar (y)

Merhaba Arda Bey, ben bu aralar bu sabah 5 akşam 8 şeklindeyim :LOL: ama yine de siz gelmeden bir kahvesever hattımıza çıtlatın bir ihtimal dışarı çıkmış olabiliyorum.

Selamlar

Merhaba.

Sitede "filtreye uygun kahveler" kategorisine Kolombiya Alto Occidente ve Kolombiya Elkin Guzman kahveleri espresso yorumu de dahil etmişsiniz. O konuda yorumunuz var mı?

Merhaba.

Sitede "filtreye uygun kahveler" kategorisine Kolombiya Alto Occidente ve Kolombiya Elkin Guzman kahveleri espresso yorumu de dahil etmişsiniz. O konuda yorumunuz var mı?
Aslında filtre kahve bölümü ile tüm tüm kahveler bölümü aynı, bunu biraz da espri maiyetinde ekledim, tüm kahveleri filtre olarak tüketebilirsiniz.

#32762 ile şansımızı arttırdık. Bakalım Klem Farm yetişirse onu da alacağım.

Alto Cielo (şaşırdık mı?)
Johan Espinosa bu seferki güzellikler.

Merhaba @omerincecam değerli yorumlarınız çok teşekkür ederim.

Sizin siparişiniz verildiği zaman "sonraki kavrum tarihi" 17.11.23 Cuma idi ve bu (sizin siparişinizin de bulunduğu) gönderimler Pazartesi günü yapılacak.

Şu anda verilen "sonraki kavrum tarihi" siparişleri ise 27.11.23 Pazartesi günü kavrulup sonraki günlerde gönderilecek.

Stok seçimleri seçimdeki tarihten ve en geç ertesi gün gönderilmektedir.

Selamlar sevgiler
14 Kasım tarihli 32619 numaralı siparişi kontrol edebilir misiniz? Toplu tadım etkinliği dolayısıyla takip etmedim ama sanki kargoya verilmesi gerekiyordu ve elimde de kahve yok :(

Geri