• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Düz tabanlı demleyici için içimi rahat, tatlı önerebileceğiniz kahve var mı? @Ömer Aydın
Ben tercihen Orea + Kalita kağıdı ile üst segment çekirdeklerde ince öğütüm kullanıyorum. Bu açıdan Panama Los Cabezos olabilir.

Diğer taraftan orta segmentte Kolombiya Alto Occidente veya Guatemala Nueva Oriente yüksek gövdeleri ile iyi bir tercih olabilir.

Son düzenleme:
Los cabezos'u ufak gramajlarda paketleseymişiz iyiymiş aslında ya. Fiyatıyla Cielo alırım onun yerine dedirtiyor sürekli. :)

Los cabezos'u ufak gramajlarda paketleseymişiz iyiymiş aslında ya. Fiyatıyla Cielo alırım onun yerine dedirtiyor sürekli. :)
Öyleydi ama büyük pakete girince fiyatını da indirmiştim (evet bu inmiş hali) bir de üstüne indirim öncesi %10 indirimi var ve evet o grup lüks tüketime giriyor diyebiliriz.

Yeni "Sonraki Kavrum" tarihi "20.11.23 PAZARTESİ" olarak değişmiştir.

10 Kasım tarihinde kargoya verilen #32300 nolu "Burundi Kayanza Businde Station Honey" siparişim, bazıları artık resmen siyahlaşmış, homojen olmayan şekilde aşırı kavrulmuş olarak geldi. Büyük hevesle aldığımız bu kahve büyük bir hüsran oldu maalesef.

10 Kasım tarihinde kargoya verilen #32300 nolu "Burundi Kayanza Businde Station Honey" siparişim, bazıları artık resmen siyahlaşmış, homojen olmayan şekilde aşırı kavrulmuş olarak geldi. Büyük hevesle aldığımız bu kahve büyük bir hüsran oldu maalesef.
Merhaba, konu ile ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğim Burak Bey.

Merhaba, #32261 nolu siparişlerim elime geçen hafta ulaştı. Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry ve Burundi Kayanza Businde Station Honey satın aldım. Elkin Guzman 2 haftalık bekleme süresi tavsiye edilmesine rağmen dayanamadım 1 hafta sonunda açtım. Bisküvi kokusunu ve tadını alıyorum, kahvenin tadını beğendim ancak çekirdeklerde renk farklılıkları var. Forum siparişleri aşırı yüklemeye sebep oldu sanırım. Kayanza Businde Station Honey' in kavrumu benim damak tadıma göre yoğun kavrulmuş geldi, Timemore C3 ile demleyen olduysa tavsiyeleri uygulayabilirim. Panama Los Cebezos Geisha Anaerobik' i de merak ediyorum ve denemeyi düşünüyorum ancak yüksek fiyatlı kahveleri 125 gramlık seçenekle sunsanız daha çok kahve deneyebilirdim.

Merhaba, #32261 nolu siparişlerim elime geçen hafta ulaştı. Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry ve Burundi Kayanza Businde Station Honey satın aldım. Elkin Guzman 2 haftalık bekleme süresi tavsiye edilmesine rağmen dayanamadım 1 hafta sonunda açtım. Bisküvi kokusunu ve tadını alıyorum, kahvenin tadını beğendim ancak çekirdeklerde renk farklılıkları var. Forum siparişleri aşırı yüklemeye sebep oldu sanırım. Kayanza Businde Station Honey' in kavrumu benim damak tadıma göre yoğun kavrulmuş geldi, Timemore C3 ile demleyen olduysa tavsiyeleri uygulayabilirim. Panama Los Cebezos Geisha Anaerobik' i de merak ediyorum ve denemeyi düşünüyorum ancak yüksek fiyatlı kahveleri 125 gramlık seçenekle sunsanız daha çok kahve deneyebilirdim.
Merhaba Çağrı Bey, tüm çekirdeklerin agtron ölçümleri profilleme esnasında yapılmakta ve sonrasında referanstan şaşmamak için 5400 kelvin ışık altında kavrum yapılmaktadır. Öğütülmüş renk açısından baktığımızda standartların orta-açık tarafında olduğumuzu söyleyebiliriz.

Hiç bir şekilde yanık nota kabul sınırlarımızda değildir, bu şekilde bir durum kabul edilemez. Çilek infüze Elkin Guzman gibi yoğun işlem görmüş çekirdeklerde yüzey tamamının (içi dahil) olduğundan daha koyu görünmektedir, fakat gerçek tecrübeyi anlamak için öğütüp bakmanız gerekmekte buradaki agtron ise orta kavrum olarak kabul edilen 75 derecesinden daha açık yani daha yüksek bir sayıdır. Elkin Guzman özelinde saniyeler seviyesinde bir yerde kavrumu durdurmaktayız bu çekirdek özelinde çok hassas bir ölçüm yapmaktayız ve aslında diğerlerine göre çok az ısı verilmiş bu çekirdekler için mutlaka tadını yorumlamaya davet ediyoruz.

Merhaba @carbon90

Elkin Guzman tadını beğenmenize çok sevindim, o bisküvi tadını istediğim şekilde alabilmek için kavrumda 5 saniye (abartmıyorum) öncesinde sonlandırmak dahil olmak üzere çeşitli denemeler yaptım ve bu tadı alabilmek için (hızlı-yavaş kavrum detaylarına girmeden) bu profili belirledim. Her bir kavrumun aynı olması için çok ciddi bir çaba gösterdiğime emin olabilirsiniz. Bu çekirdekteki hassasiyet çok olmasına rağmen siz de tadımda tam olarak hedeflediğimizi almışsınız. Bu çok sevindirici ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Burundi honey tarafındaki memnuniyetsizliğinizi de 1 hafta sonra tekrar değerlendirmek için notumuzu aldık, sizinle irtibata geçeceğiz.

Her profil herkesi memnun etmeyecektir ve genel geçer kalite standartlarını dışarıda tutuyorum fakat özellikle: Kahveye neredeyse benim kadar tutkuyla yaklaşan bu kitlenin yani sizlerin çoğunun en yakın olduğu profil tarafını seçmek benim için hem mümkün hem de doğru tercih olacaktır.

Bunu anlamak için de bu kampanyalar çok önemli bir fırsat bu yüzden hem size yorumlarınızı bu yapıcı şekilde paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim hem de tüm arkadaşlarımı paylaşıma buradan daveti borç bilirim:)

Selamlar

Benim kahvelerim de ulaştı çok teşekkür ederim.

Yalnız kargoda hasar görmüş paket bilginiz olsun. Bir tarafı komple açıktı kolinin. Burundi Kayanza paketi de darbeden patlamış. Akşam sağlam bir yere geçiririm artık. Bunun dışında heyecan dorukta.

Benim kahvelerim de ulaştı çok teşekkür ederim.

Yalnız kargoda hasar görmüş paket bilginiz olsun. Bir tarafı komple açıktı kolinin. Burundi Kayanza paketi de darbeden patlamış. Akşam sağlam bir yere geçiririm artık. Bunun dışında heyecan dorukta.
Merhaba @BiblofilYouTube bu çok ciddi bir durum ve Yurtiçi Kargo'dan tazmin edebiliyoruz. Sizden rica etsem özelden bana fotoğraflarını paylaşabilir misiniz acilen süreci başlatalım sizin de hasar görenle ilgili iadenizi gerçekleştirelim.

Kargo sürecinde bazı olumsuzlukların gönderici tarafından telafi edilmesi güzel bir şey

Merhaba @BiblofilYouTube bu çok ciddi bir durum ve Yurtiçi Kargo'dan tazmin edebiliyoruz. Sizden rica etsem özelden bana fotoğraflarını paylaşabilir misiniz acilen süreci başlatalım sizin de hasar görenle ilgili iadenizi gerçekleştirelim.
Tabi, öğleden sonra yerimde olacağım, paylaşırım.

İadelik ciddiyette bir şey yok ya sorun değil. Düşünmeniz yeter.

Dökülmemiş bile kahveler. Pakete ufak bir delik açılmış. Kolinin ise bir tarafından paketler görünüyordu kırmızı kırmızı :D

Ben yine de paylaşacağım sizle.

#32665 numaralı sipariş ile katıldım ben de. Elkin Guzman çekiyordu canım epeydir. Bir de yanına Geisha ekledim. Teşekkürler Ömer!

Bugün Ömer Bey'in de gazıyla gelir gelmez Alto Cielo'yu demledim.

Arkadaşlar almayan varsa almasın. Bize kadar var anca çünkü. :p

İnanılmaz bir çikolata likörü tadı hakim bu kahveye. Daha öğütürken aurası sarıyor etrafı. Dört dörtlük bir asidite, aroma, gövde dengesi var. Aftertaste çok başarılı bir bitter çikolata hissi. İnfüze bir kahve gibi ancak doğal. İnanılır gibi değil gerçekten.

Tek sıkıntısı degas fırsatı vermeden tattığım için soğumada gerçekleşen aşırı ekşilikti. Bunun da sebebini bildiğim için rahatsız olmadım. Şu anda favori kahvem olmuş olabilir. Az daha içeyim bir dakika. :)

#32541 sipariş numarası ile alıma katıldım. Kahveler bugün elime ulaştı. İnşallah memnun kalırım. İzmir kahvecileri ile aram (overdose hariç) iyi değildir! Kavurmaları genelde çok koyu (filtre için) oluyordu. Bu fobimi yenersem iyi olacak! Teşekkürler.​

Bugün Ömer Bey'in de gazıyla gelir gelmez Alto Cielo'yu demledim.

Arkadaşlar almayan varsa almasın. Bize kadar var anca çünkü. :p

İnanılmaz bir çikolata likörü tadı hakim bu kahveye. Daha öğütürken aurası sarıyor etrafı. Dört dörtlük bir asidite, aroma, gövde dengesi var. Aftertaste çok başarılı bir bitter çikolata hissi. İnfüze bir kahve gibi ancak doğal. İnanılır gibi değil gerçekten.

Tek sıkıntısı degas fırsatı vermeden tattığım için soğumada gerçekleşen aşırı ekşilikti. Bunun da sebebini bildiğim için rahatsız olmadım. Şu anda favori kahvem olmuş olabilir. Az daha içeyim bir dakika. :)
Aynı duyguları paylaşıyorum ben de kolay gaza gelen biri değilim ama gelince de paylaşmadan durmak zor oluyor.

Hakikaten natural mi diye gidip gelip bakmıştım ilk tadımımda, iyi ki de yapmışlar bu kahveyi şöyle dolu dolu bir ekşi kakao çekirdeği tadı iyi geldi.

Geri