theCult
Barista
Düz tabanlı demleyici için içimi rahat, tatlı önerebileceğiniz kahve var mı? @Ömer Aydın
Ben tercihen Orea + Kalita kağıdı ile üst segment çekirdeklerde ince öğütüm kullanıyorum. Bu açıdan Panama Los Cabezos olabilir.Düz tabanlı demleyici için içimi rahat, tatlı önerebileceğiniz kahve var mı? @Ömer Aydın
Öyleydi ama büyük pakete girince fiyatını da indirmiştim (evet bu inmiş hali) bir de üstüne indirim öncesi %10 indirimi var ve evet o grup lüks tüketime giriyor diyebiliriz.Los cabezos'u ufak gramajlarda paketleseymişiz iyiymiş aslında ya. Fiyatıyla Cielo alırım onun yerine dedirtiyor sürekli.![]()
Merhaba, konu ile ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğim Burak Bey.10 Kasım tarihinde kargoya verilen #32300 nolu "Burundi Kayanza Businde Station Honey" siparişim, bazıları artık resmen siyahlaşmış, homojen olmayan şekilde aşırı kavrulmuş olarak geldi. Büyük hevesle aldığımız bu kahve büyük bir hüsran oldu maalesef.
Merhaba Çağrı Bey, tüm çekirdeklerin agtron ölçümleri profilleme esnasında yapılmakta ve sonrasında referanstan şaşmamak için 5400 kelvin ışık altında kavrum yapılmaktadır. Öğütülmüş renk açısından baktığımızda standartların orta-açık tarafında olduğumuzu söyleyebiliriz.Merhaba, #32261 nolu siparişlerim elime geçen hafta ulaştı. Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry ve Burundi Kayanza Businde Station Honey satın aldım. Elkin Guzman 2 haftalık bekleme süresi tavsiye edilmesine rağmen dayanamadım 1 hafta sonunda açtım. Bisküvi kokusunu ve tadını alıyorum, kahvenin tadını beğendim ancak çekirdeklerde renk farklılıkları var. Forum siparişleri aşırı yüklemeye sebep oldu sanırım. Kayanza Businde Station Honey' in kavrumu benim damak tadıma göre yoğun kavrulmuş geldi, Timemore C3 ile demleyen olduysa tavsiyeleri uygulayabilirim. Panama Los Cebezos Geisha Anaerobik' i de merak ediyorum ve denemeyi düşünüyorum ancak yüksek fiyatlı kahveleri 125 gramlık seçenekle sunsanız daha çok kahve deneyebilirdim.
Merhaba @carbon90Merhaba, #32261 nolu siparişlerim elime geçen hafta ulaştı. Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry ve Burundi Kayanza Businde Station Honey satın aldım. Elkin Guzman 2 haftalık bekleme süresi tavsiye edilmesine rağmen dayanamadım 1 hafta sonunda açtım. Bisküvi kokusunu ve tadını alıyorum, kahvenin tadını beğendim ancak çekirdeklerde renk farklılıkları var. Forum siparişleri aşırı yüklemeye sebep oldu sanırım. Kayanza Businde Station Honey' in kavrumu benim damak tadıma göre yoğun kavrulmuş geldi, Timemore C3 ile demleyen olduysa tavsiyeleri uygulayabilirim. Panama Los Cebezos Geisha Anaerobik' i de merak ediyorum ve denemeyi düşünüyorum ancak yüksek fiyatlı kahveleri 125 gramlık seçenekle sunsanız daha çok kahve deneyebilirdim.
Merhaba @BiblofilYouTube bu çok ciddi bir durum ve Yurtiçi Kargo'dan tazmin edebiliyoruz. Sizden rica etsem özelden bana fotoğraflarını paylaşabilir misiniz acilen süreci başlatalım sizin de hasar görenle ilgili iadenizi gerçekleştirelim.Benim kahvelerim de ulaştı çok teşekkür ederim.
Yalnız kargoda hasar görmüş paket bilginiz olsun. Bir tarafı komple açıktı kolinin. Burundi Kayanza paketi de darbeden patlamış. Akşam sağlam bir yere geçiririm artık. Bunun dışında heyecan dorukta.
Tabi, öğleden sonra yerimde olacağım, paylaşırım.Merhaba @BiblofilYouTube bu çok ciddi bir durum ve Yurtiçi Kargo'dan tazmin edebiliyoruz. Sizden rica etsem özelden bana fotoğraflarını paylaşabilir misiniz acilen süreci başlatalım sizin de hasar görenle ilgili iadenizi gerçekleştirelim.
Aynı duyguları paylaşıyorum ben de kolay gaza gelen biri değilim ama gelince de paylaşmadan durmak zor oluyor.Bugün Ömer Bey'in de gazıyla gelir gelmez Alto Cielo'yu demledim.
Arkadaşlar almayan varsa almasın. Bize kadar var anca çünkü.
İnanılmaz bir çikolata likörü tadı hakim bu kahveye. Daha öğütürken aurası sarıyor etrafı. Dört dörtlük bir asidite, aroma, gövde dengesi var. Aftertaste çok başarılı bir bitter çikolata hissi. İnfüze bir kahve gibi ancak doğal. İnanılır gibi değil gerçekten.
Tek sıkıntısı degas fırsatı vermeden tattığım için soğumada gerçekleşen aşırı ekşilikti. Bunun da sebebini bildiğim için rahatsız olmadım. Şu anda favori kahvem olmuş olabilir. Az daha içeyim bir dakika.![]()