• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Endonezya kahvenizi
Hario 40'lı, Timemore C3 13 klik(v60 için önerilen en ince ayar) , sitenizdeki tarife göre buzdağı su ile son döküşten sonra spin yapıp demleme işlemini tamamladım. Bitiş beklediğimden 10 saniye daha uzundu, 2:35'de bitti ama sonuç gayet tatmin edici bu demlemenin üzerine en fazla nestle su denemesi yaparım. İlave olarak gül kurusu/gül suyu diyebileceğim bariz bir lezzet vardı. Asidite sevmeyenleri biraz zorlayabilir. Kendi adıma gayet memnunum😁

@Niji Coffee Co. Kahvelerim geldi tesekkurler com guzel kokuyorlar. Esprosso haruki icin kavrum tarihi goremedim , nekadar beklemek gerek ?
Merhaba Murat bey, hızlı paketlemeden dolayı sizlere gönderilen Haruki için tarih basımı es geçilmiş. Lütfen maruz görün. Siparişiniz 28.11.2022 tarihinde vermiştiniz. espressolarımız 29.11.2022 tarihinde kavruldu. Espresso için degassing süresini bir hafta ile 10 gün arasında tavsiye etmekteyiz.
Şimdiden afiyet olsun.:coffee:
sevgiler Kevser…

11022 kod ile siparişimi oluşturdum. Halu Banana ve Haruki'nin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Üç gündür mail bekliyorum, bugün yola çıkmışlar. Yarın elimde olurlar umarım.
İlginiz ve yaklaşımınız için teşekkür ederim.

Etiyopya Bombe
C3 13 klik 4*60 methodu ile son döküşten sonra hafifçe spin, 15/240, 94 derece su, hario 40'lı ve bitiş 3:20. Tarifi yada suyu hiç değiştirmeme gerek yok, daha iyisi olamaz 😁
Geçen yıl içtiğim Etiyopya bombe ile aynı kahve mi diye düşünürken ilk yudumda aynı kahve olduğunu ve bu yılki hasadının çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ben bu ikiliyi ayrı ayrı değerlendiriyorum;Yeşil çay, ve limon yardımcı oyuncularımız diyebilirim. Bu kahvenin asıl mükemmel detayı yasemin notası olmuş. Soğudukça o limon tadı biraz bitterleşiyor belki bazıları için olumsuz bir yoruma sebep olabilir.
Geçen yılki hasat sadece yasemin notası vardı diyebilirim. Bu yılki hasat ve kavrum için emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum.
Fiyatının çok üzerinde performans veren bir kahve 👏👏👏👏👏👏

Halı bananayı sitede yazan tarifle demledim.Demlemem 2:45 gibi bitti 2. Demelemem bir türlü süreyi yakalayamadım sanırsam filtreden dolayı abaca plus ile 40 lı filtre arasında akış farkı çok sanırsam.Ama tadım notlarını yakaladım bu sefer çilekli sakız gibi değil de yoğurda çilek katmış gibi geldi bana.Yeşil muz belirgindi ama aftertaste çok kuvvetli bir kahveydi ellerinize sağlık.

10991 nolu siparişi hafta içinde teslim aldım, ikinci Haruki siparişim oldu ay içinde.
Bir de hediye eklemişsiniz pakete, çok teşekkürler onun için de :)

Ancak hediye çekirdeğin ne olduğu yazmıyor üzerinde, öğrenebilir miyiz yoksa sürpriz mi :D

10991 nolu siparişi hafta içinde teslim aldım, ikinci Haruki siparişim oldu ay içinde.

Ancak hediye çekirdeğin ne olduğu yazmıyor üzerinde, öğrenebilir miyiz yoksa sürpriz mi :D

Bunu yazmaya gelmiştim ben de, teşekkür ederim hediyeniz için ama filtre mi espresso mu nedir acaba? :) @Niji Coffee Co.

Selamlar. 11013 ile ben de alım yaptım bu ay. Fakat gönderile Rugori 3 Congo Kivu paketimin üzerinde yavrum tarihi yazmıyor. öğrenebilme şansım var mı ?

11022 kod ile siparişimi oluşturdum. Halu Banana ve Haruki'nin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Üç gündür mail bekliyorum, bugün yola çıkmışlar. Yarın elimde olurlar umarım.
Şimdiden afiyet olsun. Kahve çekirdeklerini denedikten sonra dönüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şimdiden afiyet olsun. Kahve çekirdeklerini denedikten sonra dönüşlerinizi sabır
Etiyopya Bombe
C3 13 klik 4*60 methodu ile son döküşten sonra hafifçe spin, 15/240, 94 derece su, hario 40'lı ve bitiş 3:20. Tarifi yada suyu hiç değiştirmeme gerek yok, daha iyisi olamaz 😁
Geçen yıl içtiğim Etiyopya bombe ile aynı kahve mi diye düşünürken ilk yudumda aynı kahve olduğunu ve bu yılki hasadının çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ben bu ikiliyi ayrı ayrı değerlendiriyorum;Yeşil çay, ve limon yardımcı oyuncularımız diyebilirim. Bu kahvenin asıl mükemmel detayı yasemin notası olmuş. Soğudukça o limon tadı biraz bitterleşiyor belki bazıları için olumsuz bir yoruma sebep olabilir.
Geçen yılki hasat sadece yasemin notası vardı diyebilirim. Bu yılki hasat ve kavrum için emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum.
Fiyatının çok üzerinde performans veren bir kahve 👏👏👏👏👏👏
merhabalar,
Etiyopya çekirdeğimiz Kasım ayı toplu alımda favori çekirdeklerden biri oldu. Parfümsü tat profili ile herkeste farklı tatlar uyandırıyor. 🌼

Severek tüketmiş olmanız bizler için büyük bir teşekkürdür. umarız ki yeni çekirdeklerimizi sizlerle buluşturduğumuzda yine memnun kalırsınız.
Sevgiler, Kevser…

Merhabalar, Haruki Espresso çekirdeğimizi beğenmenize çok sevindik.

hediyemiz filtre kahve çekirdeklerimiz arasında yer alacaktır. Onun öncesinde sizlerin denemesini ve geri dönüşlerinize göre çalışmalarımızı devam edeceğiz. Bu yüzden sürpriz olarak belli bir süre kalması gerekiyor. :)
şimdiden afiyetler olsun.
sevgiler Kevser…

Selamlar. 11013 ile ben de alım yaptım bu ay. Fakat gönderile Rugori 3 Congo Kivu paketimin üzerinde yavrum tarihi yazmıyor. öğrenebilme şansım var mı ?
Merhabalar, siparişiniz 29.11.2022 tarihinde verilmiştir.
üretimimiz de aynı gün yapılmıştır. şimdiden afiyet olsun.🌼

Ben ne yazık ki aldığım iki kahveden de memnun kalmadım. Kendilerine İnstagramdan ne yapabilirim ne önerirsiniz diye sordum ama dönüşte yapmadılar. Sonrasında kendimle ilgili hataları elemek için başka bir arkadaşımla ve arıtma su ile denedik yine iki kahvede de bitter tatlar baskın ve damakta kuruluk bırakıyor. Benim için üzücü bir alım oldu ama daha çok üzüldüğüm kısım görüp cevap vermemeleriydi.
özellikle Ethiopia Bombe Qonqana kahvesini beğenmemekten öte her demlerken burnuma yoğun ve kötü bir koku geliyor. lütfen yorumumu mazur görün; tezek gibi kokuyor =O Tat olarak da tadım notlarından herhangi bir tadı yakalayabilmiş değilim. soğuduktan sonra yasemin çiçeğini hafif aldım ama gerçekten kahve bana ben kahveye bakıyorum nasıl bitireceğim diye.

Onun dışında matruşka 4 ve Indonesia Java Halu Banana arasından Indonesia Java Halu Banana ilk biten oldu. Onun tat profili hoşuma gitti. Genel olarak memnun kaldığım bir alım oldu sonuçta beğeni subjektif bir konu. İlginç bir kahve deneyimi oldu benim için.

Merhaba Murat bey, hızlı paketlemeden dolayı sizlere gönderilen Haruki için tarih basımı es geçilmiş. Lütfen maruz görün. Siparişiniz 28.11.2022 tarihinde vermiştiniz. espressolarımız 29.11.2022 tarihinde kavruldu. Espresso için degassing süresini bir hafta ile 10 gün arasında tavsiye etmekteyiz.
Şimdiden afiyet olsun.:coffee:
sevgiler Kevser…
#10754 no lu sipariş (17 kasım) içindeki haruki blend kavrum tarihi hakkında bilginiz var mı acaba benim de aklıma takılmıştı sormak istedim kayıt altına almaya çalışıyorum demlemeler ve değişkenleri (bu hususta kavrum tarihi ve degas sürecinde tat-koku-his değişimi.)
Bu arada java halu ya hayran kalıp dayanamadım ve tekrar bir şipariş geçtim çok teşekkürler, emeğinize sağlık.

Kasım ayı sonunda ikinci alımımı gerçekleştirdim. Java haluyu çok beğendiğim için bir miktar stok yaptım, paketlerim de bugün elime ulaştı ve ilk kez bir kavurucudan hediye çekirdek geldi, hakkaten hoş bir duyguymuş ya hu bu :) Benim çok memnun kaldığım bir ay oldu, kasım ayında forumda da güzel bir hava estiğini düşünüyorum sayenizde. Ellerinize sağlık, hayırlı işler diliyorum.

Ben d

Kahveler bugün geldi. Hediyeniz için de çok teşekkür ederim.
Merhabalar, kahveleri mutlulukla tüketmenizi dileriz. Bununla beraber hediye filtre kahve çekirdeğimizi hemen demleyebilirsiniz. Bununla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.:)

sevgiler Kevser…

Kasım ayı sonunda ikinci alımımı gerçekleştirdim. Java haluyu çok beğendiğim için bir miktar stok yaptım, paketlerim de bugün elime ulaştı ve ilk kez bir kavurucudan hediye çekirdek geldi, hakkaten hoş bir duyguymuş ya hu bu :) Benim çok memnun kaldığım bir ay oldu, kasım ayında forumda da güzel bir hava estiğini düşünüyorum sayenizde. Ellerinize sağlık, hayırlı işler diliyorum.
bu ay bizler için çok güzel geçti. Bunu sizlerinde yaşamış olması bizleri çok mutlu etti. 🌼
Hediye filtre kahve çekirdeğimizi şimdiden tüketebilirsiniz ve fikirlerinizi bekliyoruz.
afiyetler olsun.

sevgiler Kevser…

#10754 no lu sipariş (17 kasım) içindeki haruki blend kavrum tarihi hakkında bilginiz var mı acaba benim de aklıma takılmıştı sormak istedim kayıt altına almaya çalışıyorum demlemeler ve değişkenleri (bu hususta kavrum tarihi ve degas sürecinde tat-koku-his değişimi.)
Bu arada java halu ya hayran kalıp dayanamadım ve tekrar bir şipariş geçtim çok teşekkürler, emeğinize sağlık.
Merhabalar, siparişiniz 16.11.2022 tarihinde verilmiştir. Haruki Espresso kahve çekirdeğimiz 15.11.2022 tarihinde kavrulmuştur.

Memnun kamanıza çok sevindik. Umarım yeni çekirdeklerimizi sizlere sunduğumuzda deneme fırsatınız olur.
Afiyetler olsun.🍀

Geri