• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Nijinin kutularından şuana kadar çıkan her türlü görseli saklıyorum. Küçük bir tabloyu dolduracaklar yakında, çok hoşlar. Özellikle anaerobik blend görselini büyük boyutta tablo olarak almak isterdim 😄

Bu tür şeyler deneyimi özel kılıyor gerçekten.
İlginiz için çok teşekkürler…
her bir görsel bizim için bir şeyleri hatırlar bu neden ile bizim için çok önemlidir …
Son görsel ise WOMAN , LİFE , FREEDOM ; pek anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum… görsel kendisi her şeyi iyice anlatıyor :) 🤍⭐🕊️
Sevgilerimle, Alireza

Alıma bende 3 paket ile katıldım . Paketler çok hoş olduğu için 4 yaşındaki kızım kahveleri bitirmemi bekliyor :)
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Afiyet olsun efendim , umarım beğenmişsinizdir ☕⭐

Besmeleylen matruşka 4ü 4.günün şafağında demledim.
Orea önerisini, kalita 155e uyguladım. Beceremedim, under-extract bardak aldım. İlk elin günahı olmazmış:)

Kahve su tutmuyor. Acaba birde clever, switch tarifi gelir mi?
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir ⭐
Hario Switch reçetesini bugün size çıkarıp websitede yazdım ; umarım beğenirsiniz ☕
Sevgiler

Yaptığınız güzel işlerin devamının geleceğine inanarak naçizane ufak bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum. Kahvelerin kartlarını biriktirenler için o kartların boyutlarını değiştirmemenizi tercih ederim (Matruşka 1-2-3 aynı boy, 4 daha büyük). Bir de lütfen kartlara o beyaz kağıt sticker’ları yapıştırmayın, çok özen göstersem de sticker çıkarırken bir kartın kenarını götürdü. Her şey için teşekkürler… @Niji Coffee Co.

Besmeleylen matruşka 4ü 4.günün şafağında demledim.
Orea önerisini, kalita 155e uyguladım. Beceremedim, under-extract bardak aldım. İlk elin günahı olmazmış:)

Kahve su tutmuyor. Acaba birde clever, switch tarifi gelir mi?
Allah beni kahretmesin, 4ü tekrar deneyeyim dedim paket kapalıydı /: bu sabah 4ü değil yanlışlıkla 3ü demlemişim -.-
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir ⭐
Hario Switch reçetesini bugün size çıkarıp websitede yazdım ; umarım beğenirsiniz ☕
Sevgiler
Yinede 4 için hızlı aksiyon aldığınız için minnettarım🌸

İşe bak🙃

Yaptığınız güzel işlerin devamının geleceğine inanarak naçizane ufak bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum. Kahvelerin kartlarını biriktirenler için o kartların boyutlarını değiştirmemenizi tercih ederim (Matruşka 1-2-3 aynı boy, 4 daha büyük). Bir de lütfen kartlara o beyaz kağıt sticker’ları yapıştırmayın, çok özen göstersem de sticker çıkarırken bir kartın kenarını götürdü. Her şey için teşekkürler… @Niji Coffee Co.
Merhabalar efendim , ilginiz için sizden teşekkür ederim .
Bugün mesajınızı takım arkadaşlarıma ilettim , stikerleri daha dikkatli bir şekilde yerleştirecekler .
Bizleri haberdar ettiğiniz için minnettarım .
Sevgilerimle , Alireza

Ofiste toplu tüketim için hangi ucuz yollu kahvenizi önerirsiniz.

@Niji Coffee Co.
Ofis kahvesi tüm arkadaşlara hitap etmesi gerekiyor düşüncesi ile NATURAL FİLTRE BLENDi önermek isterim…

Çoğu arkadaşımız ise haruki Espresso serimizi ofis kahvesi olarak kullanıyorlar … o da iki 82.5 puanlı traditional brasilya kahvesinden oluşmaktadır.

Geri