• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Bugün kahveler bana ulaştı teşekkür ediyorum. Paketi açarken video çekiyordum. Indonesia Java paketinin bir kısmı bu şekilde kutuya dökülmüş ve paket açıktı. Neyse ki sadece o açıkmış diğerleri ile karışmasından baya korkmuştum. 😂 200 Gr paketleri biraz daha büyük olmalı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-04-14-59-46-27_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-11-04-14-59-46-27_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    72.2 KB · Görüntüleme: 181
Bugün kahveler bana ulaştı teşekkür ediyorum. Paketi açarken video çekiyordum. Indonesia Java paketinin bir kısmı bu şekilde kutuya dökülmüş ve paket açıktı. Neyse ki sadece o açıkmış diğerleri ile karışmasından baya korkmuştum. 😂 200 Gr paketleri biraz daha büyük olmalı.
Şimdi tekrar inceledim. Paket boyundan değil ancak üst kısmı sıkıştırılmamış diğerleri gibi. Onun dışında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. ☺️

Ekli dosyalar

• PSX_20221104_151304.jpg
    PSX_20221104_151304.jpg
    154.7 KB · Görüntüleme: 147
Siparişlerim geldi son zamanlarda gördüğüm ne kadar özenli ne kadar güzel bir paketleme mest oldum :love:

Merhabalar, umarım memnun kalırsınız. bu sarı paketlerimiz yeni alındığından dolayı ilk olarakta kampanya için kullanıldı. umaeım geri kalan siparişler sağlam çıkar, yalnızca eksik gönderimde telafimiz oluyor. :)sizlerden Sipariş numaranızı talep edeceğim. eğer ki kahveniz heba oluş ise yarın bir adet sağlam Indonesia Java yola çıkacaktır. sevgiler Alireza...

Son düzenleme:
Siparişlerim geldi son zamanlarda gördüğüm ne kadar özenli ne kadar güzel bir paketleme mest oldum :love:
beğendiğinize çok çok sevindik. elimizden gelenin fazlasını yaparak en küçük ayrıntıyı dahi düşünmeye çalışıyoruz. keyifli demlemeler dileriz. sevgiler Alireza...

Merhabalar, umarım memnun kalırsınız. bu sarı paketlerimiz yeni alındığından dolayı ilk olarakta kampanya için kullanıldı. umaeım geri kalan siparişler sağlam çıkar, yalnızca eksik gönderimde telafimiz oluyor. :)sizlerden Sipariş numaranızı talep edeceğim. eğer ki kahveniz heba oluş ise yarın bir adet sağlam Indonesia Java yola çıkacaktır. sevgiler Alireza...
Tüm diğer kahvelerim sağlam geldi sadece Java dökülmüştü ancak koli dışında değildi o yüzden sorun teşkil etmiyor sadece durumu paylaşmak istedim sizler de ileriye dönük problem yaşamayın diye. Ilginiz için tekrar teşekkürler. 🤗

Niji'den kahve sipariş etmek için bahane ararken toplu alımda çıktığını görünce hemen sipariş verdim. Meğer indirim kodu henüz aktif değilmiş :ROFLMAO: Sağolsunlar hemen iletişime geçip düzeltme sağladılar. ☺️ Şu an diş dolgusundan dolayı yarı uyuşuk dilimle hissedebildiğim kadarıyla don joaquin epey keyifli bir kahve. Diğer paketleri denemek için heyecanla degassing bekliyorum zira epey fantastik reçeteler hazırlanmış matryoshkalar için. Niji'ye ve toplu alımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Nijinin kutularından şuana kadar çıkan her türlü görseli saklıyorum. Küçük bir tabloyu dolduracaklar yakında, çok hoşlar. Özellikle anaerobik blend görselini büyük boyutta tablo olarak almak isterdim 😄

Bu tür şeyler deneyimi özel kılıyor gerçekten.

Nijinin kutularından şuana kadar çıkan her türlü görseli saklıyorum. Küçük bir tabloyu dolduracaklar yakında, çok hoşlar. Özellikle anaerobik blend görselini büyük boyutta tablo olarak almak isterdim 😄

Bu tür şeyler deneyimi özel kılıyor gerçekten.
Paketler görseller gayet başarılı. Sticker da isteriz @Niji Coffee Co. 😁. Sizin görselleri kahve köşemize yapıştıralım. Bu arada siparişler geçildi. Kim bilir belki siparişimden çıkar güzel görselli bir niji sticker ı 😝

Bu aralar Nestle denildiği gibi 100 ppm üstü çıkıyor.Hazır sulardan Niji kahveleri için memnun kaldığınız var mı?

Alıma bende 3 paket ile katıldım . Paketler çok hoş olduğu için 4 yaşındaki kızım kahveleri bitirmemi bekliyor :)
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Besmeleylen matruşka 4ü 4.günün şafağında demledim.
Orea önerisini, kalita 155e uyguladım. Beceremedim, under-extract bardak aldım. İlk elin günahı olmazmış:)

Kahve su tutmuyor. Acaba birde clever, switch tarifi gelir mi?

Güzellikler geldi. Harika detaycılık ve özenle hazırlanmış nefis bir paket. @Niji Coffee Co. Tekrar elinize emeğinize sağlık. C108EF59-48F7-4149-9F27-4DD23F44EA02.jpeg

Niji'den kahve sipariş etmek için bahane ararken toplu alımda çıktığını görünce hemen sipariş verdim. Meğer indirim kodu henüz aktif değilmiş :ROFLMAO: Sağolsunlar hemen iletişime geçip düzeltme sağladılar. ☺️ Şu an diş dolgusundan dolayı yarı uyuşuk dilimle hissedebildiğim kadarıyla don joaquin epey keyifli bir kahve. Diğer paketleri denemek için heyecanla degassing bekliyorum zira epey fantastik reçeteler hazırlanmış matryoshkalar için. Niji'ye ve toplu alımda emeği geçen herkese teşekkürler.
İlginiz için teşekkür ederim , paketleri ve çalışmamız beğenmeniz bizim için her şeyden daha onemli bu süreçte… umarım kahveleride beğenirsiniz ; geri dönüşünüzü beklemekteyiz …
Şimdiden keyifli demlemeler dilerim
Alireza

Geri