• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Herkese Merhabalar, birazdan 3 adet matruşka 3 ekleyeceğim websitede ve bu ürün bitiyor .

Sevgiler

photo_2022-11-03_16-48-29.jpg
Reçete kartları ve not çok hoş teşekkürler. :love::love:

Aeropress benim çok efektif kullanabildiğim bir ekipman değil, arada Wendelboe 14 gram klasik reçetesini kullanıp kenara kaldırıyorum. Kahve özelinde aeropress reçetesi sunulması ilgimi çekti haftasonu ilk işim reçeteyi denemek olacak. :coffee:

Sipariş numarası: 10473

Teşekkür ederim. Aeropress tariflerini merakla beliyorum syg

Sipariş numarası: 10468 ile alıma bende katıldım ilk kez deneyecğim Ethiopia Bombe Qonqana ve Natural Anaerobic Filtre Blend

Niji Coffee Co. ilginize teşekkürler.​

İlginiz için teşekkür ederim , umarım beğenirsiniz özellikle natural anaerobic blend almanıza ayrıca sevindim ⭐🚀☕

Ekli dosyayı görüntüle 22721
Reçete kartları ve not çok hoş teşekkürler. :love::love:

Aeropress benim çok efektif kullanabildiğim bir ekipman değil, arada Wendelboe 14 gram klasik reçetesini kullanıp kenara kaldırıyorum. Kahve özelinde aeropress reçetesi sunulması ilgimi çekti haftasonu ilk işim reçeteyi denemek olacak. :coffee:
Şimdiden keyifli demlemeler , geridonuşunuzu bekliyoruz ☕💥⭐

@Niji Coffee Co.
AliRıza bey, mail ile gelen kargo kodum yanlış sanırım.
Sipariş No. 10325
kargo kodu
402573029450
olarak geldi. mardine teslim edilmiş görünüyor. :) bi bakar mısınız?

@Niji Coffee Co.
AliRıza bey, mail ile gelen kargo kodum yanlış sanırım.
Sipariş No. 10325
kargo kodu
402573029450
olarak geldi. mardine teslim edilmiş görünüyor. :) bi bakar mısınız?
Merhabalar ,
Kusurumuza bakmayın
düzenlendi ve email olarak size iletiliyor ☕⭐

Merhabalar, stoklarda özel kahveler bittiği için üzülsek de #10478 kodu ile bu ayki alımı yaptım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba , umarım iyisinizdir.

Matruşka #4’ten 45 adet stok mevcut !

Sevgiler

Geri