• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Dinlendireceğim eğer tat alamassam atarım . Montag denedinmi hiç onerirmisin. Macera aramak istemiyorum. Şu marka prof diyebileceğin ve nota konusunda supriz yaşatmaz diyeceğin marka var mı ?
Hocam çok fazla prof kavurucu var. Ancak kişiden kişiye değişir ☺️ Ben sana x firma çok güzel derim sen hiç beğenmessin mesela o yüzden bu iş deneyim ve damak meselesi.

Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum. Bütün cekirdekleri denedim ve artı 2 Gr ekstra koymama rağmen tat ve nota alamadım. İade yok tüketici hakkı diye birşey var.
Paylaşımlarınızı merak ve ilgi ile takip ediyoruz. Forumda bazen kızdığımız beğenmediğimiz arkadaşlar oluyor. Paylaşımlarınızla onlara ne kadar haksızlık ettiğimizi farketmemiz ve değerlerini anlamamız konusunda büyük katkı sağladığınızı düşünüyorum. İyi günler dilerim…

Dinlendireceğim eğer tat alamassam atarım . Montag denedinmi hiç onerirmisin. Macera aramak istemiyorum. Şu marka prof diyebileceğin ve nota konusunda supriz yaşatmaz diyeceğin marka var mı ?
Ben size hiç tereddütsüz Probador Colectiva'yı öneririm, şayet beğenmezseniz de iade noktasında sorun yaşamazsınız. Lakin sorun yaşadığınızda muhakkak "Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum" kısmını belirtin, Çağatay Bey bizzat ilgilenecektir sizinle.

Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum. Bütün cekirdekleri denedim ve artı 2 Gr ekstra koymama rağmen tat ve nota alamadım. İade yok tüketici hakkı diye birşey var.
Eğer gerçekten böyleyse bu tecrübeden yararlanmak isterim. samimiyetle soruyorum; eugenioides hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşük kafeinli olduğunu söylüyorlar ama acaba gövde/tatlılık nasıl merak ediyorum laurinaya benzer mi acaba, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Herhangi bir gıdanın "damak tadına uymama" şeklinde iadesi ne derece doğru, ya da sizin kullandığınızı neden başkası tüketsin, çikolata, gofret vb. ürünlerden örnek vereyim daha iyi anlaşılması için, sizin ucundan ısırdığınız çikolatayı "damak tadıma uymadı" diyerek iade etseniz, o ürünü başkası alır mı? Sizin geri iade ettiğiniz ürün ne derece steril, firma onu aldığında satabilecek mi? İade alanlar da var bunun haricinde ama o da doğru olduğunu göstermiyor, şahsen her alışverişimde başkasının denemiş olduğu kahveyi almak istemezdim, hangi koşullarda sakladı vs. iade ambalaj açılmadan olur, ayıplıysa olur hele ki gıda, kozmetik ve iç çamaşırı ürünlerinde.
Kahveyi iade alan firmalar onları kullanmıyor zaten büyük ihtimalle direkt imha ediyorlar. Kimse o kahveleri geri satmıyordur.

Kavurucuların bir kısmı işine yaramayacak ürüne kargo parası da vermemek için müşteriden ürünü kendilerine yollamalarını istemeden para iadesi yapıyorlar. Bir kısmı da suistimali önlemek için kargo ücreti ödemeyi göze alıyorlar (diye tahmin ediyorum).

Bende Kuşadası Belediyesi Dünya Şampiyonundan içtim Türk Kahvesi, tadı hala damağımda, 3 gram belki çözer işinizi

Herhangi bir gıdanın "damak tadına uymama" şeklinde iadesi ne derece doğru, ya da sizin kullandığınızı neden başkası tüketsin, çikolata, gofret vb. ürünlerden örnek vereyim daha iyi anlaşılması için, sizin ucundan ısırdığınız çikolatayı "damak tadıma uymadı" diyerek iade etseniz, o ürünü başkası alır mı? Sizin geri iade ettiğiniz ürün ne derece steril, firma onu aldığında satabilecek mi? İade alanlar da var bunun haricinde ama o da doğru olduğunu göstermiyor, şahsen her alışverişimde başkasının denemiş olduğu kahveyi almak istemezdim, hangi koşullarda sakladı vs. iade ambalaj açılmadan olur, ayıplıysa olur hele ki gıda, kozmetik ve iç çamaşırı ürünlerinde.
@portakalhalil Açılmış gıda hakkındaki önerinizi anlıyorum ve hijyen konusundan dolayı hak da veriyorum. Ancak, toplu alımda 2-3 paket alınmışsa ve bir paket denenmiş ve firmanın kavurum ve tat profili tüketicinin hoşuna gitmemişse, başta vâdedilen tadım notaları paketten çıkmamışsa ve diğer benzeri sebeplerden dolayı diğer paketler hiç açılmadan iade edilmek isteniyorsa, bu durumda satıcı, hiç olmazsa açılmamış paketleri iade alacağını söyleyebilir. Satış yaptım ve artık hiç birini "hijyen" sebebiyle kesinlikle iade almıyorum demek ne kadar doğru? Üstelik açılmamış paketlerde hijyen sorunu da olmaz. Satılan ürününün arkasında durmak önemlidir ve son kullanıcıya güven verir. Ayrıca, müşteri memnuniyeti açısından iade almak, firmanın müşterisine verdiği değeri gösterir. İade alıp, imha etmek de bir seçenektir, birçok firma müşteri memnuniyetini sağlamak ve marka prestijini korumak adına bu şekilde "artık gider" adı altında bir strateji de geliştiriyorlar. Ben, tüm firmalar bu şekilde yapsın demiyorum elbette. Ancak, müşterisine çözüm üretsin, bazen zarar etmek pahasına müşterinin memnuniyeti ön planda tutulsun ki; firmalar piyasaya güven versin; sadece övgüleri değil aynı zamanda diğer tüketici dönütlerini, eleştirilerini de alsın ve böylece piyasada daha kalıcı olsun. Üstelik birçok kullanıcı aldığı ürünü bu şekilde iade etmek istemez, aldığı ürünü sonuna kadar tüketmek ister. İade etmek isteyen müşteri sayısı, tüm müşteri sayısından çok daha azınlıktadır. Ben şahsen kendi adıma, iadelerde zorluk çıkartan, müşteri memnuniyetini önemsemeyen ve sadece satış yaparak kâr elde etmek isteyen firmalardan ikinci bir sefer alışveriş yapmayı kesiyorum. Amacım, sizinle ya da başa hiçbir kişi veya firma ile münakaşaya girmek değil. Yerli firmaların gelişmesini kendi adıma hep istemişimdir ve destek de vermişimdir. Ancak, isteğim firmaların da müşterilerinin istek ve şikayetlerini dikkate alıp, satış süreçlerine tüketicilerin gözüyle de bakabilme özverisini ve yaklaşımını göstermeleridir. Saygılarımla...

@portakalhalil Açılmış gıda hakkındaki önerinizi anlıyorum ve hijyen konusundan dolayı hak da veriyorum. Ancak, toplu alımda 2-3 paket alınmışsa ve bir paket denenmiş ve firmanın kavurum ve tat profili tüketicinin hoşuna gitmemişse, başta vâdedilen tadım notaları paketten çıkmamışsa ve diğer benzeri sebeplerden dolayı diğer paketler hiç açılmadan iade edilmek isteniyorsa, bu durumda satıcı, hiç olmazsa açılmamış paketleri iade alacağını söyleyebilir. Satış yaptım ve artık hiç birini "hijyen" sebebiyle kesinlikle iade almıyorum demek ne kadar doğru? Üstelik açılmamış paketlerde hijyen sorunu da olmaz. Satılan ürününün arkasında durmak önemlidir ve son kullanıcıya güven verir. Ayrıca, müşteri memnuniyeti açısından iade almak, firmanın müşterisine verdiği değeri gösterir. İade alıp, imha etmek de bir seçenektir, birçok firma müşteri memnuniyetini sağlamak ve marka prestijini korumak adına bu şekilde "artık gider" adı altında bir strateji de geliştiriyorlar. Ben, tüm firmalar bu şekilde yapsın demiyorum elbette. Ancak, müşterisine çözüm üretsin, bazen zarar etmek pahasına müşterinin memnuniyeti ön planda tutulsun ki; firmalar piyasaya güven versin; sadece övgüleri değil aynı zamanda diğer tüketici dönütlerini, eleştirilerini de alsın ve böylece piyasada daha kalıcı olsun. Üstelik birçok kullanıcı aldığı ürünü bu şekilde iade etmek istemez, aldığı ürünü sonuna kadar tüketmek ister. İade etmek isteyen müşteri sayısı, tüm müşteri sayısından çok daha azınlıktadır. Ben şahsen kendi adıma, iadelerde zorluk çıkartan, müşteri memnuniyetini önemsemeyen ve sadece satış yaparak kâr elde etmek isteyen firmalardan ikinci bir sefer alışveriş yapmayı kesiyorum. Amacım, sizinle ya da başa hiçbir kişi veya firma ile münakaşaya girmek değil. Yerli firmaların gelişmesini kendi adıma hep istemişimdir ve destek de vermişimdir. Ancak, isteğim firmaların da müşterilerinin istek ve şikayetlerini dikkate alıp, satış süreçlerine tüketicilerin gözüyle de bakabilme özverisini ve yaklaşımını göstermeleridir. Saygılarımla...
Açılmış paket harici dediğiniz yapılabilir o konuda haklısınız ama kahve çok apayrı bir şey Spada kavrumunu seven insan da çok ben denemedim ama kötü kavurmuyor biliyorum, kavrum tarzını çıkarırsak geriye kahvenin kendi aroması kalıyor belki Kolombiya orijinli bir kahve sizi mutlu etmedi damağınıza uymadı ama belki Etiyopya daha memnun eder, ikisi çok farklı orijinler, kavrum çok koyu olur her fincanda isli tat alırsınız, bu ayıptır iadeyi sonuna kadar zorlayın, kavrum gelişmemiş olur her fincanda saman ot alırsınız onu da iadeye zorlayın ama kavrum omni tarzda ben kahveyle iyice oynamanız sonunda doğru tatları yakalayacaginizi düşünüyorum, deneyim başlığına da yazabilirsiniz daha önce demleyip memnun kalanlar tecrübelerini de yazabilir, hangi kahveyi ne ekipmanla nasıl demlediniz belki demleme kaynaklı tat uyuşmazlığı olmuştur, onu belirtirseniz daha somut sonuçlar çıkar ortaya, az cok tadim notalarını yansıtır güzel demlenince diye düşünüyorum

siparişler elime ulaştı. spada paketlerinin yeni tasarımına bayıldım, hem görsel olarak hem de kalite olarak çok iyiler. kavurum tarihlerini paket üzerinde bulmak biraz zaman aldı ancak sonunda bulabildim :) paketin arka tarafında yani üst üste spada yazılarının olduğu tarafta en üstte bulunuyor.

22 mayıs kavurum tarihli El Mİrador'u 11. gününde demledim. oturması için biraz daha (4-5 gün kadar) zamana ihtiyaç olduğunu düşündüren hafif bir acılık dışında çok keyifli bir kahve olduğunu söyleyebilirim. bugün 2. kez demlediğimde acılık belirgin şekilde azalmıştı ve şarabımsı tat daha belirginleşmişti. 15. günden sonra demlemeye devam edeceğim. (2 gram daha kahve ekleyip tat profilinde belirgin değişim beklemektense 2. haftayı beklemeyi daha uygun gördüm:)

Çok garip daha bir haftalık kahve içiyorsun hiçbir tad alamadım demek kötülemek için yazılmış ya da çok ön yargılı bir yorum. Kahve daha degass atmamış atsa bile kahve arttırmak bir çözüm değil oynanılacak son şeylerden biri su oranı, sıcaklığı, öğütüm ayarınız her şey değiştirebilir.

Birden fazla kullanici problem yasasa firma sorgulanabilir ama bir kisinin problem yasamasi firmaya yazilmaz kisi begenmemis olabilir. Elimde kahve yoktu degassing oncesi demledim iyi sonuc aldim. Bu tabi benim agiz tadima gore iyi idi. Spada son zamanlardaki favori kavurucum.

Nitelikli kahveye içmeye başladığım zaman ilk çekirdek kahvemi Spada dan almıştım bu ay ile birlikte toplam 4. siparişim oldu ve hiçbir kahvesinde tat, aroma vs. almadığım kesinlikle olmadı, paket tasarımları ise ayrı bir hoşuma gider. Kısaca sorunun Spada kaynaklı olduğunu pek zannetmiyorum :)

klasik espresso tadı arayanlar için spada motion çekirdeğini başarılı bulmuştum, americano ve lattesi de güzel olmuştu, ay sonuna doğru alım yapacağım, spada her açıdan başarılı bulduğum bir kahvecidir, teşvikiye şubeleri de çok iyi tasarım olsun, verdikleri kahveler olsun on numara.

v60 mi demlilyorsunuz acaba. su gram oranınınz nedir araca. 16. gr 250 gr benim oranım. siz hangi su kahve oranını kullanıyorsunuz acaba ?
Hocam siz hangi kahveleri aldınız? Bir de değirmen ile kullandığınız suyu söyler misiniz?

choco, stio . maracay comandante buzdağı
Maracay özelinde cmd 21 22 klik, 90- 93 derece su, 15 gram kahve ile 1/17,1/18 oran, 50 ml ön demleme+30. Saniyeden sonra 150ye kadar, 1. Dakikadan sonra kalan suyu dairesel olacak şekilde dökün. Döküşten sonra 2 3 spin. Su döküşünü olabildiğince yavaş tutun. Bu reçeteyi diğer kahvelerde de uygulayın.
Kahvelerde biraz daha tatlılık istiyorsanız öğütümü 17 kliğe kadar düşürüp su oranı da değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
alınan ürünler nitelikli kahveler tadım ve içim konusunda iyi bir tat yakalama amacımız. bu sorunla hepimiz karşılaşa biliriz yada benzeri durumlarda onemli olan firmaların profesyonel ve çozüm odaklı olması. denedim ve deneyimimi aktardım. kötüleme vb. değil memnun kalmadım iade etmek istedim bu normal bir müşteri davranışı değil mi .
Direk hiç bir tat aroma nota almadım demek ne ile demlediniz nasıl demlediğiniz hakkında hiç bir şey söylemeden bunu demek benim kanımca suçlayıcı bir söylem. Bir de kahve genelinde açılmış bir paket he kavrum sıkıntısı olur böcek saldırısı olur paket yırtılmış olur o zaman yardımcı oluyor zaten bütün firmalar ama bu durumda müşteri memnuniyeti değil bence kahve almadan önce o kahveleri içen birilerine sormanız daha iyi bence.

Geri