• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba herkese, spadadan kahve tercihi icin size sorayim dedim deneyenlerden asidite hafif hissettiginiz kahveleri onerebilir misiniz ?

Sevgili @SpadaCoffeeRoastery sipariş (3506) notumda da belirttim ama sonuç alamadım; sitenizde olmayan ve forumda paylaşılmayan kahvelerin reçetelerini paylaşabilir misiniz? Bu arada paketleriniz çok güzel. Hızlı kargo için teşekkürler.

HONDURAS / SOL NACIENTE / NATURAL

ETİYOPYA / ARICHA ADORSI / YIKANMIŞ

BREZİLYA / SITIO MANTIGUEIRA

1 kg Etiyopya Arıcha ve 250 gr Kolombiya Choco siparişi vermiştim. Etiyopya 250 gram yollamışsınız. Sipariş numaram 3514. En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim. Şubenizi aradım cevap veren olmadı. @SpadaCoffeeRoastery

1 kg Etiyopya Arıcha ve 250 gr Kolombiya Choco siparişi vermiştim. Etiyopya 250 gram yollamışsınız. Sipariş numaram 3514. En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim. Şubenizi aradım cevap veren olmadı. @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar ptesi günü kontrolünü sağlıcaz. Aksilik için üzgünüz.

Kahvelerde Buzdağı harici hangi sulardan memnunsunuz?

Sevgili @SpadaCoffeeRoastery sipariş (3506) notumda da belirttim ama sonuç alamadım; sitenizde olmayan ve forumda paylaşılmayan kahvelerin reçetelerini paylaşabilir misiniz? Bu arada paketleriniz çok güzel. Hızlı kargo için teşekkürler.

HONDURAS / SOL NACIENTE / NATURAL

ETİYOPYA / ARICHA ADORSI / YIKANMIŞ

BREZİLYA / SITIO MANTIGUEIRA
Merhabalar siparişleriniz için tesekkürler.
Honduras Sol Naciente;
17/280
Cd 20 clik
3 parçalı döküş
Su 94c
Etiyopya Aricha ;
16/288
Cd 18clik
4 parçalı döküş
Su 94c
Brezilya Sitio;
17/280
Cd 20 clik
3 parçalı döküş
Su 94c

Deneyebilirsiniz

motion aldım ama geçeb seferkilerle hiçbir alakası yok bide bir kilo aldım mailinizide bulamadım 6sı kavrumdu sanırım.
lokman hocam aldığınız spada motion nasıldı, hangi espresso makinesi ve değirmen kullandınız, yeterli basınca mı ulaşamadı, akışı mı kötüydü, tadı mı olumsuzdu, daha önce kaç kilo spada motion tüketmiştiniz, spada motion klasik espressoda olsun sütlülerde olsun iyi sonuçlar veren çekirdekti, kavrumda sıkıntısı varsa @SpadaCoffeeRoastery size yardımcı olur eminim.

motion aldım ama geçeb seferkilerle hiçbir alakası yok bide bir kilo aldım mailinizide bulamadım 6sı kavrumdu sanırım.
Ne gibi sorun yaşıyorsunuz? Birde roast tarhini net söylerseniz roast profilinin kontrolünü sağlayabiliriz.

6sıydı sanırım instagram hesaplarınızada yazdım yani basınç bile tutmuyor kahve türk kahvesi kıvamında bile tad profili kötü inanırmısınız bu sanki çok bayat kötü kahve uzun süredirde alırım çok çok inceye gittim akış halen hızlı tad eski tad değil.
Biz shoplarimızada aynı kahveyi gönderiyoruz ve het roast kayıtli biz kontrolünü sağlıyıp size bilgi verelim , yardımcı olmaya çalışırız tabiki.

Geri