Anasayfa üzerinden inceleyin, kategorilerde görünmüyor kahvelerSitede iki kahve kalmışNe yaşandı bu ay?
Merhaba. 7.günden itibaren demleyebilirsiniz.Espresso ve filtre degassing süre tavsiyeniz nedir @Firma1 ?
Dükkandan alabiliyor muyuz ?
Açıkçası izmitte olduğunuzu öğrenince sevindim ancak açık adres bulamadım nedense.
Merhaba. Reçetelerimizi paylaşacağız. Yorumlarınız için teşekkürler.Nordic aldım, beklentim oldukça yüksek ve yorumların da etkisiyle beklentimi karşılayacağı kanaatindeyim. @roasterbeg mümkünse V60 demleme reçetesi paylaşabilirmisiniz..?
roster hanım merhaba! ankara'da festivalde bana bi filtre önermiştiniz, emre bey söyledi ama unuttum.. ismini rica etsemMerhaba. Reçetelerimizi paylaşacağız. Yorumlarınız için teşekkürler.![]()
Merhabaroster hanım merhaba! ankara'da festivalde bana bi filtre önermiştiniz, emre bey söyledi ama unuttum.. ismini rica etsemdemlemede kullandım çok beğendim. siparişimi de ilk dakikadan verdim elbette hamasoyu kaptım
![]()
Merhaba Şuan degas dolmuş kahvemiz yok en düşüğü 7 günlük onlarda sipariş sırasına göre gönderiliyor. Asidik ve naturel espresso seviyorsanız favorimiz Bochesa.Merhabalar. Öncelikle tebrik ederim. Origin benim için içtiğim en iyi espressolardan biriydi. Bir klasik espressocu olarak oldukça beğenmiştim. Bu alımda önerebileceğiniz naturel kahve var mı? Ayrıca şu an elimde hiç kahve yok. Degass süresi dolmak üzere olan veya olanlar varsa onlardan alabilmem mümkün müdür? Teşekkür ederim.
Bochesa'yı ekledim zaten. Filtre için sormuştum aslında ama belirtmemişimMerhaba Şuan degas dolmuş kahvemiz yok en düşüğü 7 günlük onlarda sipariş sırasına göre gönderiliyor. Asidik ve naturel espresso seviyorsanız favorimiz Bochesa.![]()
Esmeril, de fuego ve la cuesta tam senlik kahveler üstatBochesa'yı ekledim zaten. Filtre için sormuştum aslında ama belirtmemişim![]()