• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Yeni admin alımı yapılsın benim için, square mile ve barn dan indirim ayarlasın
2 kilo alırım
Oylama açıldı oy verdik 1. oldu. Adamlarda 1 hafta verebiliriz dedi. O seçilmedi gidip 5. kavurucu seçildi. Seçilen kavurucuda da 2 çeşit kahve var. :)
Admin yapması gerekeni yapıp boxx'un 1 haftasını kabul etse böyle birşeye gerek kalmazdı. Yada en azından bunu oylamaya sunsaydı kafasına göre karar vermeseydi.

O zaman bize sorulmasın @kahveanalisti arkadaş seçip ahanda budur desin. :)) Sayın @kahveanalisti 10 çeşit kahve 1hafta, 2 çeşit kahve 1 ay denklemini nasıl kurdunuz ve 2 kahve 1 ay çıktı çok merak ediyorum.

Oylama açıldı oy verdik 1. oldu. Adamlarda 1 hafta verebiliriz dedi. O seçilmedi gidip 5. kavurucu seçildi. Seçilen kavurucuda da 2 çeşit kahve var. :)
Admin yapması gerekeni yapıp boxx'un 1 haftasını kabul etse böyle birşeye gerek kalmazdı. Yada en azından bunu oylamaya sunsaydı kafasına göre karar vermeseydi.

O zaman bize sorulmasın @kahveanalisti arkadaş seçip ahanda budur desin. :)) Sayın @kahveanalisti 10 çeşit kahve 1hafta, 2 çeşit kahve 1 ay denklemini nasıl kurdunuz ve 2 kahve 1 ay çıktı çok merak ediyorum.

Selamlar @admuys ☕

Benimde gönlümde boxx vardı lakin mümkün olmadı bende bir haftalık indirimi alıp ayın geri kalanı için başka bir kavurucu ile görüşülmesini yeğlerdim lakin o da olmadı,elbette yorumlarımızda serbestiz ama lütfen daha özenli cümleler ile.

Coffedepartman seçkisine gelecek olursa 10/10/2022 tarinde ve 17/10/2022 tarihinde seçkiye yeni çekirdekler eklenecek ve sanırım 10’a yakın belki daha fazla çekirdek olacak,yanılmıyorsam bu başlığın altındaki ilk sayfada bilgilendirme mevcut.

Bu sorularınızın cevabını bulabileceğiniz gönderileri aşağıya ekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (508) üyeye çok teşekkürler. Ekimayı anketinde 1. çıkan firma Boxx Coffee (128oy) olurken 2. Firma Montag (65 oy) coffee oldu. 3.Firma(41 oy) ise Overdose Coffee, 4.Firma Coffee Factory 5. Firma'da Coffee Department oldu.

Boxx'ın 1 haftalık teklifinin bizim standart alımımıza uymaması Montag, Overdose, Coffee Factory diğer başlıklarda açıkladığım sebeplerden dolayı kabul etmemesi sonucunda @metin bey'in hem hızlı hem de gerçekten foruma karşı böyle uğraştırıcı bir dönemde yardımcı olması sayesinde bu ay Coffee Department alımı yapıyoruz. Coffee Department ayrıca sonraki aylarda anketten çıkarılmayacak.

Ekli dosyayı görüntüle 22247

@metin ayrıca alımla ilgili indirim detaylarını sizinle paylaşacak.

Kupon kodu:*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

İndirim oranı: %20

Sitede şu an 2 çeşit kahve var

Bu ay siteye ekenecek kahveler

10 EKİM HAFTASI
  1. ETİYOPYA YAYE NATURAL ANAEROBIC
  2. ETİYOPYA HAMASHO NATURAL

17 EKİM HAFTASI
  1. BREZİLYA PRİMAVERA
  2. ETİYOPYA ACACIA
  3. ETİYOPYA URAGA
  4. EL SALVADOR FINCA EL GOBIADO NATURAL ANAEROBİC

İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.10.2022 23:59
Web Sitesi:
coffeedepartment.co

Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

arkadaşlar tekrar açıklama yapmak isterim boxx'ın 1 haftası güzel ama geri kalan 3 hafta hiç bir firma peşinde yer almak istemez. Coffenutz alımı yapan arkadaşlar tahminen ayın 15'inde tekrar kahve alacaklar ve bu alım zamanı Boxx alımını kaçırmış olacaklar. Bu tip durumları düşünmek zorunda olduğumuz için böyle bir karar aldık. Boxx 3 hafta deseydi olabilirdi belki ama ne yazık ki 1 hafta az. Ayrıca 508 kişinin 128'i boxx demiş burada baskıcı demokrasi tipi bir durum değilde çözümcül ama kapsayan demokrasi anlayışının bence doğru olduğu kanaatindeyim. Amaç 128 kişiyi değil herkesi memnun edebilmek :)

Merhaba Utku bey,
İndirim oranı aslında foruma özel...

Yeni eklenen kahveler dediğiniz gibi 1 hafta tanışma indirimi ile satışa çıkıyordu; bu kapsamdaki kahveler sadece Yaye NA ve Gobiado NA.
Yaye planladığımız tarihte satışa sunabilirsek 3 hafta uzun süre indirimli fiyattan faydalanabileceksiniz.
Gobiado'yu da en hızlı şekilde stoklara sokmayı istiyoruz. tahmin ediyorum ki 2 hafta da bu kahve indirimli olacak.
Acacia, Primavera, Uraga da mevcut kahveler olduğu için tanışma indirimi uygulamıyoruz. Ancak aylık alım ile bu indirimden faydalanılabilecek.

İstanbul Kahve Festivalinde YAYE NA standımızda olacak, satın almadan tadım yapmak isterseniz bekleriz.

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (508) üyeye çok teşekkürler. Ekimayı anketinde 1. çıkan firma Boxx Coffee (128oy) olurken 2. Firma Montag (65 oy) coffee oldu. 3.Firma(41 oy) ise Overdose Coffee, 4.Firma Coffee Factory 5. Firma'da Coffee Department oldu.

Boxx'ın 1 haftalık teklifinin bizim standart alımımıza uymaması Montag, Overdose, Coffee Factory diğer başlıklarda açıkladığım sebeplerden dolayı kabul etmemesi sonucunda @metin bey'in hem hızlı hem de gerçekten foruma karşı böyle uğraştırıcı bir dönemde yardımcı olması sayesinde bu ay Coffee Department alımı yapıyoruz. Coffee Department ayrıca sonraki aylarda anketten çıkarılmayacak.

Ekli dosyayı görüntüle 22247

@metin ayrıca alımla ilgili indirim detaylarını sizinle paylaşacak.

Kupon kodu:*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

İndirim oranı: %20

Sitede şu an 2 çeşit kahve var

Bu ay siteye ekenecek kahveler

10 EKİM HAFTASI
  1. ETİYOPYA YAYE NATURAL ANAEROBIC
  2. ETİYOPYA HAMASHO NATURAL

17 EKİM HAFTASI
  1. BREZİLYA PRİMAVERA
  2. ETİYOPYA ACACIA
  3. ETİYOPYA URAGA
  4. EL SALVADOR FINCA EL GOBIADO NATURAL ANAEROBİC

İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.10.2022 23:59
Web Sitesi:
coffeedepartment.co

Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

Selamlar @admuys ☕

Benimde gönlümde boxx vardı lakin mümkün olmadı bende bir haftalık indirimi alıp ayın geri kalanı için başka bir kavurucu ile görüşülmesini yeğlerdim lakin o da olmadı,elbette yorumlarımızda serbestiz ama lütfen daha özenli cümleler ile.

Coffedepartman seçkisine gelecek olursa 10/10/2022 tarinde ve 17/10/2022 tarihinde seçkiye yeni çekirdekler eklenecek ve sanırım 10’a yakın belki daha fazla çekirdek olacak,yanılmıyorsam bu başlığın altındaki ilk sayfada bilgilendirme mevcut.

Tekrar Selamlar @admuys ☕

Yukarıdaki yorumumda bahsettiğim postu paylaşıyorum,şuan sitede mevcut olanlar ile birlikte toplam 8 adet çekirdek olacak.Yanlış anlama beni kimsenin avukatlığına soyunmadım beni rahatsız eden yalnızca üslup.

Selamlar @admuys ☕

Kimse o görmediği kahvelere oy vermedi ki. :)
Amaç çoğunluğun istediği bi kavurucunun kahvesini deneyimlemek değilmiydi. Evet çoğunluk boxx'u seçti onlarda 1 hafta indirim verdi.
Herşey yolunda işte :)

1 ay alabilmekse mesele e şimdi de alamıyoruz. 2 kahve var. :) 2 hafta sonra gelecek ve hiç bilmediğimiz kahveler nasıl daha öncelikli olabiliyor. :)
Ben yaptım oldudan rahatsız oldum ben.

Kimse o görmediği kahvelere oy vermedi ki. :)
Amaç çoğunluğun istediği bi kavurucunun kahvesini deneyimlemek değilmiydi. Evet çoğunluk boxx'u seçti onlarda 1 hafta indirim verdi.
Herşey yolunda işte :)

1 ay alabilmekse mesele e şimdi de alamıyoruz. 2 kahve var. :) 2 hafta sonra gelecek ve hiç bilmediğimiz kahveler nasıl daha öncelikli olabiliyor. :)
Ben yaptım oldudan rahatsız oldum ben.

Kimsenin ben yaptım oldu dediğini sanmıyorum. Kurallar ve onların açık kaldığı yerde teamüller var. Alım ekibi, alım için iletişime geçer tatmin edici bir cevap alınmazsa devamında olan kişilere geçer. Bu hep böyle olmuştur.

Yaptım oldu dediğiniz tatmin edici olmayan koşullar sebebiyle diğerine geçmekse zaten böyle bir teamülen yetkileri mevcut.

Oyunun amacı aylık alım ve tadım etkinliği..

Düzenleme: Hatta yanlış hatırlamıyorsam eski zamanlarda tüm kahvelerde değil belli kahvelerde indirim sağlanıyordu ki tadım etkinliği sıfatından çıkmasın. Bu sürece ben yetişemedim ama eski alımları incelediğimde öylr olduğunu hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama eskiler düzelteceklerdir.

Son düzenleme:
@admuys ☕ Haklısın
Biz burada taleplerimizi kavurmahanelere iletiyoruz. Onlarda ''yapabileceklerini'' söylüyorlar
Kimisi muhasebesini yapıyor %30 indirim veriyor. Kimisi %5'in üstüne çıkmıyor.
Kimisi 1 hafta yapabilirim diyor. Kimisi 1 ay. Kimisi de yanaşmıyor bile.
Bunların hepsiyle daha önce karşılaştık ve aylık alımlar uzun süredir saat gibi işliyordu.
Şimdiye kadar birçok firmayla anlaşıldı, tanışıldı aylık süreçte. İlk defa böylesine acaip bir kriz ortamı doğdu. Bu noktada da CD kulübü kırmadı, kibir yapmadı, geleneği sürdürmek için adım attı.

Hadi bu organizasyonu düzenleyen sadece 1 kişi var empatisine çok girmeyeceğim. Yeterince teşekkür edildi. Ama böylesi bir durumda en çok desteği hakedende Analist'tir. Nihayetinde gönüllü bir çalışmayı özveriyle yürütmeye çalıştı. Yanlış ya da doğru.

Bizde bu alımlar devam ederken. Önerilerimizi, taleplerimizi, rahatsız olduğumuz yerleri ''yapıcı'' bir şekilde sunmakla mükellefiz. Bir sonraki aylık alım içinde dersimizi çalışmış oluruz böylelikle.
Oy verenlerin tatmin olup olmadığıyla ilgilenilmiyorsa ben yaptım olducu zihniyettir.

Oldu bitti gibi düşünüyorsan ya tek yapmak istediğin ateşe körükle gitmek, belki hayatında heyecan arıyorsun ya da bu ay'ın talihsizliklerinden bir habersin.
Ben ikinci ihtimalin olduğunu düşünüyorum.
1.nin 1 haftadan yukarıya çıkmaması
2.nin 1.seçilmezsem işim olmaz, bir sonraki ay beni seçersiniz demesi
3.nün ben oynamıyorum diyip topunu alıp gitmesi
4.nün yoğunluğundan dolayı tatlı bir dille reddetmesi
Bu kadar entrika sadece türk dizilerinde oluyor sanırdım. İnan bu talihsizlikler zincirine bende şaşkınlıkla bakıyorum ama kızgınlığının, kimse oy vermeyenleri düşünmüyor mantığının varacağı yeri tahmin edebiliyorum. İnan gerek yok.

Oy verenlerin tatmin olup olmadığıyla ilgilenilmiyorsa ben yaptım olducu zihniyettir.
Belki oy veren 128 kişiden 31'i 1 hafta teklifine tatmin olmuştur. ( 31 kişi CD'nin oy oranı +1)
Yani isterseniz siz de alım ekibine katılabilirsiniz, daha efektif iş yapabileceğinize inanıyorsanız tabi. Hiçbir çıkar gözetmeden bunun tamamen gönüllülük esasıyla yapıldığını da tekrar hatırlatayım. Benim de çok mantıksız bulduğum tadım etkinlikleri oldu, nitekim o aylar katılmadım etkinliklere. Ama çıkıp da ben bunu istemiyorum başka seçin de demedim. Adamlar tek tek 5. seçilen firmaya kadar nasıl gelindiğini izah etmişler, ayrıca bu bir tadım etkinliği "ucuz kahveye hücum" değil. Omlet yapacaksanız birkaç yumurta kırılacak. Bu durumdan memnun olmuyor olabilirsiniz, ama genel kabul sizin istediğinizin aksi yönündeyse alınan kararı kabul etmekle yükümlüsünüz.

Bu kadar insanın olduğu bir ortamda herkes aynı anda memnun etmek çok zor takdir edersiniz ki.

Admin yapması gerekeni yapıp boxx'un 1 haftasını kabul etse böyle birşeye gerek kalmazdı.
Yapması gerekeni yaptı ve alttan almadı zaten. Sizin çalışanınız değil o insanlar. Herkes gönüllülük esası ile uğraşıyor. "yapması gerekeni yapsaydı" diyecek kadar neden kızdınız onu da anlayamadım.

Bu toplu alımların amacı yukarıda da belirtildiği gibi ucuz kahve alımı değil. Başlıkta da belirtildiği gibi "Toplu tadım etkinliği" İstediğiniz ucuz kahveler varsa arkadaşlarınızla toplaşıp indirim rica edin firmalardan.

Bazı insanların demokrasi ve oyuna sahip çıkma anlayışı keşke her zaman olsa 🙃

1 haftadan sonra nolacaktı onu merak ediyorum, bencillik sezdim ben bazı yorumlarda, kahveyi ilk haftadan alıp köşesine çekilenler, hesap kesim tarihinde kahve alanları ya da elindeki stoktan dolayı ay sonuna doğru kahve alanları ne zaman unuttu? 1 hafta sonra yine ayni muhabbet olacaktı. Aylık alım haftalık alım mı oldu da haberimiz yok. Toplu alım 1 ay olur 1 kavurucu seçilir devam edilir, bu kültür aylardır yıllardır böyle değil mi?

Herkes birşeyler yazmış. Bende düşüncelerimi yazayım.

İnsanın olduğu yerde illaki bir memnuniyetsizlik olur. Geçen aylardan örnek alın. Aranıza kısa zaman önce katıldım. Her ay elimden geldiğince alıma katılmaya çalıştım. Hiçbir ay memnuniyetsizlik yaratacak bir söylemim olmadı. Eğer o ay bana uymadıysa pas geçtim. Şöyle olsun böyle olsuna kalıyorsa iş bu etkinlik olmaktan çıkar. Herkesin keyfine göre evrilir.

Burada etkinliğin amacına odaklanmak gerekiyor. Temel amaç bu ay x kavurucundan alalım ve aynı deneyimleri paylaşalım. Bunu yaparken cebimizide düşünmek durumundayız. İşimize gelmeyen durumları tabi ki elenmesi gerekiyor.

@kahveanalisti'ne ne kadar teşekkür etsek azdır. Dilerim eleştiren insanlar topluluk olma bilincine varıp buna göre eleştirilerini yaparlar.

1 haftadan sonra nolacaktı onu merak ediyorum, bencillik sezdim ben bazı yorumlarda, kahveyi ilk haftadan alıp köşesine çekilenler, hesap kesim tarihinde kahve alanları ya da elindeki stoktan dolayı ay sonuna doğru kahve alanları ne zaman unuttu? 1 hafta sonra yine ayni muhabbet olacaktı. Aylık alım haftalık alım mı oldu da haberimiz yok. Toplu alım 1 ay olur 1 kavurucu seçilir devam edilir, bu kültür aylardır yıllardır böyle değil mi?
Bu yoruma %100 katılarak şahsi alımım şu şekildedir. Firma ay başında belli olur ben ayın 5 inde maaş alırım. Ayın sonuna doğru kahve stoğumu ve bütçemi çıkarıp keyfi olarak tüketeceğim kahveyi alırım keyifle içerim. 1 haftalık indirime benim gibi alım yapmayı planlayan kimsenin yanaşacağını sanmıyorum. Mantıklı olarak editörler de bunu düşünmüş 1 aya yaymış. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Ben de Boxx'a oy verdim fakat 1 haftalık teklif aylık alım ve ortak deneyim oluşturma açısından yetersiz olurdu. Eğer amaç illa indirimli kahve almaksa da Ekim ve festival indirimleri zaten mevcut kimsenin kahvesiz kalacağını düşünmüyorum. Bu sebeplerle daha uzun vadeli Coffee Department alımı yapılmasını anlaşılabilir ve mantıklı buluyorum, emeği geçenlere teşekkürler.

Bu arada baktım en son Nisan alımına katılmışım, keyfime ve bütçeme uymazsa katılmıyorum ama alım yapmasam da başlığı ve deneyimleri okumak hoşuma gidiyor. Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu yoruma tamamıyla katılıyorum kendi yazmak istediklerimi dile getirmis. 1 haftalık kabul edilmeliydi diyenler bencilce bence de öğrenciyse alım yapacak kişi yada hesap kesimi denk gelmiyorsa o bir hafta içinde alım yapamazsa neden diğer 3 haftadan biri olmadı diyenler çıkacaktı eminim buna. Herkes alım yapmak zorunda değil bende bazı aylar alım yapmıyorum sonuçta.

Şu an bu çıkan görüşme sonuçları önceden bilinseydi o şartlar altında oylama yapılsaydı boxx birinci çıkamazdı mesela. Hala bu kadar uzatmanın anlamını anlamadım.

Hocam anlaşılan kafama göre karar verdiğimi düşünüyorsun. Ama sen 100 kişinin diğer 400 kişiden değerli olduğunu kanaat getiriyorsun bu yazdıklarınla. Hatta gördüğüm kadarıyla bu 100 kişi içinde bu kadar bastıranda tek sensin. Çoğu boxx'a oy veren 1 haftada belki almayı bile düşünmüyordu bunu bilemeyiz. Sadece bireysel olarak boxx alman gerekiyor ve gerçekten %20 indirim ihtiyacın varsa içtenlikle söylüyorum al faturasını bana gönder %20 -%30 ne ise iadeni ibanına gönderebilirim ciddiyim yani bu konuda gram kimseye zarar verme niyetim yok.

Tek tek açıklamama rağmen anlamamak gerçekten üzüyor beni. Tekrar ediyorum 1 hafta az bir süre ve öyle kalacak. Montag Boxx ile ilişkisinden dolayı istemedi. Overdose kabul etmedi. Factory'de aynı şekilde yoğunluktan etmedi. Department 5. olarak seçtik. Yılda bir kere olacak bir durum. Herkesi memnun etmemiz zor ama doğru olanı yapmak benim için daha önemli. Doğru olan 1 hafta olanı seçip bencil bir kahve topluluğu yaratmak değil kapsayıcı olmak önemli.

Uzatmak isteyen var ise konuyu lütfen kahveanalisti alımları hakkında falan diye başlık açsın oraya bana eleştirilerini yazsın. Bu başlık artık bu şekilde dolmasın lütfen.

Bu yoruma %100 katılarak şahsi alımım şu şekildedir. Firma ay başında belli olur ben ayın 5 inde maaş alırım. Ayın sonuna doğru kahve stoğumu ve bütçemi çıkarıp keyfi olarak tüketeceğim kahveyi alırım keyifle içerim. 1 haftalık indirime benim gibi alım yapmayı planlayan kimsenin yanaşacağını sanmıyorum. Mantıklı olarak editörler de bunu düşünmüş 1 aya yaymış. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
ne güzel tam bahsettiğim durumu örneklemiş bir yazı.

yazıyı okuyunca cevap vermeden geçemeyeceğim

öncelikle bu aylık alım ekibinin gönüllülük esasına dayandığını unutmayalım. Kimse bunun için para kazanmıyor. Eleştiride bulunurken de empati yapılmalı. Çok sert eleştiren arkadaşları sahada görmek isteriz, siz de lütfen firmalarla görüşün indirim ayarlayın beraber alım yapmış olalım. Herkes mutlu olsun.

yazıyı okuyunca cevap vermeden geçemeyeceğim

öncelikle bu aylık alım ekibinin gönüllülük esasına dayandığını unutmayalım. Kimse bunun için para kazanmıyor. Eleştiride bulunurken de empati yapılmalı. Çok sert eleştiren arkadaşları sahada görmek isteriz, siz de lütfen firmalarla görüşün indirim ayarlayın beraber alım yapmış olalım. Herkes mutlu olsun.
Adem beyefendinin tarzı bu ben normalde böyle şeyleri hiç yazmam ama ne zaman bir yerde agresif çıkış görsem orada Adem Bey oluyor. Bugüne kadar da rahatsız oldum haddime olmadığı için yazmadım ama bu kez biraz fazla abartmış gibi geldi . Tepki gösterilebilir ama üslup sorunu var uzun süredir var çözülmüyor benim gözlemim bu yönde :)

Geri