@admuys ☕ Haklısın
Biz burada taleplerimizi kavurmahanelere iletiyoruz. Onlarda ''yapabileceklerini'' söylüyorlar
Kimisi muhasebesini yapıyor %30 indirim veriyor. Kimisi %5'in üstüne çıkmıyor.
Kimisi 1 hafta yapabilirim diyor. Kimisi 1 ay. Kimisi de yanaşmıyor bile.
Bunların hepsiyle daha önce karşılaştık ve aylık alımlar uzun süredir saat gibi işliyordu.
Şimdiye kadar birçok firmayla anlaşıldı, tanışıldı aylık süreçte. İlk defa böylesine acaip bir kriz ortamı doğdu. Bu noktada da CD kulübü kırmadı, kibir yapmadı, geleneği sürdürmek için adım attı.
Hadi bu organizasyonu düzenleyen sadece 1 kişi var empatisine çok girmeyeceğim. Yeterince teşekkür edildi. Ama böylesi bir durumda en çok desteği hakedende Analist'tir. Nihayetinde gönüllü bir çalışmayı özveriyle yürütmeye çalıştı. Yanlış ya da doğru.
Bizde bu alımlar devam ederken. Önerilerimizi, taleplerimizi, rahatsız olduğumuz yerleri ''yapıcı'' bir şekilde sunmakla mükellefiz. Bir sonraki aylık alım içinde dersimizi çalışmış oluruz böylelikle.
Oy verenlerin tatmin olup olmadığıyla ilgilenilmiyorsa ben yaptım olducu zihniyettir.
Oldu bitti gibi düşünüyorsan ya tek yapmak istediğin ateşe körükle gitmek, belki hayatında heyecan arıyorsun ya da bu ay'ın talihsizliklerinden bir habersin.
Ben ikinci ihtimalin olduğunu düşünüyorum.
1.nin 1 haftadan yukarıya çıkmaması
2.nin 1.seçilmezsem işim olmaz, bir sonraki ay beni seçersiniz demesi
3.nün ben oynamıyorum diyip topunu alıp gitmesi
4.nün yoğunluğundan dolayı tatlı bir dille reddetmesi
Bu kadar entrika sadece türk dizilerinde oluyor sanırdım. İnan bu talihsizlikler zincirine bende şaşkınlıkla bakıyorum ama kızgınlığının, kimse oy vermeyenleri düşünmüyor mantığının varacağı yeri tahmin edebiliyorum. İnan gerek yok.