• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Aralık 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@Montag Coffee Roasters merhaba bende alım gerçekleştirdim ama yukarda bahsettiğiniz gibi bende bir indirim olmadı New year blend de.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221214-100742_Chrome.jpg
    Screenshot_20221214-100742_Chrome.jpg
    55.4 KB · Görüntüleme: 120
Bugün Brazil Mogiana deneme fırsatım oldu

Demlemede ise reçetem;
Euraka atom pro: 4.3 öğütüm
20 gram
93 derece su
Ekipman origami( demleme kağıdı Th1)
1:16 (3.5.8)

Sonuç olarak karamel ve sütlü çikolata tatları baskın demleme bekledikçe daha baharatımsı notalar öne çıkmaya başladı.
Beğendim ellerinize sağlık Montag coffee

Merhaba cumartesi ürünleri dönemde başladim funk beri ver bochisa dan memnun kaldım ama Kenya aa hayal kırıklığı oldu

iyi gunler 2-3 gundur deniyorum , kartda para olmasina ragmen
Ödeme sırasında bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.
bu hatayi aliyorum. Garanti bankasinin karti

Enteresan olan 3 gun oncesinde Azerbaycan Banka karti ile siparis yapa bilmisdim.

iyi gunler 2-3 gundur deniyorum , kartda para olmasina ragmen
Ödeme sırasında bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.
bu hatayi aliyorum. Garanti bankasinin karti

Enteresan olan 3 gun oncesinde Azerbaycan Banka karti ile siparis yapa bilmisdim.

Sanırım site altyapısında sepet/ödeme kısmı problemli.

2 bochisa, 1 fruta (funky) ekledim sepete. Ancak 2 fruta, 1 bochisa şeklinde ödeme yansıdı sepete. Birkaç defa yenileyince düzeldi.

Bu vesile ile, organizasyondaki arkadaşlara teşekkürler.

Kargo odememek adina 2x250 funky berry siparis edecegim, ankaradan paylasmak isteyen olursa yazabilir

Bugün 13 ü kavrumlu funky berry montag 'ın reçetesini baz alarak ilk kez demledim iki yudum da yogun fermente meyve tatlılığı alabildim. Gerisini deneyimleyemedim malesef küçük çocuk kazayla sehpayi sallayınca bardak yere düşüp tuz buz oldu neyseki ufaklikta bi problem olmadi. Su olarak buzdağı kullandim bu arada.

Bochisa ve francisco cabelloro için standart önerilen reçete haricinde deneyimleyenlerin reçetesi var mı acaba 4-5 denemeye rağmen tatmin edici bir tad yakalayamadım. Aynı zamanda firma yetkilisi su önerisi yaparsa sevinirim. Ben hayat ve nestle kullandım şimdiye kadar, bölgemde buzdağı yok maalesef :(

Huehuetenango siparişimi aldım. Bu kahve için degassing süresi tavsiyeniz nedir? Aynı zamanda valfi kokladığımda koku gelmiyor hiç valf çalışmıyor olabilir mi?

Bochisa ve francisco cabelloro için standart önerilen reçete haricinde deneyimleyenlerin reçetesi var mı acaba 4-5 denemeye rağmen tatmin edici bir tad yakalayamadım. Aynı zamanda firma yetkilisi su önerisi yaparsa sevinirim. Ben hayat ve nestle kullandım şimdiye kadar, bölgemde buzdağı yok maalesef :(

Mümkünse Bursa Özkaynak veya Uludağ premium ile de denenmeli bence.

16 gr kahve
240 gr su
Comandante 24 klik
40 gr blooming, 30 saniye bekle
100 + 100 ilave
2.30 dk civarı bir süre ideal.

Bir de şu reçete hoşuma gitmişti
20 gr kahve
300 su
Comandante 24 klik
100 gram blooming, v60'ı hafifçe birkaç tur çalkala
1.00 dk 100 su ilavesi
2.00 dk 100 su ilavesi

Ortalama 3.00 dk ideal.

Alıma kahve stoğum oldukça fazla olduğundan sadece “Funky Berry” ile katıldım yanına “Kenya Kahete” de eklemiştim şimdi keşke onu da deneseymişim diyorum.
Montag’i sadece Modadaki mağazasında deneme fırsatım olmuştu eski seçki zamanında. Naturel bir Etiyopya içmiştim o zamanki seçkileri çok ilgimi çekmediğinden üstünde durmamıştım.
Fakat “Funky Berry” bendeki tüm imajlarını değiştirdi.Naturel olmasına rağmen çok yoğun kırmızı meyve tatları barındıran, ferahlatıcı bir kahve. Anaerobikte yoğun meyve tatları hoşuna gidip fermente tatlardan rahatsız olanlar mutlaka bu çekirdeği denemeli. Bu alımın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.

saniyorum funky berry benim pek damak tadima uygun degil, veya demlemeyi pek beceremedim bilmiyorum.

cmd 19 klik
hario 40'li filtre japon uretim
15:240 oran
92-91 derece buzdagi
50-70-60-60 dokus

kompleks bir deneyim sunuyor evet fakat kunyesindeki aciklama kahveden beklentimi arttirdigi icin pek tatmin ettigini soyleyemeyecegim.

bundan once boxx'in yaye'sini icmistim. ondan once de kahvefabrikasindan qonqana ictim. etiyopya'nin floral ve meyvemsi tat profillerine daha yakin olabilirim.

Arkadaşlar Kahete AA için çekirdek çok saman yapıyor o yüzden hem degassing süresi hem de bu sorunu çözmek için yorumlarımı hemen yazmadım.Fön makinesiyle samanlarını uçurunca bayağı tatlı bir gövdesi olan hafif kekremsi asiditesi yüksek , toprağımsı kağıtımsı tatlar olmayan bir kahveye dönüştü.Bir de böyle denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Funky berry ve francesco caballero ile alıma katıldım. Funky berry gayet iyi fakat caballero beklentilerimin çok altında kaldı. Complex ve fruity bir kahve çıkmadı maalesef

Geç olsa dahi bende bochisa (espresso) ve funky berry alarak katıldım alıma. baya stoklu gidiyorum arada circulor'da gelince aslında geç bile kaldım degassing düşününce espresso'da.. funky'i merak ediyorum açıkçası.

Geri