• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ağustos 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@metin Metin Bey ay boyunca buradan kurduğunuz iletişimi çok başarılı buldum, takdir etmeden edemeyeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

Alım ekibindeki dostlara da çabalarından dolayı teşekkürü borç bilirim 🙏

COLOMBIA / FINCA MILAN @metin bey bu kahveyse biz ne içiyoruz :p müthiş ya ben böyle hindistan cevizi suyu içmedim.

Sabahları çayıma genelde süt ve hindistan cevizi yağı eklerim ve bazı kahvelerde hani belirgin o notalar olmaz ama yanından uzağından işte 10 metre ötesinden 5 metre gerisinden hissedersin tatları. Finca milan'da hiç öyle bir durum yok hani aradaki farkı anlamaya çalıştım meyve suyundan farkı ne diye. sadece o kadar hindistan cevizi suyu gibi hissetiriyor ki.. neresi bunun kahve diyorsun valla süper bu yıl beni en çok şoke eden kahvelerden biri oldu :=) elinize sağlık
Seçkideki en iyi kahveydi bence. Beğeneceğini söylemiştim abi.

Emek veren arkadaslara tesekkür ediyorum. Kahveler güzeldi. Metin Bey de çok ilgiliydi, sagolsun.

Hiç aklımda yokken ben de kervana katıldım. @metin Bey'in sabırla verdiği cevaplar ve iletişim dilindeki kendine güven son dakika alımımda etkili oldu açıkçası.

Şirin El Salvador'un bourbon varyetesinin tatlı ve dengeli olduğunu söylüyor James Hoffman. @metin Bey sayesinde iki ayrı kahvesini deneme şansı bulacağım için, özellikle yıkanmışı çok merak ediyorum, mutlu ve huzurluyum.

Torpil için de ayrıca teşekkür ediyorum.

IMG_3466.jpeg

Aylık alıma rağmen paketlemeden ödün verilmemiş, kutuyu açıp kartları tek tek çıkarırken modumuz yükseldi. 7. Gününde olan kiryama icin Buzdağı su ile istediğimiz performansi alamadık fakat soğudukca lezzetlendiğini söylenebilirim. Su tavsiyelerine açığız.
IMG_20230904_184440.jpg

Kampanya ve özellikle ilginiz, iletişiminiz için teşekkürler @metin Bey.
Ağustosta yaptığım alımı adresimde olmadığımdan ricamı kırmayıp bu hafta ulaştırdınız...
El Borbollon ve Kıryama degass süreleri nedir ?
Bir de El Borbollon için sitede reçete göremedim. Tavsiye reçetenizi alabilirmiyim ?

El Borbollon sitedeki tarif ve Nestle Pure Life ile filtrede çok keyifli oldu.

Geri