• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 3 0.6%
  • Aroasting Lab

Oy: 5 0.9%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 1 0.2%
  • Caffee Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Calibre Coffee

• Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 15 2.8%
  • Coffee Department

Oy: 13 2.4%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 8 1.5%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kafein Kültür

Oy: 179 32.8%
  • Kahve Fabrikası

Oy: 15 2.8%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 9 1.7%
  • Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 11 2.0%
  • Kungpow

Oy: 19 3.5%
  • Minus One Coffee

• Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 27 5.0%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 159 29.2%
  • Troika

• Firma1

Oy: 5 0.9%
  • Williams Roastery

Oy: 29 5.3%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 16 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    545
  • Anket kapatılmış .
Atılan ilk kurşunlara bakacak olursak Tetra-KafeinKültür arasında olacak gibi yarış :)

Kafein kültür Tetran mücadelesi olacak gibi. Tetrandan daha önce kahve deneme fırsatım olmadı. Kafein kültürün yeni kahvelerini ve öncekileri de denemiş biri olarak tavsiye edebilirim. Kafein kültürün sitesini kontrol ettiğimde Pink star stokta yok gösteriyor. Umarım o da eklenir. Olur da seçilirse Etiyopya, Pink star ve Honduras cabellero yıkanmış en çok tercih edilecek çekirdekler olur tahminimce.

Tetra’nın çeşit ve kahveleri iyi duruyor

Williams dedim ama tetra n çıkacak gibi

Kafein kültür Tetran mücadelesi olacak gibi. Tetrandan daha önce kahve deneme fırsatım olmadı. Kafein kültürün yeni kahvelerini ve öncekileri de denemiş biri olarak tavsiye edebilirim. Kafein kültürün sitesini kontrol ettiğimde Pink star stokta yok gösteriyor. Umarım o da eklenir. Olur da seçilirse Etiyopya, Pink star ve Honduras cabellero yıkanmış en çok tercih edilecek çekirdekler olur tahminimce.
Selamlar. Pink Star eklenecek. En erken bir hafta en geç üç hafta içerisinde Sucafina'dan yeni ithalatımız geliyor. İthalatta Pink Star ikincil hasat 2022-2023 mahsülü var. Ayrıca 2022 Kenya Ichuga geliyor 89 puanlık epey keyifli bir mahsül olarak. :) Ayrıca bir ithalat daha gerçekleşecek hava kargo ile, hangi ürün ya da ürünler olduğunu bilmemekle beraber sürpriz olacak o şimdilik. :D

Selamlar. Pink Star eklenecek. En erken bir hafta en geç üç hafta içerisinde Sucafina'dan yeni ithalatımız geliyor. İthalatta Pink Star ikincil hasat 2022-2023 mahsülü var. Ayrıca 2022 Kenya Ichuga geliyor 89 puanlık epey keyifli bir mahsül olarak. :) Ayrıca bir ithalat daha gerçekleşecek hava kargo ile, hangi ürün ya da ürünler olduğunu bilmemekle beraber sürpriz olacak o şimdilik. :D
Özellikle yeni gelen 3 çekirdeği de içerecek şekilde bir deneme seti planlarınızda var mı?.

Özellikle yeni gelen 3 çekirdeği de içerecek şekilde bir deneme seti planlarınızda var mı?.
Pink Star'ın yeni hasatı depoya ulaşana kadar deneme seti bekleyecek maalesef. Beklediğimizden hızlı tükendi ve son stokları kahve tedariği sağladığımız yerlere ayırmak durumunda kaldık. Sucafina ithalatı geldiği gibi tadım seti açılacak. 2022 hasatlar tadım setine girecek, 2021 ve az kalan kahveler tadım setinde olmayacak. Sürpriz dediğim ithalat tadım setinde olmayacak, ona ayrı bir format düşünüyoruz. :)

2 firma yarışı önde götürüyor çok yakınlar valla :)

Bir sene gibi bir süre zarfında "yeni kavurucu"dan "yurtdışına kahve ihraç eden kıyak kavurucu"ya evrilen Orkun'a maşallah! 👏🏻

Kafein Kültür +1

Pink Star'ın yeni hasatı depoya ulaşana kadar deneme seti bekleyecek maalesef. Beklediğimizden hızlı tükendi ve son stokları kahve tedariği sağladığımız yerlere ayırmak durumunda kaldık. Sucafina ithalatı geldiği gibi tadım seti açılacak. 2022 hasatlar tadım setine girecek, 2021 ve az kalan kahveler tadım setinde olmayacak. Sürpriz dediğim ithalat tadım setinde olmayacak, ona ayrı bir format düşünüyoruz. :)
Sürprizden kasıt bir videoda bahsi geçen tanıdık bir isim mi yoksa daha farklı şeyler mi hayal edelim? 😬

Ben yine sevdiğime bildiğime atayım diyorum Cleancup Grizzly Kafein Kültür kahve fabrikası arasında kalıyorum 😄neyse bu ay Kafein Kültüre vereyim madem bir yarış oluştu👍🏻

Kafein kültür +1

Yeni yıla Kafein Kültür'le başlayalım :coffee:

Geri