Selamlar. Pink Star eklenecek. En erken bir hafta en geç üç hafta içerisinde Sucafina'dan yeni ithalatımız geliyor. İthalatta Pink Star ikincil hasat 2022-2023 mahsülü var. Ayrıca 2022 Kenya Ichuga geliyor 89 puanlık epey keyifli bir mahsül olarak.Kafein kültür Tetran mücadelesi olacak gibi. Tetrandan daha önce kahve deneme fırsatım olmadı. Kafein kültürün yeni kahvelerini ve öncekileri de denemiş biri olarak tavsiye edebilirim. Kafein kültürün sitesini kontrol ettiğimde Pink star stokta yok gösteriyor. Umarım o da eklenir. Olur da seçilirse Etiyopya, Pink star ve Honduras cabellero yıkanmış en çok tercih edilecek çekirdekler olur tahminimce.
Özellikle yeni gelen 3 çekirdeği de içerecek şekilde bir deneme seti planlarınızda var mı?.Selamlar. Pink Star eklenecek. En erken bir hafta en geç üç hafta içerisinde Sucafina'dan yeni ithalatımız geliyor. İthalatta Pink Star ikincil hasat 2022-2023 mahsülü var. Ayrıca 2022 Kenya Ichuga geliyor 89 puanlık epey keyifli bir mahsül olarak.Ayrıca bir ithalat daha gerçekleşecek hava kargo ile, hangi ürün ya da ürünler olduğunu bilmemekle beraber sürpriz olacak o şimdilik.
![]()
Pink Star'ın yeni hasatı depoya ulaşana kadar deneme seti bekleyecek maalesef. Beklediğimizden hızlı tükendi ve son stokları kahve tedariği sağladığımız yerlere ayırmak durumunda kaldık. Sucafina ithalatı geldiği gibi tadım seti açılacak. 2022 hasatlar tadım setine girecek, 2021 ve az kalan kahveler tadım setinde olmayacak. Sürpriz dediğim ithalat tadım setinde olmayacak, ona ayrı bir format düşünüyoruz.Özellikle yeni gelen 3 çekirdeği de içerecek şekilde bir deneme seti planlarınızda var mı?.
Sürprizden kasıt bir videoda bahsi geçen tanıdık bir isim mi yoksa daha farklı şeyler mi hayal edelim?Pink Star'ın yeni hasatı depoya ulaşana kadar deneme seti bekleyecek maalesef. Beklediğimizden hızlı tükendi ve son stokları kahve tedariği sağladığımız yerlere ayırmak durumunda kaldık. Sucafina ithalatı geldiği gibi tadım seti açılacak. 2022 hasatlar tadım setine girecek, 2021 ve az kalan kahveler tadım setinde olmayacak. Sürpriz dediğim ithalat tadım setinde olmayacak, ona ayrı bir format düşünüyoruz.![]()
Çok videolarda dillendirmemiştim de doğru zamanda doğru yerde yakalıysanız evet tanıdık bir isim ve ürün diyelim. Doğru yerde yakalamadıysanız eğer farklı şeyler.Sürprizden kasıt bir videoda bahsi geçen tanıdık bir isim mi yoksa daha farklı şeyler mi hayal edelim?![]()