• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Mart ayı etkinliği kapsamında Moccamaster edindim. Dün ilk defa deneme fırsatım oldu: İçtiğim kahvenin sıcaklığı tam istediğim gibiydi ve de lezzetler dengeliydi. Bu lezzeti makinaya mı yoksa Colombia Monte Bonito'ya mı borçluyuz bilemedim :) Şaka bir yana, aynı kahveyi sıradan Siemens filtre kahve makinasıyla demlediğimde tatlar daha ekşiydi.

Hem fiyat, hem kaliteli ürün-kahve hem de güler yüzlü hizmet için başta Cem Bey olmak üzere tüm Espresso Perfetto ailesi ve bu güzel etkinliğine vesile olan Kahve Kulübü üyelerine teşekkür ederim.

6422c298b1da6 numaralı sipariş ile alıma katıldım. Pearl S modeline uygulanan indirim ile bir paket kahve ve kalibrasyon kiti yanında hediye gibi oldu. Katkısı olan herkese çok teşekkürler

Tekrardan selamlar, kenya kiandu'yu değirmenim olmadığı için v60 öğütülmüş şekilde sipariş vermiştim. Switchde demleme yapıyorum ve süre çok uzuyor, kahve neredeyse ılığa yakın bir sıcaklıkta oluyor demleme bittiğinde. Kağıt olarak da abaca kullanıyorum. Akışı hızlandırabilmemin bir yolu var mıdır :unsure:

Öğütülmüş olduğu için aklıma gelen tek yol, switch’e anahtar kapalı önce suyu koyup üstüne kahve döküp 4 dk. civarı bekleyip anahtarını açmanız.

Tekrardan selamlar, kenya kiandu'yu değirmenim olmadığı için v60 öğütülmüş şekilde sipariş vermiştim. Switchde demleme yapıyorum ve süre çok uzuyor, kahve neredeyse ılığa yakın bir sıcaklıkta oluyor demleme bittiğinde. Kağıt olarak da abaca kullanıyorum. Akışı hızlandırabilmemin bir yolu var mıdır :unsure:
Selamlar, Evet kahve inanılmaz su tutuyor. öğütme yapmasaydınız sıcaklık artırıp öğütmeyi kalınlaştırmalısın diyecektim. Fakat bende de süre uzamasına rağmen herhangi bir bitterlik olmuyor. Ben kahveyi çok sevdim. Hatta ikinci siparişimi de verdim.

El Salvador Finca Divina Providencia (filtre) 250gr stokta gözükmüyor, güncellenecek mi acaba

Verilmiş olması lazım, geç yollama olmuyor bizde. Yarın kontrol edelim siparişinizi tekrardan. ✌🏼
641e4d5e7c9e5 numaralı siparişimin kargo takip kodunu Aras Kargo'da aratınca bulamıyorum. Hala hazırlanıyor diyor. Bir sıkıntı mı oldu acaba? Evde kahvem de kalmadı, hevesle bekliyordum.

Geçen seneden güzel hatırlıyorum kahvelerinizi. Bu sene içinde beklentim aynı yönde. Elinize emeğinize sağlık şimdiden.

641e4d5e7c9e5 numaralı siparişimin kargo takip kodunu Aras Kargo'da aratınca bulamıyorum. Hala hazırlanıyor diyor. Bir sıkıntı mı oldu acaba? Evde kahvem de kalmadı, hevesle bekliyordum.

Geçen seneden güzel hatırlıyorum kahvelerinizi. Bu sene içinde beklentim aynı yönde. Elinize emeğinize sağlık şimdiden.
Selamlar, haftasonları kapalı olduğumuz için siparişiniz Pazartesi kargoya verilmiştir. Umarım bugün gelir. Bizim taraftan bakınca da kargoda gözüküyor.

Bugün dikkatimi çekti, Moccamaster bakayım dedim, Sitede %15 indirim kodu çalıştı, Sarısı olsa hemen alacaktım hanım faktöründen renk konusuna takıldım ( stoktaki renkleri beğendiremedim ) . Her ay kahve alacak değiliz ya, bu ay da belki makine ile ilerleriz.
Hocam ben de aynı sorunu yaşadım. Hanım stoktaki renkleri beğenmemişti. Hipicon da tüm renkleri gösterdim beğendiği renk için iletişime geçtim. Sagolsunlar istediğim rengi stoğa aldılar. Bende indirimden faydalanıp aldım. Burdan kendilerine teşekkür ediyorum tekrardan. Almak istiyorsanız istediğiniz renk için yardımcı oluyorlar. Bilginize...

Merhaba @cemtolgaizm

Bu konudaki yorumunuz nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
merhaba timemore tartım mevcut 1. jenarasyon , 3 yıldır kullanıyorum , gecen yıl pearl s 2k civarıydı almadıgıma pişman oldum aradığım akış hızı ölçümü yararlı oldugunu düşünüyorum, bu alımda dün akşam pearl s , çanta, pad olarak takım aldım sitesinde type c versiyonu cıktı gozukuyor fakat tr ne zaman gelir vs .. özetle kendim pearl s aldım daha önce timemore da kirlenme olması sebebiyle padde aldım , içinden çıkan pad yetmeyeceği için . pearl ve s arasındaki fark 1k civarıydı ileride alamama ihtimaline karşın kurdan dolayı acımadım tavsiye ederim…

düzeltme yeni pearl s ler gelmiş tarafıma ulaşan type c li versiyon

Son düzenleme:
@cemtolgaizm kahvelerin yanına pitcheri alma niyetindeyim. Hangi pitcher tavsiye edersiniz latte art çalışma adına?

Selamlar, haftasonları kapalı olduğumuz için siparişiniz Pazartesi kargoya verilmiştir. Umarım bugün gelir. Bizim taraftan bakınca da kargoda gözüküyor.
Evet, bugün ulaştı. Teşekkür ederim. Ancak hala 748614859 numarasını https://www.araskargo.com.tr/trmobile/ ve https://kargotakip.araskargo.com.tr/Tracking.aspx linklerinden aratınca bir sonuca varamıyorum. Benim kahvem ulaştı ama belki başkasında sorun nükseder diye iletmek istedim.

@cemtolgaizm Cem Bey sisteminiz iki adet Kenya Kiandu almamıza müsaade etmiyor. Biz kendisini çok seviyoruz, bir tane ile yetinmek istemedik. Bir de muhtelif kartları denediğimizde taksit seçenekleri gözükmedi. Sistemsel bir hata mıdır, taksit seçeneği yok mudur? iyi çalışmalar.

@cemtolgaizm kampanya kapsamında sipariş için son tarih ne zaman?

Geri