%100 olmayacaktır. eminim. attınız beni ateşe hadi bakalımBenim asıl merak ettiğim konu, Probador seçilirse forumda iletişim amaçlı bir temsilcisi olacak mı? Çünkü şu ana kadar gördüğüm toplu alımlarda, aklıma geldiği kadarıyla: CoffeeNutz, Niji, KafeinKültür, Sezy, Tetra'N,(Montag da usulen arada bir girip sorulara cevap vermeye çalıştı) zaten firma sahipleri forumlarda aktif olduğu için, bir aylık alım sürecinde birinci sınıf bir iletişim sağladılar. İşin keyfi biraz da burada bence. Her ne kadar oyumu Probador'a verdiysem de bu konuda bir takım endişelerim var. Burada temsilcileri olmazsa nasıl olur bilmiyorum.

İyi niyetle yazdığınıza eminim ama forumda "editör" -hatta direk alım ekibinde olan birinin, herhangi bir firma hakkında oylamanın kaderini %100 değiştirebilecek böyle bir mesaj atması ne kadar doğru emin olamadım.%100 olmayacaktır. eminim. attınız beni ateşe hadi bakalımÇağatay bey bildiğim kadarıyla forumları takip eder belki bilmediğimiz hesaplarıda var ama yazmaz. Bir önceki alımda instagramdan iletişimi açıktı ondada su ve kahve konusunda bilginiz sınırlı ve gerçekten net bilgiler ışığında vermezseniz hoş olmayan cevaplarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda herkesi aydınlatmak zorundayım.
Kendisi kahve bilgisi ve 3.nesil kahvecilik konusunda Türkiye'de öncüdür. Ama bu tip durumlarda diğer kavurucularla kurduğunuz diyalogu kesinlikle beklemeyin arkadaşlar önceden uyarmak istiyorum. Teyitlidir onaylıdır bu bilgiler.
title,editör bunların bir anlamı yok hocam. ben buranın nasıl karışabileceğini biliyorum. Çağatay beyle gram sorunumda yok. Bilgisiyle de beni döver geçer. Ama %90'ın bildiği bir durumu alım yaparken seçen arkadaşlara iletiyorum. Gün içinde cevap vermeyince bu nasıl firma diye yazan arkadaşlarımız oluyor alımlarda. haklı olaraktan yazma hakları var çünkü beklentileri var. Bu arkadaşların yaşayabileceği durumu anlatmak ve forumumuzda hiç bir destek yazarı (müşteri ilişkileri yazarı) olmayan bir firmadan alım yaptıklarında normal olarak yaşayacağı sorunu söylemekle yükümlüyüm.İyi niyetle yazdığınıza eminim ama forumda "editör" -hatta direk alım ekibinde olan birinin, herhangi bir firma hakkında oylamanın kaderini %100 değiştirebilecek böyle bir mesaj atması ne kadar doğru emin olamadım.
Hocam duyarlılığınızı kesinlikle anlıyorum ama forum yöneticisinin konunun hassasiyetine binaen açıkyüreklilikle bazı hususları nazar-ı dikkate vermesini çok doğru buldum ben. Gerçekten biraz istisnaî bir durumla karşı karşıyayız.İyi niyetle yazdığınıza eminim ama forumda "editör" -hatta direk alım ekibinde olan birinin, herhangi bir firma hakkında oylamanın kaderini %100 değiştirebilecek böyle bir mesaj atması ne kadar doğru emin olamadım.
Çağatay Bey bizzat ilgilenmese de çalışanlarından birisi iletişim konusundan sorumlu olacak diye bir umut var içimdeParamızla rezil olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Şuana kadar kendisinden hiç alışveriş yapmadım, hiçbir iletişimim olmadı ama yazılan yorumlara istinaden yazıyorum. Aramızda benim gibi daha yeni olanlar var. Reçete soracak, su, su oranı soracak... Bunları sorup ters cevaplar almak da hoş olmaz diye düşünüyorum.
Bu seferde kendi suyumuzda demleniriz üstad.Reçete soracak, su, su oranı soracak... Bunları sorup ters cevaplar almak da hoş olmaz diye düşünüyorum.