• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Gemilai 58mm Espresso Makinesi + Extra Ürünleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslan007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
12500

aslan007

Barista
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Espresso Makinesi
Gemilai Crm3605
Değirmen
1zpresso Je Plus
Ekipmanlar
Plastik V60, Timemore Crystal, Lilydrip, Timemore Smart Kettle, Timemore Black Mirror
Gemilai Crm3605 diye aratıp özelliklerine bakabilirsiniz. Adore ve Juno'yu üreten Gemilai firmasının ürünüdür. Idose Juno'ya göre yan kasa sert plastiktir. Ama extra shot süresi vs. için ekranı vardır. Aynı zamanda sıcak su alabileceğiniz musluğu var. İtalyan Ulka pompa, Olab 3 yollu selenoid valf vardır.

Shower screeni IMS nanoscreen ile değiştirdim. Opv ayarını 9 olarak ayarladım. Ama kendi plastik opv'si tam randımanlı çalışmamaktadır. O yüzden italya'dan evladiyelik olsun diye VBM opv kit almıştım. Ama takmadım. Bulunduğu yere uymadığı için uzatmak için teflon boru ve aparatlarını aldım. İsterseniz ilerde kendiniz takabilirsiniz. Mevcut haliyle de kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kendi basit tamperi yerine, daha iyi olan 58 mm hem tamper hem leveler ürünü göndereceğim. Ayrıca extra olarak ahşap saplı naked portafiltre göndereceğim. Ayrıca backflush için uzun süre yetecek italyan üretimi Puly Caff benzeri toz hediye edeceğim.

Güncelleme olarak temp surf yapabileceğiniz dijital derece bağladım termoblock grubuna. Üst taraftan küçük bir delik açtım. Opv fazla su atık kabına gidiyordu. Onu su haznesine gönderecek şekilde ayarladım. Hep arıtma suyu kullandığım için kireç temizliği yapmadım. Güncellemeleri yaparken de herhangi bir sıkıntı görmedim, borular tertemiz duruyordu.

Genelde günde 1 shot alındı. Cihazı bir ara Cafelat Robot kullandığım için 2 yıl kadar düzenli kullanmadım. Cihaz içinden görebileceğiniz gibi tertemiz durumdadır. Uzun yıllar sıkıntısız kullanabilirsiniz gibi. 3 dakika gibi sürede çok hızlı ısınmaktadır. Buhar gücü küçük süt potu için yeterlidir.

Fiyat olarak yanındaki extra ve güncellemeleri de değerlendiriniz lütfen. Cihazı orijinal köpüklü kutusu ve dış kutu ile iyice paketleyip gönderirim havale sonrası. İsterseniz Antalya'da gelip deneyip de alabilirsiniz. Bu cihazla iyi verim alabileceğiniz elektrikli değirmende satıyorum. Onu da birlikte değerlendirebilirsiniz.

1000062059.jpg
1000062061.jpg
1000062062.jpg1000062063.jpg1000062064.jpg

1000062066.jpg
1000062068.jpg
1000062067.jpg1000062065.jpg

Ekli dosyalar

• 1000062068.jpg
    1000062068.jpg
    125.6 KB · Görüntüleme: 22
Robot'u geçen yıl ben almıştım. Cafelat'ın kendi kutusu çok zayıf olmasına rağmen, her türlü patlama çatlamaya dayanıklı kargo-proof bir ambalaj gelmişti. Güpgüvenilir satıcı..

Geri