S
Silinen üye 7803
Guest
Aslında aklımda ilk o ürün vardı,onerdiginiz için daha da güvenle yaklaşacağım,sıradaki sabunum muhtemelen o ürün olacaktır.Simdilik tasa bastığım iki arko çubuk gerçekten işimi görüyor,epey de hızlı köpük yapıyor.Ayarli alet ve Yaqi fırçadan da çok memnun kaldım.Ayarli makinenin aralıkları da makul,öyle birden çok agresiflesmiyor.İkinci perdede genel olarak 4. Kademe civarı epey yakın bir şekilde iş gördü ve tahris etmedi.Acemilik kaynaklı yüzde bazen jileti kaybettigim oldu ama...4 civarı bile öyle ahım şahım agresif olmayabilir belki de siz daha iyi bilirsiniz.Yuzumu tahriş etmek adına yapabildiğim her şeyi yapsam da kesik bile olmadı yine perma Sharp kombinasyonunda, tekrardan önerileriniz için teşekkür ederim.Siz ve hobiye değer veren diğer tecrübeli forumdaslarin yorumlarini dikkatle okuyarak geleneksel ilk tiraslarimda sonuç almaya başladığımı düşünüyorum.sabun olarakda çok aman aman uzaya gitmeye gerek yok. arko sabun iş görüyor ama altta paylaştığım ürünü alırsanız sizi dünyanın en mutlu adamı yapabilir.
https://www.extrashaving.com/en/proraso-tiras-sabunu-kase-yulaf-yesilcay-150ml
Personna ben de bulamadım,crystal aldim sizin tavsiyenizle henüz denemedim ama.Elimde rapira eski üretim, permasharp ve crystal mevcut.Birkac tane de aletlerin yanında çıkanlar,zamanla deneyeceğim,teşekkür ederim.yaprak jilet olarak personna platinum bana çok harika traş yaptırmıştı ama şuan mevcut değil. ona bire bir derecede yakın olan
https://www.extrashaving.com/en/CRYSTAL-SUPER-PLATINUM-CIFT-KENAR-TIRAS-JILETI-10LU
Evet voskhod un tavsiye olunduğuna denk gelmiştim baktım temin edilemediği için sanırım absürt fiyatlara piyasada.Pek de narin olmayan(ilk tiraslarimda narin olduğunu sandığımbu jileti tevsiye ederim. jilet işi kahveye pek benzemiyor. kahvede ortalama ürünler çoğu zaman işi görür ama jilette bazen pahalı diye güvenip aldığınız markalar bile yüzünüzü incitiverir ve size uymayabilir
Çok çok sağolun,sizlerin isabetli tavsiyeleri sayesindeTercihleriniz hayırlı olsun hocam şimdiden keyifli tıraşlar diliyorum. Rimei ve permasharp ikilisi aleti bastırmadığınız sürece sizi tatmin edecek giriş seviyesi ama bir o kadar da iş gören bir set olmuş.
Çok ince düşüncelisiniz eksik olmayın,ürünle ilk tirasimi oldum.3 perde artı elle kontrol rötuş sinek kaydı denedim.Kesik bile yapmadı açıkçası,jileti yerleştirirken hizalamaya dikkat ettim ama söylediğiniz şekilde tekrardan kontrol edeceğim mutlaka.Urun çok güzel,çok şık ve kesinlik çok tok.Almayi düşünen arkadaşlar için ters kesim yapacaksaniz ve benim gibi 2-3 parmak tutuş kullanıyorsanız,urun ağır olduğu için elinizden kayıp düşme ihtimali var.Dikkatli olmakta fayda var ben de almak isteyebilecekler icin bunu not düşmek istedim.Tirasini çok sevdim,elimin bir nebze daha alışması lazım sadece,tekrardan önerileriniz için teşekkür ederim.Bu aleti ben de sipariş etmiştim zamanında. Merkur Futur’un klonu olarak geçiyor. Şu anda Merkür Futur’um da var. Alette dikkat etmeniz gereken en önemli şey jilet açıklığının düz şekilde eşit olması. Jileti alete taktığınız zaman en yüksek ayara getirin ve jiletin keskin ucuna hafif yukardan bakın. Soldan sağa veya sağdan sola baktığınızda jilet açıklığı her yerde eşitse güle güle kullanın. Benim zamanımda (4-5 sene önce) bazı aletlerde jilet açıklığı her yerde aynı değildi. Örneğin sol taraf tıraş aletinin ucuna yakınken sağ taraf daha uzaktı. Benim sipariş ettiğimde öyle geldiğinde aleti kullanamadan çöpe atmak zorunda kalmıştım. Çünkü ciddi tahriş sebebi bu olay. Belki şu an bu sorun tamamen ortadan kalkmıştır gene de kontrol etmeniz sizin için faydalı olurTekrar iyi tıraşlar diliyorum size
![]()
Moderatörün son düzenlenenleri: