• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Sınırlı Sayıda Kampanya ! Süper İndirimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ücretsiz kargo sistemini çözebilen olmadı henüz, 79 bin TL espresso makinesine kargo ücreti çıkar 9 TL civataya çıkmaz :)
Belli bir tutarın üzerine Yiğit Bey yardımcı oluyor ama hakkını yemeyelim.
Mesela bunu da tam anlamadım, kargo takibinde gönderici ödemeli yazıyor ama prosedürde alıcı ödemeli o yüzden özellikle sordum kargo ücret durumunu aslında.

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20220624-164401_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20220624-164401_Samsung Internet.jpg
    83.2 KB · Görüntüleme: 86
Kargo kaç TL üzeri ücretsiz anlayamadım ben tam? 2bin küsür değerinde bi sipariş geçtim ama yine kargo ücreti eklendi. 🤔
Merhabalar,

Belirli bir limitin üzerinde Kargo tamamen ücretsiz diye kampanya yok maalesef.
Marka veya ürün bazlı kısmen oluyor. Belirli bir kural yoktur.

Son zamlardan sonra fiyatların içinden çıkarmıştık. Yurtiçi kargo en düşük paket 45tl olarak gidiyor. Biz 39 tl olarak yansıtıyoruz.

Daha farklı teslimat firmalarını değerlendiriyoruz ileride umarız sitede görebilirsiniz

Merhabalar,

Belirli bir limitin üzerinde Kargo tamamen ücretsiz diye kampanya yok maalesef.
Marka veya ürün bazlı kısmen oluyor. Belirli bir kural yoktur.

Son zamlardan sonra fiyatların içinden çıkarmıştık. Yurtiçi kargo en düşük paket 45tl olarak gidiyor. Biz 39 tl olarak yansıtıyoruz.

Daha farklı teslimat firmalarını değerlendiriyoruz ileride umarız sitede görebilirsiniz
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. 😌

Güzel indirim yapılmış. Timemore Fish Pour-Over Elektrikli Isı Ayarlı Gooseneck Kettle almamak için kendimi zor tutuyorum. :)
Ben de bir süre tutup "ben kullanmasam kim kullanacak" mottosuyla bir hayli yüksek bir rakam vade ile az önce sipariş ettim tavsiye ediyorum 😂

DF64 SSP MultiPurpose Burr set ile Bianca sonrası değirmen işini de halletmiş oldum , bundan sonra sağlıklı bir seasining yapmak gerekiyormuş. Karar verme sürecinde destek olan Bianca WhatsUpp grubundaki arkadaşlarıma ve bu güzel indirim için de @Globally 'e teşekkür ederim.

Merhabalar,

Mağazamız ve Depomuz 13-14 Temmuz 2 gün açıktır. Ürün teslim alacaklar gelip teslim alabilir :)

@Globally Finansbank ile ödemede kartınız internet alışverişine kapalıdır hatası alıyorum. Denediğim kartlar ile Amazon vs. üzerinden alışveriş yapabiliyorum. Sisteminizde bilinen bir sıkıntı var mı acaba?

Hario server'ım kırıldı diye Timemore Coffee Server 600ml almıştım, bayıldım kendisine. Bugüne kadar aldığım hiç bir Timemore ürünü de pişman etmedi ayrıca. ​

Hario server'ım kırıldı diye Timemore Coffee Server 600ml almıştım, bayıldım kendisine. Bugüne kadar aldığım hiç bir Timemore ürünü de pişman etmedi ayrıca. ​

Timemore gerçekten enteresan bir marka. Bundan 2-3 yıl önce aliexpres'ten C2 almıştım ve ilk defa o zaman nitelikli kahve demlemeye başlamıştım. İlk kez cleancup'tan çekirdek almıştım o zaman, karantina zamanlarıydı, ve çekirdiği öğütüp v60'ta demleyince çok şaşırmıştım. Bir yıl önce de espresso sevdamdan dolayı c2'yi satıp comandante aldım ve filtrede aralarında aman aman bir fark bulamadım. Var tabii ki ama aman aman değil bence. Ben de bugün timemore'un elektrik kettle'nı aldım bu arada ve bir sonraki ay sizin bahsettiğiniz server'da gözüm :).

Son düzenleme:
@Globally 30 Ağustos için kısa süreli bir kampanya ihtimali var mı?

Declumper farkı, daha ufak az yer kaplıyo, toz boya daha şık duruyo sadece üst kesici zamanla yerinden oynar mı? Emin olamadım. Bir de elektrik kablosunun yeri soru işareti ama DF64 e göre daha tamamlanmış biri ürün gibi duruyor.

Geri