• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gardelli Specialty Coffees

Kahveleri hazırlayalım gıybet time :cool:

Geçen hafta Gardelli'ye gitme fırsatım oldu. Forli'de gayet şık, temiz ve kaliteli bir mekanda hizmet veriyorlar. Hazır gitmişken üç ayrı pour over, macchiato ve espresso denedik. Tümü İtalya ortalamalarının çok üstündeydi. Rubens Gardelli kavurum işlerinde olduğundan yerinde yoktu, barista da gayet ilgili ve nazikti. Ayrı ayrı üç pour over istedik ancak sağolsun bize tadım için ayrı ayrı servis yaptı. Mekan oldukça aydınlık ve ferah.

Herkese afiyet olsun.
243e3fe2-1859-4ffa-800b-02c567e40892.jpegb93f6723-890f-4990-affe-6389372b10ff.jpeg6BF30DE4-474C-42F7-A097-74F96F73AE7C.jpeg4c933b50-9c27-4729-97b7-53a427546436.jpegb332ee0c-4944-4ccc-b586-cf9c2f749fc8.jpeg

Geçen hafta Gardelli'ye gitme fırsatım oldu. Forli'de gayet şık, temiz ve kaliteli bir mekanda hizmet veriyorlar. Hazır gitmişken üç ayrı pour over, macchiato ve espresso denedik. Tümü İtalya ortalamalarının çok üstündeydi. Rubens Gardelli kavurum işlerinde olduğundan yerinde yoktu, barista da gayet ilgili ve nazikti. Ayrı ayrı üç pour over istedik ancak sağolsun bize tadım için ayrı ayrı servis yaptı. Mekan oldukça aydınlık ve ferah.

Herkese afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 43640Ekli dosyayı görüntüle 43641Ekli dosyayı görüntüle 43642Ekli dosyayı görüntüle 43643Ekli dosyayı görüntüle 43644
Gümrük sıkıntılarımız yokken almıştım gerçekten çok iyi kavuruyor. Afiyet olsun!

Herkese afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 43640Ekli dosyayı görüntüle 43641Ekli dosyayı görüntüle 43642Ekli dosyayı görüntüle 43643Ekli dosyayı görüntüle 43644

Menüdeki fiyatlar şok etti. En son 1.5 euroya Ajaccio'da dandik mi dandik bir espresso içmiştim. Gardelli'de bu fiyatlar çok iyi.

Fıyat listesinin altında duran barista bile hafif pembe. Kurumsal kimlik budur :)

Tin coffee sevdirmişti bana ilk.. Keşke yeniden erişebilsek!

Geri