• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gardelli Specialty Coffees

1) La Cristalina - Kolombiya - 91.25p Competition Series:
Vişne, Yabanmersini, Şeftali, Kuru Erik
Special Anaerobic bir kahve. Oldukça özel bir deneyim olduğunu söyleyebilirim:
32 Euro - 250 TL - Kdv ve kargo dahil.

2) Kamwangi - Kenya - 90.00p Competition Series:
Kuşüzümü, Kuşburnu, Greyfurt, Bal
Yıkanmış bir kahve. Çok zarif, sparkling bir Kenya örneği. Beni yakından tanıyanlar bu konuda ne hissettiğimi bilir. :)
28 Euro - 220 TL - Kdv ve kargo dahil.

3) Nensebo - Etiyopya - 89.75p Terroir Best Lot:
Çilek, Yabanmersini, Portakal, Papaya
Natural bir kahve. Yıllardır harika kahveler sundu Nensebo. Bu kez de durum farklı değil.
26 Euro - 200 TL - Kdv ve kargo dahil.

Çok az sayıda kahvemiz var. Dileyenler benimle iletişime geçebilir.

arada konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, kaç gram bu kahveler?

@raistlin

Togay Bey Gardelli kahveleri ile iligli bir gelişme var mı? En son kavrulup yola çıkacaktı.

Merhaba Arkadaşlar,

Kahvelerimiz geldi!

Kargolamalar başladı. Bu sabah ilk parti Yurtiçi Kargo ile gönderildi.

Üç kahveden de sınırlı sayıda var. Dileyenler benimle iletişime geçebilir. :)

Sevgiler,
Togay

Kavrum tarihlerini öğrenebilir miyiz?

Fiyat yüksek gelen arkadaşlar aşağıdaki konuda kendi illerinde yaşayan kahve arkadaşı bulup paylaşabilirler:)

Son düzenleme:
Kavrum tarihlerini öğrenebilir miyiz?

Fiyat yüksek gelen arkadaşlar aşağıdaki konuda kendi illerinde yaşayan kahve arkadaşı bulup paylaşabilirler:)

Kahveleriniz 11 Mayıs kavrumlu arkadaşlar. Normalde 20-22 Mayıs gibi teslime başlardık. Covid, ansızın gelen yasaklar ve bayram 1 hafta attı.

Cristalina için peak periyod başlangıcı 15-20 gün aralığı özellikle.

Nensebo ve Cristalina da benzer biçimde, belki 5 gün eksik.

Ben bu sefer alıma katılamadım ama dün deneme imkanım oldu La Cristalina'yı, acaip keyifliydi 🍒

Vakit paylaşımlarınıza bakıp, ekmeği ekrana banma vaktidir 😄

La cristalina paketi açınca bir vişne kokusu vurdu zaten lakin bunu bekliyordum:) İlk yudumda müthiş bir şeftali tadı geliyor sıcaklık azalmaya doğru yaban mersini eşlik etmeye başlıyor sona doğru vişne resmen meyve bombası. Müthiş bir deneyim. @raistlin hocam çok teşekkürler böyle deneyimi yaşamak çok güzel bir zevk.

La Cristalina Deneyen arkadaşlar tariflerinizi alalım :) benim ilk denememde izlenimlerim evet farklı bir kahve ama nasıl başlıyorsa öyle bitiyor. Shawtenance gibi sıcaklık değiştikçe tadda bir değişiklik görmedim.

La Cristalina Deneyen arkadaşlar tariflerinizi alalım :) benim ilk denememde izlenimlerim evet farklı bir kahve ama nasıl başlıyorsa öyle bitiyor. Shawtenance gibi sıcaklık değiştikçe tadda bir değişiklik görmedim.
Ben direkt @raistlin in tarifi ile demledim. Tatsal analizimde ahududunun ekşiden tatlıya doğru olan değişim yolculuğunu hissettim. Bunu tam olarak ahududu reçeli olarak tanımlayabilirim; epeyce mayhoş bir reçel.. Şimdi bir de @hakanie nin REM Project’leri için kullandığı tarifi denemek istiyorum. Anaerobic kardeşlik 😀 Su olarak Erikli kullanıyorum (80 ppm)

Ben de Togayın verdiği oranlar ile 60 gr blooming sonrasında orta hızlı tek bir döküş ve 2:00 dk da demleme olcak şekilde ayarladım. Togay 2-2:15 demiş ama yaptığım iki demleme de 2:00 da kaldı. 94’ nestle pure life. Mayhoş bit tatlılık, vişnenin asidi kirazın tatlılığı dedim ben 👌

Ben de Togayın verdiği oranlar ile 60 gr blooming sonrasında orta hızlı tek bir döküş ve 2:00 dk da demleme olcak şekilde ayarladım. Togay 2-2:15 demiş ama yaptığım iki demleme de 2:00 da kaldı. 94’ nestle pure life. Mayhoş bit tatlılık, vişnenin asidi kirazın tatlılığı dedim ben 👌

Togayın kartta yazdığı tarif mi? Bende onu yaptım 20gr Kahve 310gr su 73ppm box coffee den aldığım arıtma suyu(reverse mg ion exchanger) 93 derece su. Bence su sıcaklığını düşürmek gerekicek 91 gibi.

Togayın kartta yazdığı tarif mi? Bende onu yaptım 20gr Kahve 310gr su 73ppm box coffee den aldığım arıtma suyu(reverse mg ion exchanger) 93 derece su. Bence su sıcaklığını düşürmek gerekicek 91 gibi.
Timemore da 18 ya da 19 klik kullandım sanırım, öğütüm ayarını benzer yapmışsındır diye düşünüyorum ama.

ben artık kahvelerde max 91 derece kullanıyorum. en optimal sonucu 88 derecede alıyorum.

Geri