Ek not geçeyim ben formu görmedim sadece duydum, bilgisi olan varsa yarışmacı olur, ekipten olur, aydınlatabilir, güzel olur. Asilde de sevdiğim insanlar var, yedekte de sadece ufak bir google form hatası yüzünden kimsenin hakkı yensin istemem, varsa da bir hata suçlusu direk formu, tek soru zorunlu şekilde açandır.Sözüm meclisten dışarı kimsenin günahına da girmek istemiyorum, saat 12 de açılan başvuru formunda sadece isim soy isim doldurmak zorunluymuş (galiba), bilmiyorum formun başında sadece isim soy isim yazıp yollayın diye bir ifade geçiyor muydu(geçiyorsa neden formdaki diğer sorular, kimlik pasaport yükleme kısımları falan vardı?) ama komple formu dolduranlardan bazısı haliyle direk yedeğe geçmiş, haksızlık değil mi bu?
Ben formu tam doldurdum ve koç seçiminde acil bir aramam olduğu için de beklemem gerekti.Ek not geçeyim ben formu görmedim sadece duydum, bilgisi olan varsa yarışmacı olur, ekipten olur, aydınlatabilir, güzel olur. Asilde de sevdiğim insanlar var, yedekte de sadece ufak bir google form hatası yüzünden kimsenin hakkı yensin istemem, varsa da bir hata suçlusu direk formu, tek soru zorunlu şekilde açandır.
Sözüm meclisten dışarı kimsenin günahına da girmek istemiyorum, saat 12 de açılan başvuru formunda sadece isim soy isim doldurmak zorunluymuş (galiba), bilmiyorum formun başında sadece isim soy isim yazıp yollayın diye bir ifade geçiyor muydu(geçiyorsa neden formdaki diğer sorular, kimlik pasaport yükleme kısımları falan vardı?) ama komple formu baştan sona dolduranlardan bazısı haliyle direk yedeğe geçmiş, haksızlık değil mi bu?
Merhabalar,Ek not geçeyim ben formu görmedim sadece duydum, bilgisi olan varsa yarışmacı olur, ekipten olur, aydınlatabilir, güzel olur. Asilde de sevdiğim insanlar var, yedekte de sadece ufak bir google form hatası yüzünden kimsenin hakkı yensin istemem, varsa da bir hata suçlusu direk formu, tek soru zorunlu şekilde açandır.
bu erkek egemen kahve camiasına kafayı yapıştırmanız ve bu yarışmayı da kazanmanızı umuyorum. Bu sene hem sizi hem Bills'i destekliyorum.Merhabalar,
umarım herkes iyidir
yarışmaya katılacak olan bir yarışmacı olarak açıklama yapma gereği hissettim
bu form tüm yarışmalar için kullanılmaktadır. bu yüzden kimlik- pasaport, fotoğraf, mail, koçun ile ilgili bilgiler, açıklama kısmı, sosyal medya gibi soruların hepsini bizler her zaman doldurduk. tabi burada eksik bırakılacak yerler olabiliyor. bu da sosyal medya hesabı, açıklama vb. yerlerdir.
ben cezve/ibrik yarışmasına katılırken yarışma kuralları ile ilgili soruların olduğu bölüm, pasaport bölümü ve yanlış hatırlamıyorsam vize geçmişi ile ilgili bölüm vardı. o zaman dilimin de ilk bitiren olarak 20-25 dakika da formu göndermiştim.(tabi net dakikaları hatırlayamıyorum. mazur görün)
Böylesi bir form olması yarışmacının yarışmayı araştırıp araştırmadığı ve kuralları bilip bilmediğini gösteriyordu.
biz de yapılan bu sistemin devamlı olacağını düşünmüştük fakat geri dönüşler iyi olmamış ki kaldırmışlar. Ama güzel bir çözümdü ve tekrardan bu soru cevap kısmı eklenebilir. bu da her halükarda yarışmaya emek veren arkadaşların kuralları bilmesiyle de soruları hızlı cevap vermesini sağlayacak ve hem soruların doğru cevabı hem de hızlı bitirerek yarışmaya katılabilecekler![]()
Bir önceki yarışmada kontenjanı arttırdıkları için ellerine yüzlerine bulaştırmadılar mı? En yakın şahit sizdiniz.kontenjan her an 18 hatta 24 e çıkabilir.
Bu söylem bile sca türkiyenin güvenirliliği sarsıyor.kurallar, şartlar süreç içerisinde değişebiliyor nasıl olsa.
böyle alıntılayınca bir bildiğim var gibi olmuş, yoksa hemfikiriz zatenBir önceki yarışmada kontenjanı arttırdıkları için ellerine yüzlerine bulaştırmadılar mı? En yakın şahit sizdiniz.
Yarışmayı düzenleyenlerden ziyade, katılımcılar için bile bu kalabalık zorlayıcı görünüyordu. 8-10 kişi ufacık cupping masasında safları sıklaştırmış, Kâbe’yi tavaf eder gibi döne döne not alıyordu.
Kendi yorumum ve gelen yorumlar namına bir açıklayıcı yazı yazmak istedim.Ben formu tam doldurdum ve koç seçiminde acil bir aramam olduğu için de beklemem gerekti.İsim Soy isim doldurmak yeterlidir gibi bir ibare bulunmamakta formda. Ama eğer isim soy isimle doldurmaya izin veriliyorsa çok üzücü gerçekten.