• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Gaggimate PRO Kit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan husbx72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
12500

husbx72

Barista
İsim
Hüseyin Aksu
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aksu
Az kullandım. Çok temiz. Mavi LED ve Dimmer Mod (Akış kontol) yaptım. Mavi Silikon Jonta. Stok aksesuar artı Motta Tamper.
Antalya elden teslim. Diğer iller alıcı ödemeli Kargo ile gönderebilirim.

2. el Beyaz Gaggia satıldı

Son düzenleme:
Güvenilir satıcı 🙃

2 pro kit kaldı
beyaz gaggia güncel 15.000

Son düzenleme:
Gaggimate Pro Kit ne kadar e24 uyumlu mu

Yeni kitler geldi. fiyatlar 12500 TL Pro kit için
Şuan 8 Kit var

Son düzenleme:
2. el Beyaz Gaggia satıldı.
8 adet Gaggimate Pro kit var

1767606160042.png

Son düzenleme:
3 Kit Satıldı...şuan 5 Kit kaldı
Pro kitler 12500 TL. Şubat da gelecek olan Parti, kit fiyatı 15000 TL civarı olucak

Fiyatlar 2 katına mı cıktı Gaggimate tarafında?
hayır orda halen 175 net çinden çıkış fiyatı. ancak sepette türkiyeye kargo dahil gelişi 194,98 EUR....ama alma şansınız yok, çünkü gümrüğe takılıyor. ben ilk partiyi almanyadan almıştim 5 adet onun 2 tanesini kendim kullandım. ve kargo vs hiç bişey eklemeden olduğu gibi sattım.

bu kez çin den 5 adet getirme için 412 USD ödedim...yani adet başı 82,4 usd oluyor

özetle şu:
175 Euro Pro kit = 8800 TL
adet başı + 82,4 USD TR ye gelişi = 3546 TL
Toplam = 11546 TL

umarım sorunuzu cevapladım

hayır orda halen 175 net çinden çıkış fiyatı. ancak sepette türkiyeye kargo dahil gelişi 194,98 EUR....ama alma şansınız yok, çünkü gümrüğe takılıyor. ben ilk partiyi almanyadan almıştim 5 adet onun 2 tanesini kendim kullandım. ve kargo vs hiç bişey eklemeden olduğu gibi sattım.

bu kez çin den 5 adet getirme için 412 USD ödedim...yani adet başı 82,4 usd oluyor

özetle şu:
175 Euro Pro kit = 8800 TL
adet başı + 82,4 USD TR ye gelişi = 3546 TL
Toplam = 11546 TL

umarım sorunuzu cevapladım
İlginiz alakanız için sağolun. 8850 fırsatı kaçtı desenize :) Ben globalde de bir zam oldu zannettim. Kusura bakmayın.

Geri