• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia new classic için 12-14gr portafiltre sepeti arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trunge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trunge

Üye
İsim
Tuncay O.
Daha fazla  
İsim
Tuncay O.
Herkese selamlar, Gaggia new classic için 58mm 12 ya da 14gr sepet arıyorum ama bulamadım. Türkiye'de satışını yapan bir firma var mıdır? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Makine yanında gelen 18gr biraz fazla yoğun oluyor 9gr olanda da hiç güzel kıvamlı krema oluşmuyor. Belki benden kaynaklı da olabilir. 18gr kullanıp daha az espresso alamak da çözüm olabilir ama kahve de ziyan olsun istemiyorum. İki sepet arası bir gramajla ağız tadıma daha uygun sonuç alırmışım gibi geliyor. Yanılıyorsam bu konuda da bilgi paylaşımı yaparsanız mutlu olurum 😊

18gr a kaç gram çıktı alıyorsunuz?

Evet alırım da yapmak istediğim bu değil. Ara boy sepet ile daha az kahve kullanıp oranı o şekilde tutturmak.

Geri