• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia Classic Pro ve Lelit Fred

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fefe

Yeni Üye
İsim
Efe Emre
Daha fazla  
İsim
Efe Emre
Selamlar, 2. el PID ve 9 bar modlu bir Gaggia Classic Pro ve Lelit Fred almayı düşünüyorum. İlanların linkini buraya atmam sorun olur mu bilemediğim için şimdilik atmayacağım. Başlığı açma sebebim hem Gaggia Classic Pro yerine Lelit Anna almak mantıklı olur mu? Çünkü Lelit Fredi satan arkadaş Lelit Anna makinesini yanında güzel bir fiyata bırakıyor. Hem de 2. el alırken özellikle dikkat etmem gereken makineyle ilgili ilan sahibine sormam gereken sorular nelerdir? Gaggia makine ilanda 15.000, Lelit Fred de 6500 tl. Ayrıca Gaggianın modifikasyonunu sanırsam mühendis abi yapmış.

Bir de Gaggia'nın Türkiye'de cihazda bir sorun oluşması durumunda götürebileceğim bir yetkili servisi var mı acaba ?

gaggia cihaz kullanmadım ancak bir süre fred kullandım. Gaggiadan çok daha iyi bir espresso makinem olmasına rağmen fred ile öğüttüğüm kahvelerden sağlıklı sonuçlar alamadım. Klasik tip espresso kavrumları için sıkıntı yok ancak yeni nesil kahve ile ilgilenip tatlı floral kahveler tüketeceksiniz farklı değirmenlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Anna da 57mm portafilter var. Gün gelirde makineyi değiştirmek isterseniz alacağınız tüm ekipmanlarıda değiştirmeniz gerekecek.

gaggia cihaz kullanmadım ancak bir süre fred kullandım. Gaggiadan çok daha iyi bir espresso makinem olmasına rağmen fred ile öğüttüğüm kahvelerden sağlıklı sonuçlar alamadım. Klasik tip espresso kavrumları için sıkıntı yok ancak yeni nesil kahve ile ilgilenip tatlı floral kahveler tüketeceksiniz farklı değirmenlere yönelmenizi tavsiye ederim.
Anladım, teşekkür ederim yanıtınız için. Farklı bir öğütücü öneriniz varsa duymak isterim.

Geri