• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggia Classic Pro PID demleme ve buhar kiti

Ürünün Fiyatı
5250
Murat Bey'den PID kiti, XL thermostat ve OPV yayı alışverişim oldu. Alışveriş esnasında hiçbir sorun yaşamadım. Devamındaki makina üzerine montaj süreçlerinde çokca desteğini gördüm. Hazırladığı montaj dokumanı da çok faydalı oldu. Kendisine buradan da bir teşekkür etmek isterim.

Murat Bey'den PID kiti, XL thermostat ve OPV yayı alışverişim oldu. Alışveriş esnasında hiçbir sorun yaşamadım. Devamındaki makina üzerine montaj süreçlerinde çokca desteğini gördüm. Hazırladığı montaj dokumanı da çok faydalı oldu. Kendisine buradan da bir teşekkür etmek isterim.
Ben teşekkür ederim, güle güle kullanın

Murat Bey'den birkaç ay önce OPV ve Steam XL dahil olmak üzere tüm bileşenleri montaj dahil satın aldım. Sağolsun montajı 2 saat içerisinde problemsiz bir şekilde gerçekleştirerek tarafıma teslim etti. Ek olarak makinemin sorunlu bazı kısımlarıyla ilgili de destek olarak sorunlarımı çözdü.

Birkaç aydır yoğun olarak makineyi kullanıyorum, gerek espresso, gerek Americano, gerekse sütlü içecekleri hazırlayarak tükettim bu süreçte. Şunu net ifade edebilirim ki; Gaggia Classic OPV ve PID sistem ile bambaşka bir hale geliyor. Özellikle omni kavrum kahvelerde ekşi olmayan çıktı almak PID kit öncesi imkansıza yakındı, artık sıcaklık stabilizasyonu ve kontrolü sayesinde tatlı çıktılar almak çok daha kolay. Süt köpürtme konusunda da Steam XL acayip fark yaratıyor. Americanolarda bile ciddi bir lezzet farkı oluştu, çünkü çok dengeli çıktılar alabiliyorsunuz. Kahvelerin potansiyelini ortaya çıkarmak daha kolay. Kesinlikle tavsiye ediyorum, hem kiti hem de Murat Bey'den alınmasını. Tekrar teşekkür ediyorum.

Murat Bey'den birkaç ay önce OPV ve Steam XL dahil olmak üzere tüm bileşenleri montaj dahil satın aldım. Sağolsun montajı 2 saat içerisinde problemsiz bir şekilde gerçekleştirerek tarafıma teslim etti. Ek olarak makinemin sorunlu bazı kısımlarıyla ilgili de destek olarak sorunlarımı çözdü.

Birkaç aydır yoğun olarak makineyi kullanıyorum, gerek espresso, gerek Americano, gerekse sütlü içecekleri hazırlayarak tükettim bu süreçte. Şunu net ifade edebilirim ki; Gaggia Classic OPV ve PID sistem ile bambaşka bir hale geliyor. Özellikle omni kavrum kahvelerde ekşi olmayan çıktı almak PID kit öncesi imkansıza yakındı, artık sıcaklık stabilizasyonu ve kontrolü sayesinde tatlı çıktılar almak çok daha kolay. Süt köpürtme konusunda da Steam XL acayip fark yaratıyor. Americanolarda bile ciddi bir lezzet farkı oluştu, çünkü çok dengeli çıktılar alabiliyorsunuz. Kahvelerin potansiyelini ortaya çıkarmak daha kolay. Kesinlikle tavsiye ediyorum, hem kiti hem de Murat Bey'den alınmasını. Tekrar teşekkür ediyorum.
Değerli vaktinizi ayırarak yazdığınız uzun ve detaylı yorum için ben teşekkür ederim, güle güle kullanın

Murat bey merhaba, uzun bir araştırmadan sonra ben de bir Gaggia classic sahibi oldum ve bu opv ve pid geliştirmeleriyle ilgileniyorum. Elinizde şu an bu malzemeler var mı? Montaj dahil destek almak isterim. Forumda bir cep numaranıza rastladım, hala aktifse oradan iletişime geçebilir miyiz?

Merhaba, evet mevcut.
Telefon numaram 555 255 37 99

Bu PID'yi icat edene de uyarlayana da satana da teşekkür ederim. 1 Yıldan fazladır çamur içiyormuşum. Makinenin önceki haliyle bile çoğu kahve yapan yerden daha lezzetli oluyordu upgrade ettikten sonra muhteşem oldu. Tüm kiti aldım Murat beyden ilk etapta kılavuz biraz karışık geldi ama sorunsuz bir şekilde montajı başardım. Tekrar teşekkür ederim kendisine. @Mühendis abi 🙏🏻

Değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim:)

Selamlar, Murat abiyle konuşup bugün itibariyle PID seti takdırdım. Gerçekten espressodaki lezzet farkı inanılmaz. Butçesi yeten herkes takdırmalı. Kendisine nazik anlatımı için ayrıca teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 3AEA70F2-DFE8-4C43-9F69-C3E4E9EDB275.jpeg
    3AEA70F2-DFE8-4C43-9F69-C3E4E9EDB275.jpeg
    92.3 KB · Görüntüleme: 110
  • FC83EF1F-7CA7-44ED-ADB4-33E899D9B204.jpeg
    FC83EF1F-7CA7-44ED-ADB4-33E899D9B204.jpeg
    92.5 KB · Görüntüleme: 112
Ben teşekkür ederim, güle güle kullanın:)

teşekkür ediyorum sabırla sorduklarıma cevap verip kendi başıma takmama yardımcı olduğunuz için hakikaten herkeze tavsiye ediyorum her konuda iyiki sizden almışım yoksa yapılacak mevzu değildi zor. Bence😀
Teşekkürler ederim güle güle kullanın:)

Merhabalar, bende bu modu imkanım olunca kendi makineme yapmak istiyorum (beko) sizden PID sistemleri, montaj vs. Hakkında bilgi alabilirmiyim acaba? Hatta teknik detaylara giren işleyiş presibi, çalışma mantığıyla alakalı kaynaklarınız varsa tavsiye edebileceğiniz onlarıda incelemek isterim, sağolun.

Merhaba, Beko ile ilgili bilgim yok maalesef, çalışma prensibini bu başlık altında önceki sayfalarda ayrıntılarıyla bulabilirsiniz.
Ayrıca aşağıdaki YouTube videomda da mevcut:

Merhaba, stok yenilendi

@Mühendis abi Shades of coffee sitesinde yer alan dimmer mod mevcut mu acaba sizde? Shot esnasinda basinci degistirebilmeye imkan sagliyor

kendisinden opv yay, pid ve buhar termostatı almıştım kendim de yaparım diye uzun süre beklettim fakat bir türlü denk getiremedim, niyetlenince de gözüm korktu doğrusu o yüzden kendisine gönderdim montaj için. ürün sorunsuz şekilde geri geldi, 2 haftadır da yükseltilmiş şekilde kullanıyorum. pid eklentisi ve buhar termostatının değişmesi ciddi anlamda etki yarattı, çok daha keyifli çıktılar alıyorum artık. kendisine iletişimi ve titizliğinden dolayı teşekkür ederim, aklında olanlara da tavsiye ederim.

kendisinden opv yay, pid ve buhar termostatı almıştım kendim de yaparım diye uzun süre beklettim fakat bir türlü denk getiremedim, niyetlenince de gözüm korktu doğrusu o yüzden kendisine gönderdim montaj için. ürün sorunsuz şekilde geri geldi, 2 haftadır da yükseltilmiş şekilde kullanıyorum. pid eklentisi ve buhar termostatının değişmesi ciddi anlamda etki yarattı, çok daha keyifli çıktılar alıyorum artık. kendisine iletişimi ve titizliğinden dolayı teşekkür ederim, aklında olanlara da tavsiye ederim.
Teşekkürler, güle güle kullanın

Merhaba
2150 PID kit, beraberinde 150 lira OPV, termostat 200, montaj 550 lira.
Stok haftaya gelecek

Merhaba, PID kit stoklara girmiştir bilginize

Geri