Murat Bey'den birkaç ay önce OPV ve Steam XL dahil olmak üzere tüm bileşenleri montaj dahil satın aldım. Sağolsun montajı 2 saat içerisinde problemsiz bir şekilde gerçekleştirerek tarafıma teslim etti. Ek olarak makinemin sorunlu bazı kısımlarıyla ilgili de destek olarak sorunlarımı çözdü.
Birkaç aydır yoğun olarak makineyi kullanıyorum, gerek espresso, gerek Americano, gerekse sütlü içecekleri hazırlayarak tükettim bu süreçte. Şunu net ifade edebilirim ki; Gaggia Classic OPV ve PID sistem ile bambaşka bir hale geliyor. Özellikle omni kavrum kahvelerde ekşi olmayan çıktı almak PID kit öncesi imkansıza yakındı, artık sıcaklık stabilizasyonu ve kontrolü sayesinde tatlı çıktılar almak çok daha kolay. Süt köpürtme konusunda da Steam XL acayip fark yaratıyor. Americanolarda bile ciddi bir lezzet farkı oluştu, çünkü çok dengeli çıktılar alabiliyorsunuz. Kahvelerin potansiyelini ortaya çıkarmak daha kolay. Kesinlikle tavsiye ediyorum, hem kiti hem de Murat Bey'den alınmasını. Tekrar teşekkür ediyorum.