• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia Classic Pro E24 için aparat önerisine ihtiyacım var.

farukaydin

Yeni Üye
İsim
Faruk
Daha fazla  
İsim
Faruk
Merhaba cihazı yurtdışından arkadaşıma aldırdım getirecek 1 haftaya. Espressoya yabancı olmasam da şu an kullandığım delonghi dedica ile çok ileri seviye olduğumu söyleyemem. Gaggia için birkaç aparat almam gerekiyor sanırım. Yurtdışı amazondan aşağıdaki gibi bir liste yaptım kendime ama çok da bilgi sahibi olarak yaptığımı söyleyemem. Öneri ve düzeltmelere açığım. Şimdiden teşekkürler.

WDT

Funnel

Tamper

Portafilter

IMS basket

bu ürünlerin kaliteli olmasına çok gerek yok, aynı ürünleri temu üzerinden çok daha uyguna almak daha mantıklı bence

Hocam e24 pro önceki modellere göre farkı ne acaba? Türkiye gelmesini bekleyip almayı düşünüyorum yanına bir değirmen ile, aklımın bir köşesinde sage barista express var genelde latte tüketiyorum hangi seçenek daha mantıklı karar veremedim.

Hocam e24 pro önceki modellere göre farkı ne acaba? Türkiye gelmesini bekleyip almayı düşünüyorum yanına bir değirmen ile, aklımın bir köşesinde sage barista express var genelde latte tüketiyorum hangi seçenek daha mantıklı karar veremedim.
bana kalırsa gaggia çok f/p değil ama beğenenler de var. sage barista express de çok güzel makine ama çok daha uygun fiyata çift kazanlı (buhar ve kahve kazanı ayrı) pid olan öztiryakiler mini barista var. dışardan bakınca çok güzel makine ama kullanmadığım için kesinlikle öneririm diyemem. forumda bu makine için ayrı bir konu açarsanız kullananlar deneyimini anlatabilir.

Hocam en büyük fark boilerinin değişmesi. Türkiye'de de satılan 2024 modellerin boilerinin içi teflon benzeri bir madde ile kaplı ve kullanımla birlikte soyulup kahveye karışıyor, sağlık açısından riskli olduğunu söylüyorlar. E24 modelde ise tamamen pirinç boiler kullanmaya başladılar, pirinçin daha geç ısınmakla beraber ısıyı daha uzun süre koruduğu ve iç teflon kaplamanın olmaması sebebiyle sağlık problemi de olmadığı söyleniyor. Ben neredeyse aynı fiyata E24 aldım Türkiye'deki 2023 modeller yerine. Amerikada satılan E24 modellerde 9bar OPV standart olarak geliyormuş ama avrupa modelleri hala 13 bar. Bilgim bu kadar.

Sage Barista Express benim de kafama çok yatmıştı hatta yine yurtdışından 25BinTL civarına Sage Barista Pro getirtebiliyordum ancak öğütücünün çok başarılı olmadığı ve harici öğütücülerin daha iyi iş çıkardığı konusunda yazılar okudum. Eğer Türkiye'den alacaksanız şu an Barista Express 35Bin civarına satılıyor, o fiyata ben yurtdışı gaggia E24 + espresso perfettodan Eureka Mignon Zero 65 All Purpose siparişi verdim. Açık söyleyim neden böyle bir şey yaptım ben de bilmiyorum, doğrudan EnPlus'tan Sage Barista Express alsam tadından bir fark olacak mıydı onu da bilmiyorum. Etrafımda kahve seven veya kahveden anlayan kimse yok, en kötü beceremezsem veya sıkılırsam satarım kafasıyla girdim bu işe. Çok iyi bir referans değilim o sebeple :) Ama eğer benim gibi yurtdışından bir tanıdığa getirtme vs imkanınız yoksa Enplustaki indirimle birlikte Barista Express'ten memnun kalmayacağınızı sanmıyorum (en azından internette okuduğum forumlar ve izlediğim videolar öyle söylüyor).

Geri