• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık gaggıa classıc için porta filtre arayışı

Ürünün Fiyatı
1111

ataseven94

Yeni Üye
İsim
birol Ataseven
Daha fazla  
İsim
birol Ataseven
Espresso Makinesi
wacaco picopresso, nanopresso .delongi ec685
Değirmen
comandante c40 mk4, arçelik TKO 6540
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Buca
selamlar yeni makinem için uyumlu dipsiz porta filtre tamper vs vs aramaktayım

bendeki 58mm tamper gaggianın kendi portafiltesine tam uymuyordu sepetin kenarlarında ince bir katman yapışık kalıyordu. 58,35mm tamperler çok pahalı geldiği için denemelik lelitin 58,55 lik tamperini aldım ve sıfıra sıfır templeme yapabildim tavsiye ederim.

Ayrıca eğer 9 bar yay upgradesi yapmamış isen ims sepet almanı önerebilirim. şuan orjinal yay ile 21 gr kahveyi ims precise sepet ile 50ml çıktıyla yapıyorum ve kahvenin tadı ve asiditesi mükemmel. Normal double sepette 18gr kahve ve 40ml çıktı ile aynı kahve biraz ekşi çıkıyordu sebebinin basıncın fazla olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

bende dipsiz portafiltre arıyorum bu arada.Eğer satış yapan bir yer bulursan burada da paylaşırsan sevinirim

Geri