• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flair neo flex vs Flair pro 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valuenx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valuenx

Yeni Üye
İsim
Alperen
Daha fazla  
İsim
Alperen
Bir süredir espresso makinesi arayışındayım. Ucuz bir el değirmenim var fakat ince öğütme konusunda bir sorunu yok. Türk kahvesi öğütebiliyor ( en ince kahve çekirdeği isteyen kahve o diye biliyorum ) ve flair neo flex almaya karar verdim. Fakat çevremde flair pro 2 satan başka birisini daha buldum ve aynı fiyata satıyorlar neredeyse. Sizce flair pro 2 mi tercih etmeliyim ( kısa süre içinde yeni bir grinder alma şansım yok) yoksa flair neo flex mi almalıyım ? Flair neo flexte 2 portafilter olduğu için ona biraz daha yakınım fakat flair pro 2 de neredeyse 4te 1 fiyatına satılıyor. Basınçlı portafilter çok makul geliyor açıkçası ama uzun vadeli düşününce de pro 2 daha iyi sanki. Sizce ikisi arasında net bir tat farkı var mıdır ?

Satışta olan flair pro 2 modelim var

Ekli dosyalar

• IMG_9274.jpeg
    IMG_9274.jpeg
    341.6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9275.jpeg
    IMG_9275.jpeg
    61.2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9277.jpeg
    IMG_9277.jpeg
    43.2 KB · Görüntüleme: 28
Pro 2 kullandım bir dönem, keşke elden çıkarmasaydım diye hayıflanırım halen daha.
2 portafiltre sürekli iki-üç kişilik demleme yapılacaksa mantıklı, yoksa onun haricinde elzem değil diye düşünüyorum.
Pro 2 ile süre-miktar-ön demleme-basınç profilleme vs. gibi değişkenlerin aksiyonlarının tamamen (manuel olarak) kullanıcıda olması oldukça keyifli ve öğretici bana kalırsa.

Geri