• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Flair 58 (Sıfır)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrsc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
22000

nrsc

Barista
İsim
Onur
Kutusu dışında her şeyi eksiksizdir. Ne yazık ki kutuyu getirecek kadar alanım yoktu. Kullanım klavuzu da mevcut. Alacak arkadaş isterse kurup teslim edebilirim. İstanbul'da elden teslim alacak birisi çok daha makbuldür. Önceden kutudan puck screen çıkmıyordu, bu sefer onu da eklemişler.

Fiyat: 24.000TL

Selamlar, hocam ben gümrük o bu hepsi dahil 22.580 liraya getirebiliyorum. 24 bin olmasının sebebi puck screen mi yoksa size maliyeti mi?
Ben yıllardır bu forumdayım ve şu ana kadar hiçbir ürünü ederinin üstünde satmadım, zaten öyle bir şey olduysa da sonra fiyatı düşürmüşümdür istek üzerine. Ama şöyle bir mesaj atıyorsanız buyrun açıklayın nasıl getiriyorsunuz o fiyata.

Benim satın aldığım site ve fiyat budur. Şu an itibariyle 565 pound 23.338 tl ediyor. Eğer başka bir sitede bulduysanız bunun altına, buyrun alın o zaman. Ama burada da açıklayın ki bütün forum öğrensin, böylece herkes rahat rahat alabilsin. Bunun ardından gelip laf sokabilirsiniz isterseniz.

%30 gümrük vergisi ile biraz zor gibi , emin misiniz?
Laf sokma falan yok, soruyorum puck screen mi size maliyeti mi diye. Nitekim 23.338tlye aldıysanız cevap belli. Birçok sitede farklı fiyatta bu ürün, kimisi 570€ yazmış kimisi 620€. Böyle art niyet aramaya gerek yok, ben sizde aramadım çünkü.
Ben yıllardır bu forumdayım ve şu ana kadar hiçbir ürünü ederinin üstünde satmadım, zaten öyle bir şey olduysa da sonra fiyatı düşürmüşümdür istek üzerine. Ama şöyle bir mesaj atıyorsanız buyrun açıklayın nasıl getiriyorsunuz o fiyata.

Benim satın aldığım site ve fiyat budur. Şu an itibariyle 565 pound 23.338 tl ediyor. Eğer başka bir sitede bulduysanız bunun altına, buyrun alın o zaman. Ama burada da açıklayın ki bütün forum öğrensin, böylece herkes rahat rahat alabilsin. Bunun ardından gelip laf sokabilirsiniz isterseniz.

Abd üzerinden alınca %30, avrupa'dan %18 diye biliyorum. Shipping de olmayınca 22.580tl gibi bir sepet tutarı çıktı bende. Eğer ürün Türkiye'ye geldikten sonra pttdir vs. ekstra ücret talep etmezse. Laf sokma falan yok, soruyorum puck screen mi size maliyeti mi diye. Nitekim 23.338tlye aldıysanız cevap belli. Birçok sitede farklı fiyatta bu ürün, kimisi 570€ yazmış kimisi 620€. Böyle art niyet aramaya gerek yok, ben sizde aramadım çünkü.
Hocam belli ki bu konuda çok bilgili değilsiniz. Benim tavsiyem bu siparişi geçin siz, ürün geldikten sonra gümrükte harcadığınız parayı ve deneyimi de burada paylaşırsınız. Ben sizde art niyet arıyorum evet, diğer başlıkta da orea ilanının altında yanı muhabbeti yaptınız. Bilmiyorsanız bu işleri öğrenin önce, sonra her başlığın altına gidip "bunun fiyatı böyle böyle" diye ders verin çok istiyorsanız.

Orea v4 narrow siparişini 55 euroya verdim. Vergisini de %30 eklesek 2502 tl yapıyor. İkinci elini 3bin liraya satıyorlardı. O durumla bunu bir tutmuyorum. Flair için sormamın sebebi dediğim gibi maliyeti mi amaçlı. Çünkü siz 2.el değil sıfır satıyorsunuz ama 2.el ürün satanların da fiyatları böyle yüksek tutmasını yanlış buluyorum. Nitekim bir başka durumda 10 bin liraya aldığı 2.el ürünü 3.el olarak 12 bin liraya satmaya çalışanlar da var.

Orea v4 narrow siparişini 55 euroya verdim. Vergisini de %30 eklesek 2502 tl yapıyor. İkinci elini 3bin liraya satıyorlardı. O durumla bunu bir tutmuyorum. Flair için sormamın sebebi dediğim gibi maliyeti mi amaçlı. Çünkü siz 2.el değil sıfır satıyorsunuz ama 2.el ürün satanların da fiyatları böyle yüksek tutmasını yanlış buluyorum. Nitekim bir başka durumda 10 bin liraya aldığı 2.el ürünü 3.el olarak 12 bin liraya satmaya çalışanlar da var.
150 euro üstü fiyatı normal şekilde getiremezsiniz hocam. O yüzden flair o fiyata imkansız kargo ile.

Orea v4 siparişini nereden 55 Euro’ya verdiniz öğrenebilir miyim? İlanıma da yorum yapmıştınız ben şuan hiç bir yerde göremedim ona göre fiyat düzenlemesi yapayım.

Orea v4 siparişini nereden 55 Euro’ya verdiniz öğrenebilir miyim? İlanıma da yorum yapmıştınız ben şuan hiç bir yerde göremedim ona göre fiyat düzenlemesi yapayım.
Hocam orea v4 narrow sitede de o fiyat ancak stok gözükmüyor. Ön sipariş vs. yazmışlar. Bazı ekipman satan 3.nesil kafelerde mevcut. İspanya'da hola, Almanya köln'de 2 kafede ekipman satışı yapılıyordu isimleri aklımda yok, larbrea diye bir yerde yine 55 euro. 60euroya da var. 60euro da olsa yine 2.elden daha uygun oluyor. Ben sizin 2.el ürünün fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 70 eurodan satışa geri çıkartsalar yine daha uyguna gelecek sıfırı.

150 euro üstü fiyatı normal şekilde getiremezsiniz hocam. O yüzden flair o fiyata imkansız kargo ile.
Doğrudur burada gümrükte farklı fiyat çıkmazsa dedim zaten. Gümrükte bilmem kaç dolar fark çıkarsa maliyeti 26 27lere gelebilir geçebilir de bilemiyorum. Ben yukarda da birkaç defa belirttim, size maliyeti mi böyle diye. Birçok sitede farklı fiyatta bu ürün.

Hocam orea v4 narrow sitede de o fiyat ancak stok gözükmüyor. Ön sipariş vs. yazmışlar. Bazı ekipman satan 3.nesil kafelerde mevcut. İspanya'da hola, Almanya köln'de 2 kafede ekipman satışı yapılıyordu isimleri aklımda yok, larbrea diye bir yerde yine 55 euro. 60euroya da var. 60euro da olsa yine 2.elden daha uygun oluyor. Ben sizin 2.el ürünün fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 70 eurodan satışa geri çıkartsalar yine daha uyguna gelecek sıfırı.
Hocam size tavsiyem söylediğiniz siteleri önce bir kontrol edin isterseniz. Zira Hola Coffee Türkiye’ye sipariş göndermiyor. La brea da ekte gösterdiğim üzere sitesinden kaldırmış

Ekli dosyalar

• IMG_8433.jpeg
    IMG_8433.jpeg
    50.8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8432.jpeg
    IMG_8432.jpeg
    79.1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8431.jpeg
    IMG_8431.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 56
@kuzgun ha nerede var başka derseniz, amoc da bulabildim sadece ve toplam 82 euro.
Konu sahibi arkadaştan özür dilerim ama müdahale etmeden durmak istemedim ben de bu yüzden art niyet arıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_8434.jpeg
    IMG_8434.jpeg
    59.9 KB · Görüntüleme: 58
Doğrudur burada gümrükte farklı fiyat çıkmazsa dedim zaten. Gümrükte bilmem kaç dolar fark çıkarsa maliyeti 26 27lere gelebilir geçebilir de bilemiyorum. Ben yukarda da birkaç defa belirttim, size maliyeti mi böyle diye. Birçok sitede farklı fiyatta bu ürün.
26 27 den çok cok daha fazla maliyet çıkar. Ticariye giriyor ona göre prosedür oluyor. Ortaya bir şey yazarken destekli yazın. Ayrıca tr de ulaşılamaz olan bir şey için kar da koyabilir. Ve dediğiniz fiyat ile arasında çok az bir fark var. Aynı şekilde orea için de geçerli bir durum. Sanki 3 kat fiyata koymus gibi muameleye gerek yok @Mkaraagac

"Flair 58 Base Model" mi?

Geri