• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fiyat performans kahveleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saltahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tahmini 1 yıla akın Amazondan Julius Meinl kahveerini alıyorum Wacaco nanopresso,mokapot ve V 60 ile demliyorum Fiyat performans olarak bazen fiyatı okadar uyguna geliyor ki içtiğim en güzel kahve oluyor ki marketlerde satılan hep görülen kahvelerden daha ekonomik ve lezzeti kıyaslanamicak kadar daha güzel
Açıkçası ben ya çok para verip çok lezzetli kahve içme yada Yorumlara bakıp çok ekonomik olan kahveleri alıyorum
Lezzetli kahve zaten lezzetli ama ÜCRET FAZLA VERİLDİĞİNDEN BAZEN FİYAT/PERFORMANS KARŞILAMIYOR (Beklenti fiyata öre çok olduğundan olabilir :D:D:D )
Ama çok ekonomik olarak aldığım bazı ürünler performans olarak fiyatlarının çok çok üstünde olabiliyor hatta o pahalı kahvelerden lezzetli
Tatlar ve zevkler tartışılmaz Sağlıcakla herkese lezztli kahveler güzel muhabbetler

Tahmini 1 yıla akın Amazondan Julius Meinl kahveerini alıyorum Wacaco nanopresso,mokapot ve V 60 ile demliyorum Fiyat performans olarak bazen fiyatı okadar uyguna geliyor ki içtiğim en güzel kahve oluyor ki marketlerde satılan hep görülen kahvelerden daha ekonomik ve lezzeti kıyaslanamicak kadar daha güzel
Açıkçası ben ya çok para verip çok lezzetli kahve içme yada Yorumlara bakıp çok ekonomik olan kahveleri alıyorum
Lezzetli kahve zaten lezzetli ama ÜCRET FAZLA VERİLDİĞİNDEN BAZEN FİYAT/PERFORMANS KARŞILAMIYOR (Beklenti fiyata öre çok olduğundan olabilir :D:D:D )
Ama çok ekonomik olarak aldığım bazı ürünler performans olarak fiyatlarının çok çok üstünde olabiliyor hatta o pahalı kahvelerden lezzetli
Tatlar ve zevkler tartışılmaz Sağlıcakla herkese lezztli kahveler güzel muhabbetler
Fiyatına baktım da, 140 TL diyor. Ben 100-150 lira arasında normal kavuruculardan gayet lezzetli kahveler içiyorum zaten. Siz bu fiyata alıyorsanız bence pek F/P değil.

Fiyatına baktım da, 140 TL diyor. Ben 100-150 lira arasında normal kavuruculardan gayet lezzetli kahveler içiyorum zaten. Siz bu fiyata alıyorsanız bence pek F/P değil.
Bence de bu aldıığım kahve F/P değil FİYATININ ÇOK ÜSTÜNDE PERFORMANS
Siz normal kavuruculardan alın lezzetli lezzetli için Ben de anormal kavuruculardan alıp lezzetli lezetli içeyim:D
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Ben 59 TL ye almıştım geçen ay...Aldığım koşu ayabbısının da fiyatı şuan 2 misli Amazondan beğenilen ürünü ekleyin sepete gün içinde bakın bazen fiyatı çok çok aşağı iniyor o ara verin sparişi Aşağıdaki görselde görülebilir
59 TL 250 Gram Sparişim Çok çok çok güzel lezzet Güzel fiyat

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü_2023-08-02_23-34-00.png
    Ekran görüntüsü_2023-08-02_23-34-00.png
    58.5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama Julius Meinl ben de denedim ve sonuna kadar paketi bitiremedim kalanı en son çare içmek için sakladım.
Bu kahvenin yanında Cofe fresco breakfast blend (kahhve.com) veya moliendo breakfast blend (kahve.com) çok daha iyi kalıyor

Ne kusuru siz beğenmeyebilirsiniz Ben çok beğendiğim için kusura bakmayın demiyorum Hala da zevkle içiyorum

Beğeniyorsanız kimsenin bir şey demeye hakkı yok elbet. Ama nitelikli kahveyi denemediyseniz denemenizi öneririm.
Tabiki denedim V 60 larla,mokapotlarla merak etmeyin yıllardır buradan bazen ben bazen arkadaşlar aracılığıyla her ay olmasada çoğunlukla ayın kahvesinden alırım ve bir çok çeşiti dener içerim

Bence de bu aldıığım kahve F/P değil FİYATININ ÇOK ÜSTÜNDE PERFORMANS
Siz normal kavuruculardan alın lezzetli lezzetli için Ben de anormal kavuruculardan alıp lezzetli lezetli içeyim:D
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Ben 59 TL ye almıştım geçen ay...Aldığım koşu ayabbısının da fiyatı şuan 2 misli Amazondan beğenilen ürünü ekleyin sepete gün içinde bakın bazen fiyatı çok çok aşağı iniyor o ara verin sparişi Aşağıdaki görselde görülebilir
59 TL 250 Gram Sparişim Çok çok çok güzel lezzet Güzel fiyat
Öğütülmüş kahve hemen bayatlamıyor mu?

Aç karnına içmiyorum da ne zaman gelceği belli olmuyor şu reflünün bazen 4 fincan içerim bana mısın demez aradan 2 gün geçer normal meyve suyu, ice tea falan içerim başlar kaynamaya :D sığla yağı denicem bakalım Ömer abi önerdiydi
Uzun süreli dikkat etmezseniz. Polip gibi şeylere zemin hazırlamış olursunuz. Aman dikkat.

Fazla bence süreniz, öğütümle de ilgili problem yok gibi, filtre kaynaklı uzamış olabilir süre, döküş azaltabilirsiniz 4 döküşse 3 döküş yapın, 3 döküş yapıyorsanız tek döküş yapabilirsiniz, tek döküşte ortadan fazla ayrılmadan yatağı azcık azcık yükselterek deneyin osmotic döküş gibi
50-140-300 yapıyordum. Dediğiniz şekilde denerim. Başka kahvelerde bazen tıkanma oluyordu. Hızlı döktüğüm için sanırım.

Julius'un premium arabica blendi (siyah paket) ve Tchibo'nun barista caffe crema'sı benim beğendiğim kahveler. Şu ara fiyatları niteliklilerle yarışıyor, bu fiyata zor çünkü eski tarihli vesaire gelebiliyorlar, ama indirim dönemlerinde şans verilebilir. Julius'un president'iyse dümdüz tatsız tutsuz bir kahve. Amazon yorumlarına bakacak olursanız en iyi kahvesi o 😁

Son düzenleme:
Hergün içtiğim mokapotları,americanoları hatırlamassınız daha dün Brazil yellow çekirdeği moka paylaşımı yaptım
VE EVET SPOR VE GİBİ AKTİVİTE SONRASI HAZIRLIK VE LEZZET BEKLENTİSİ FAZLA OLMADIĞINDAN GAYET GÜZEL LEYİF GEÇİRİYORUM GRANÜLLERLE
Yıllardır da ayın kahvelerinden alır tadatım
Sezy aldım menunum
Ama siz daha yenisiniz biraz demlenin

Hergün içtiğim mokapotları,americanoları hatırlamassınız daha dün Brazil yellow çekirdeği moka paylaşımı yaptım
VE EVET SPOR VE GİBİ AKTİVİTE SONRASI HAZIRLIK VE LEZZET BEKLENTİSİ FAZLA OLMADIĞINDAN GAYET GÜZEL LEYİF GEÇİRİYORUM GRANÜLLERLE
Yıllardır da ayın kahvelerinden alır tadatım
Sezy aldım menunum
Ama siz daha yenisiniz biraz demlenin

Bu forumda kahkaha attığım tek mesaj size ait o yüzden o mesajınızı hatırlamam doğal değil mi? Migrosta granül kahvelerde ve 3'ü 1 aradalarda indirim varmış. Kaçırmayın :) Bu arada Sezy alamazsınız maalesef. Sahibi satmıyor bildiğim kadarıyla, kahvelerinden almışsınızdır 🤢

Geri