• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fiyat performans kahve firmaları

Bu Moliendo artık benim için Sanalbaharat 2 arkadaşlar. Moliendo House Blend Filtre 1kg aldım hem de. Bildiğin yanmış iğrenç bir kahve. Bırak filtreyi bununla coldbrew bile olmaz bence.
Sizde gidip en düşük kahvesini almışınız hem de kiloluk. 250 g paketlerde organik diye sattıkları kahveleri var arada alıyorum orta düzey kahveler.

Sizde gidip en düşük kahvesini almışınız hem de kiloluk. 250 g paketlerde organik diye sattıkları kahveleri var arada alıyorum orta düzey kahveler.

İlk kez blend kahve tüketiyorum. Blend kahve demek buymuş tecrübe etmiş oldum. Ben bir kahve firması olsaydım, müşterilerimin kahveyi yudumladıktan sonra memnun kalmadıkları ( suratlarını ekşittikleri ) bir kahveyi onlara hangi fiyata olursa olsun kesinlikle satmazdım. Neden kaliteli firmaların en uygun fiyatlı kahveleri bile kötü çıkmıyor da bu çıkıyor? Demek ki halihazırda bir kalitesizlik mevcut.

"Neden kaliteli firmaların en uygun fiyatlı kahveleri bile kötü çıkmıyor da bu çıkıyor? "
Bahsettiğiniz kahve Petra Acme sanırım. Onun da 250 gramı 280 TL

"Neden kaliteli firmaların en uygun fiyatlı kahveleri bile kötü çıkmıyor da bu çıkıyor? "
Bahsettiğiniz kahve Petra Acme sanırım. Onun da 250 gramı 280 TL

Konuyu hiç anlamamışsınız. Bizim derdimiz fiyatı değil, o firmaya ait diğer kahvelere göre fiyat performans oranı. Petra dan aldığım en ucuz kahveye bile güven duymak buna bir örnek. Ben daha önce Brazil cerrado aldığım için güven duyarak blend'i deneyeyim, kaliteli bir firma zaten ne kadar kötü olabilir ki demiştim kendi kendime. Dürüst bir kahve firmasının ucuzda olsa berbat bir ürün satma lüksü yok.

Bunun yanı sıra; Arabica denilip olmaması, çikolata elma vanilya marmelat aromalari gösterilip bunlarla hiç alakası olmayan tatsız bir profil hatta içilemeyecek kadar acı yanık tadı veren ürün olması. Kahve fiyatını daha uygun satışa sunmak kimseye müşteriyi aldatma lüksü vermemeli.

Son düzenleme:
Null firması, Two blendini değiştirmeden önce bence uzun süre ben bu kahveyi kullanırım dediğim kahvedendi. İleriki zamanlarda tekrar deneyeceğim, belki bir tad' a oturursa tekrardan düşünebilirim. Şu an önceki two blendlerinii içiyorum, blend kahve anlamında piyasadaki bir çok blend den iyiydi.

Herkese merhaba.
Anisah'ın mallarını deneyenler var mıdır son zamanlarda. Daha önceki sayfalarda sağlam sektirmişler bu firmaya. Açıkçası ben de ilk (ve son) aldığım genoa espressosunda "lastikçi hamdi abinin tükanı", "hanımın yaktığı kaşarlı tosttaki kömürleşmiş bölgeler" notalarını yoğun hissettim. Espresso makinam yok ama moka pot'ta yaptığım denemelerin hepsinde lastik ve ekmek yanığı kokuları baskındı. Çok sallamadım açıkçası, kalın öğütüp dandik filtre kahve makinasına dehleyince "günü kurtardı". Tabi biraz deneysel yaklaşıp su/kahve oranlarını da kurcalamak gerekiyor.

Hadi anladık, koyu kavurum ciddi tecrübe ve profesyonellik istiyor, ancak bu firma yeşil çekirdek de satıyor ve sattığı malda çekirdek özelliklerini de detaylıca yazmış. Sadece hasat yılı yok. Bu bilgiler ışığında buradan alışveriş edilir mi yoksa bulaşma mı dersiniz. Teşekkür.

Herkese merhaba.
Anisah'ın mallarını deneyenler var mıdır son zamanlarda. Daha önceki sayfalarda sağlam sektirmişler bu firmaya. Açıkçası ben de ilk (ve son) aldığım genoa espressosunda "lastikçi hamdi abinin tükanı", "hanımın yaktığı kaşarlı tosttaki kömürleşmiş bölgeler" notalarını yoğun hissettim. Espresso makinam yok ama moka pot'ta yaptığım denemelerin hepsinde lastik ve ekmek yanığı kokuları baskındı. Çok sallamadım açıkçası, kalın öğütüp dandik filtre kahve makinasına dehleyince "günü kurtardı". Tabi biraz deneysel yaklaşıp su/kahve oranlarını da kurcalamak gerekiyor.

Hadi anladık, koyu kavurum ciddi tecrübe ve profesyonellik istiyor, ancak bu firma yeşil çekirdek de satıyor ve sattığı malda çekirdek özelliklerini de detaylıca yazmış. Sadece hasat yılı yok. Bu bilgiler ışığında buradan alışveriş edilir mi yoksa bulaşma mı dersiniz. Teşekkür.
Anisah ben amazondan 112 tl gibi fiyatlara 500 gram almıştım kamplarda ve yoğunlukta kullanma maksatlı fiyat/performans/kullanım amaçlı bana çok uygun geldi Başımdan geçmiş bir olay Beğenerek tükettiğim X bir firmanın bir ürününü aldımki v 60,moka,french hiç birinde tat,aroma alamıyorum (1-2 alımda bir kahve iyidir kötüdür diyemiyorum kargoda bozulmuştur vs vs Bence önemli olan satıcının böyle negatif durumlarda alıcısına yardımcı olabilmesi)
Fiyat performans olarak ta Sezy coffee iyidir Hondurasını özlemiştim sparişlerimi beklemekteyim
Sağlıcakla bol muhabbetli keyifli kahveler

Anisah ben amazondan 112 tl gibi fiyatlara 500 gram almıştım kamplarda ve yoğunlukta kullanma maksatlı fiyat/performans/kullanım amaçlı bana çok uygun geldi Başımdan geçmiş bir olay Beğenerek tükettiğim X bir firmanın bir ürününü aldımki v 60,moka,french hiç birinde tat,aroma alamıyorum (1-2 alımda bir kahve iyidir kötüdür diyemiyorum kargoda bozulmuştur vs vs Bence önemli olan satıcının böyle negatif durumlarda alıcısına yardımcı olabilmesi)
Fiyat performans olarak ta Sezy coffee iyidir Hondurasını özlemiştim sparişlerimi beklemekteyim
Sağlıcakla bol muhabbetli keyifli kahveler
Yanıt için teşekkür. Elbette tek alışveriş ile yargıya varmıyorum. Ayrıca aldığım çekirdekler koyu kavurum olduğu ve bu tip kavrumun da tabiri caiz ise bıçak sırtında dolanmaktan farkı olmadığı için çok takılmadım, firmayla ilgili de ön yargım yok şu an. Ancak yukarıda da yazdığım gibi, daha önceki sayfalarda yapılan yorumlarda millet topa baya sert girmiş, e ister istemez çekindim bi parça.

Bu firmanın benim için en büyük avantajı; arabaya atladığım an 5 dakikada kapısında olmam. Hatta bir gün çat kapı gidip bir acı kahvenizi içmeye geldim demeyi bile düşünmüyor değilim hani. Sağlıkla ve keyifle kalın, kahve kısmı kolay.:)

Sezy nin aldığm kahvelerin degassing süreleri için beklemede kalırken Anisahında yeni gelen kahvesini yudumladım Fiyat/Performans olarak memnun kaldım

Moliendo'nun neden tercih edilmemesi gerektiğine dair satıcı firmanın mailinin görselini paylaşacağım sizlerle. Ben bir cahillik edip Amazon'dan sipariş verdim ve 60 gün önce kavrulmuş çekirdek gönderdiler. Satıcı valfli zipli paket açılmazsa tazeliğini son güne kadar koruduğuna inanıyor. Umarım gerçekten buna inanmıyorlardır. Müşteri kandırmaya çalışmaları kahvenin taze kalma süreleri ile alakalı bilgi sahibi olmamalarından daha kabul edilebilir gerçekten. Ucuz etin yahnisi yine yavan oldu anlayacağınız.

IMG_5323.jpg

Firma ticari kahve kategorisinde ürün satıyor. Hedef müşteri kategorisi siz değilsiniz. Bunu göz önünde bulundurarak alışveriş yapın / yapmayın.
Yorumumun F/p ürünler arasından tercih yapacak olan birçok kişiye faydalı olacağını düşünüyorum. Aynı fiyatlara sahip alternatifler var. Sanalbaharat’a ve Moliendo’ya nazaran daha iyi bir deneyim yaşatacağını düşündüğüm aynı fiyat bandında olan Vomero Coffee var mesela. Yaptığınız yorum yapıcı bir yorum değil. Ben yine şanslıyım 6-7 aylık ürün de gelebilirdi. Ticari de olsa en azından taze olsaydı da belki espresso kreması düzgün olurdu kahvenin. Bu işte yeni olduğum için yeni yeni deneyim kazanıyorum. Amazon’dan alışveriş yapıldığında büyük ihtimalle bayat kahve tüketeceksiniz.

Ekleme yapayım; zaten Amazon’dan alınmaması gerekiyor ama diyelim ki benim gibi bu hatayı yaptınız. Amazon iade almıyor. Paket açılmamış olsa bile iade politikaları böyleymiş. Firmadan gelen bilgiye göre alabiliriz dediler ama firma da böyle bir mail atınca iade falan yalan oldu anlayacağınız.

@strat hocam iki ay ay iyi bir süre. Bana 7 aylık moliendo göndermişti Amazon.

@strat hocam iki ay ay iyi bir süre. Bana 7 aylık moliendo göndermişti Amazon.
Satıcısının kahvecom olmasına dikkat etmek gerekiyormuş hocam. Zor yoldan öğrenmiş olduk :) Bugün ilk defa içtim. 1:2 oran 27 saniyede kreması falan yerindeydi ama aroma falan hak getire. Süt ile idare eder. Taze olsaydı çok bir şey değişir miydi bilemiyorum. Denemek lazım.

IMG_1542 Large.jpeg

Geri