forevermore
Yeni Üye
- İsim
- Umut
Daha fazla
- İsim
- Umut
Russel hobbs elektrikli öğütücü kullanıyorum. Bir ay kadar önce amazon türkiye sitesinden iyi bir indirimle sıfır kutulu olarak 300 liraya aldım. Şu an biraz zamlanmış ama 400 lira civarında. performansı nasıl derseniz bana yetiyor şu an. Çok hassas bir öğütüm ayarı yok ama v60 için yaptığım öğütümlerde demleme zamanları genelde tutuyor. çekirdek haznesi ve öğütüm haznesi yeterli. Hazneler takılı değilken çalışmıyor. Haznede çekecek çekirdek kalmayınca otomatik duruyor. Porsiyon seçimi var ama ben kullanmıyorum çekirdeği gramajlı koyduğum için. Statik nedeniyle toz genelde plastik kabın duvarında biriktiği için çok fazla dripper haznesine yansımıyor gibi. Mokapotta gayet güzel sonuç veriyor. Metal filtre için de memnun kaldığımı söyleyebilirim. Her halükarda öğütülmüş olarak alınmış kahveden kat kat iyi... Zaman içerisinde damak tadım daha oturdukça ihtiyaç duyarsam daha üst seviye ekipmanlara düşünerek irdeleyerek geçerim veya belki de geçmem, ama serüvenin ne yöne gdeceği belli değilken bence büyük bütçeli yatırımlar yapılmamalı... Kahve makinesi konusunda en önemli önerim kullanılan plastik kalitesine dikkat etmeniz olabilir. Çünkü yüksek sıcaklıkta suyun temas ettiği plastik aksamların kalitesiz olması durumunda hem tada etki ediyor hem de o kanserojen plastik partiküllerini farkında olmadan içiyorsunuz.