• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Fellow Stagg Pour-Over ocak üstü kettle (Polished Steel - 1lt)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DenizKSK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
4000₺

DenizKSK

Barista
İsim
Denizcan
Daha fazla  
İsim
Denizcan
Espresso Makinesi
Wacaco Picopresso - Flair Pro2 (gitti)
Değirmen
Kinu M47 Simplicity - 1Zpresso ZP6 - Comandante C40 MK4 Virginia Walnut
Ekipmanlar
Kalita 185 Cam , Hario V60, Timemore Crystal Eye Dripper 02, Cafec Deep27, Hario Switch 02, Fellow Stagg, Konchero 1lt, LilyDrip, Drip-Assist
Merhabalar kahve sever dostlar.
Bir heves Nisan 2023 tarihinde Espresso Perfetto'dan aldığım Fellow Stagg polished çelik kettle (1 litre) satılıktır.
Ocakta ısıtma yapılmamıştır. Ateşle teması olmamıştır. Başka bir kettle'dan döküm ile kullanılmıştır.
Satma sebebim evdeki kettle enflasyonu ve bu Fellow'u neredeyse hiç ama hiç kullanmamamdır. Yalanım yok Çin işi 500ml'lik aşırı ince ve yavaş döküme imkan sunan EasyWorkz diye bir minik kettle'ım var her şeyi onunla demliyorum yada bu aralar aşırı sardığım Hario dripassist kullanıyorum.

Kettle sıfır gibidir desem başım ağrımaz. Stokta, tozlu raflarda kullanılmadan kalmış eski ürün gibi düşünebilirsiniz :D
Pas-kir-çapak-kırık-vuruk yoktur. Alan kişi direkt çıkarıp kullanabilir.
Kargosu da benden olacak şekilde 4000₺ ile yeni sahibine hayırlı olsun derim.
Özelliklerini kendi sayfasından kopyala-yapıştır şeklinde paylaşıyorum:

1764838273482.png

1764838321323.png

bprgb7i.jpg

h9s2xr4.jpg

czk8stp.jpg

sjtnzse.jpg

k6rqu0s.jpg

ikq2t6e.jpg

Son düzenleme:
Yeni hafta ile günceliz.☕

Cuma akşamı güncelliği diyelim.

Forum içerisinde kalmıştır. Ankara'ya hayırlı olsun. İlanı kapatabiliriz.:coffee:

Geri