Bu şekilde demlemede, karafta hava girişi bulunmadığından bir süre sonra taşma veya dripperın kenarlarından dışarı akma oluyor, yani metal dripper karafa tam oturmamalı beya karafın bir yerinde çentik (ağız, boşluk) olmalıEkli dosyayı görüntüle 40476
Şöyle bir çare bulduk ama içime sinmedi, hariç dripper ne yazık ki sığmıyor.
Geçen bir dostumuz 75 gram kahve koymuş. E öyle yapmıyor muyduk diyor bi de. Ofis tarzı yerler için uygun değil bu makine.Bu şekilde demlemede, karafta hava girişi bulunmadığından bir süre sonra taşma veya dripperın kenarlarından dışarı akma oluyor, yani metal dripper karafa tam oturmamalı beya karafın bir yerinde çentik (ağız, boşluk) olmalı
Tıkanma yapıyor. Kireç temizleyici ile kaynatsanız çözülüyor.Selamlar,
Ürün suyu ısıtıyor ama su dökmeye başlamıyor. Sorunu çözen ya da deneyimleyen var mı?
Daha hiç kullanmadım. Mümkün mü sizce?Tıkanma yapıyor. Kireç temizleyici ile kaynatsanız çözülüyor.
Geçmiş olsun, hiç kullanmadığına göre pek mümkün görünmüyor. Doğrudan servise verseniz en iyisi olur bence.Daha hiç kullanmadım. Mümkün mü sizce?
Nasıl çıktı sonuç?Etkin 8 cup
Kalita 185 filtre
Niji Pedra 1/17
Ekli dosyayı görüntüle 40993
Ekli dosyayı görüntüle 40994
Ekli dosyayı görüntüle 40995
Ekli dosyayı görüntüle 40996
Ekli dosyayı görüntüle 40997
Ekli dosyayı görüntüle 40998
Aroma Master için bence en uygun dripperdan biri olabilir çünkü makine epey geniş çapta su döküyor, su v60'da çoğu zaman kahve yatağının bittiği yere gelebiliyor.Etkin 8 cup
Kalita 185 filtre
Niji Pedra 1/17
Ekli dosyayı görüntüle 40993
Ekli dosyayı görüntüle 40994
Ekli dosyayı görüntüle 40995
Ekli dosyayı görüntüle 40996
Ekli dosyayı görüntüle 40997
Ekli dosyayı görüntüle 40998
Sonuç gayet iyi. İstenen tada göre ayarlama sizde.Nasıl çıktı sonuç?
Sanalbaharat öğütümü çok ince, ben de memnun değilim öğütümünden.Bu makineyi aldığım için pişman oldum. Bence kişisel kullanım için çok iyi ama iş yeri için uygun değil. Makinenin kendi serverı kırıldığı için çözümler arıyorduk. Origami ve kalita filtre ne yazık ki tıkanıyor. Sürekli makinenin üzerine sıcak su dökülüyor, ne yapacağımı bilemedim artık. Artık sanalbaharat öğütümünden mi filtre kağıdından mı bilmiyorum ama can sıkıyor. Sürekli comandanteyi iş yerime götürmek de istemiyorum.
Bu makineyi aldığım için pişman oldum. Bence kişisel kullanım için çok iyi ama iş yeri için uygun değil. Makinenin kendi serverı kırıldığı için çözümler arıyorduk. Origami ve kalita filtre ne yazık ki tıkanıyor. Sürekli makinenin üzerine sıcak su dökülüyor, ne yapacağımı bilemedim artık. Sanalbaharat öğütümünden mi filtre kağıdından mı bilmiyorum ama can sıkıyor. Sürekli comandanteyi iş yerime götürmek de istemiyorum.
Ben henüz hiç tıkanma yaşamadım hocam açıkçası. Muhtemelen öğütüm fazla ince.Bu makineyi aldığım için pişman oldum. Bence kişisel kullanım için çok iyi ama iş yeri için uygun değil. Makinenin kendi serverı kırıldığı için çözümler arıyorduk. Origami ve kalita filtre ne yazık ki tıkanıyor. Sürekli makinenin üzerine sıcak su dökülüyor, ne yapacağımı bilemedim artık. Sanalbaharat öğütümünden mi filtre kağıdından mı bilmiyorum ama can sıkıyor. Sürekli comandanteyi iş yerime götürmek de istemiyorum.