• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fakir Aroma Master

IMG_1118-2.JPG

Şöyle bir çare bulduk ama içime sinmedi, hariç dripper ne yazık ki sığmıyor.

Bu şekilde demlemede, karafta hava girişi bulunmadığından bir süre sonra taşma veya dripperın kenarlarından dışarı akma oluyor, yani metal dripper karafa tam oturmamalı beya karafın bir yerinde çentik (ağız, boşluk) olmalı
Geçen bir dostumuz 75 gram kahve koymuş. E öyle yapmıyor muyduk diyor bi de. Ofis tarzı yerler için uygun değil bu makine. :) Tabanını nasıl temizleyeceğimizi şaşırdık, umarım su izolasyonu olan bir tabanlığı vardır.

Etkin 8 cup
Kalita 185 filtre
Niji Pedra 1/17
IMG_1311.jpeg
IMG_1312.jpeg
IMG_1313.jpeg
IMG_1314.jpeg
IMG_1315.jpeg
IMG_1317.jpeg

Muadillerine göre fiyatı hala uygun görünüyor. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ama sırasıyla Sage, Moccamaster, Fellow markalarının fiyat aralıklarına sizce çıkmaya gerek var mı? Bir yakınım Fellow makine aldı ama Türkiye fiyatlandırmasına göre çok hak ettiğini düşünmüyorum, sadece estetik bir görüntüsü var gibi.

Bu makineyi aldığım için pişman oldum. Bence kişisel kullanım için çok iyi ama iş yeri için uygun değil. Makinenin kendi serverı kırıldığı için çözümler arıyorduk. Origami ve kalita filtre ne yazık ki tıkanıyor. Sürekli makinenin üzerine sıcak su dökülüyor, ne yapacağımı bilemedim artık. Sanalbaharat öğütümünden mi filtre kağıdından mı bilmiyorum ama can sıkıyor. Sürekli comandanteyi iş yerime götürmek de istemiyorum.

Ekli dosyalar

• A3613C94-990D-4417-80EC-0F7F477BAAB7.JPG
    A3613C94-990D-4417-80EC-0F7F477BAAB7.JPG
    112.5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_2424.jpeg
    IMG_2424.jpeg
    111.4 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bu makineyi aldığım için pişman oldum. Bence kişisel kullanım için çok iyi ama iş yeri için uygun değil. Makinenin kendi serverı kırıldığı için çözümler arıyorduk. Origami ve kalita filtre ne yazık ki tıkanıyor. Sürekli makinenin üzerine sıcak su dökülüyor, ne yapacağımı bilemedim artık. Artık sanalbaharat öğütümünden mi filtre kağıdından mı bilmiyorum ama can sıkıyor. Sürekli comandanteyi iş yerime götürmek de istemiyorum.
Sanalbaharat öğütümü çok ince, ben de memnun değilim öğütümünden.

https://amzn.eu/d/ctnDjKA
Hocam epinox 600 ml chemex muadili neredeyse birebir aynı ölçülerde, sepeti de içine tam oturuyor. Ben kasım indiriminde 579'a almıştım şimdi bir parça artmış tabii.
Bu makineyi aldığım için pişman oldum. Bence kişisel kullanım için çok iyi ama iş yeri için uygun değil. Makinenin kendi serverı kırıldığı için çözümler arıyorduk. Origami ve kalita filtre ne yazık ki tıkanıyor. Sürekli makinenin üzerine sıcak su dökülüyor, ne yapacağımı bilemedim artık. Sanalbaharat öğütümünden mi filtre kağıdından mı bilmiyorum ama can sıkıyor. Sürekli comandanteyi iş yerime götürmek de istemiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_2812.jpeg
    IMG_2812.jpeg
    83.3 KB · Görüntüleme: 46
Ben henüz hiç tıkanma yaşamadım hocam açıkçası. Muhtemelen öğütüm fazla ince.

Merhaba hb den birkaç ay önce aldığım bu makineyi satıyorum çünkü Kasım da tam otomatik aldim bunu toplam 2 kere kullandım fat.garantisi herseyi mevcuttur

Merhaba, karafın üstüne konduğu siyah zemin ve çelik süzgeç’in çapını ölçüp yazabilecek biri var mı aramızda? Şu an evde değilim, ölçüm yapamıyorum ama muadil karaf alabileceğim bir mekandayım (acil olduğu içim böyle bir mesaj atmak zorunda kaldım)

Geri