• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Fakir Aroma Master

Ürünün Fiyatı
4500

enginocal

Barista
İsim
engin
Daha fazla  
İsim
engin
Trendyoldan satın almıştım. 15 aydır düzenli kullanmaktayım. Herhangi bir sıkıntısı yoktur.
Kendi kutusunu atmamış olmam lazım. İstanbul da elden veya diğer şehirlere alıcı ödemeli kargo ile gönderim yapabilirim.

WhatsApp Image 2025-03-12 at 05.07.04.jpeg

Son düzenleme:
Hangi şehir acaba ?

Ekranda bir problemi mi var fotodan mı öyle çıkmış. Sanki 0 ın sol taraftaki digit bölümü çalışmıyor gibi çıkmış.

Trendyoldan satın almıştım. 15 aydır düzenli kullanmaktayım. Herhangi bir sıkıntısı yoktur.
Kendi kutusunu atmamış olmam lazım. İstanbul da elden veya diğer şehirlere alıcı ödemeli kargo ile gönderim yapabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 38034
Hocam iyi satışlar, bu problem için servisin tamir, olmuyorsa değişim hizmeti vermesi gerekir. Aslında üşenmeyip Fakir'in servisine baş vursanız muhtemelen parçası mevcut olmadığından Aroma Master'ınızı sıfır olarak alırsınız.

@Haggard hocam bilgi için teşekkürler. Aslında satma motivasyonum sadece fellow Aiden almış olmamdan dolayı. Bu sorun benim için kullanımda engel bir durum gözükmedi. Fiyatı göreceli uygun yazdığımı düşünüyorum, hızlıca satış olmazsa geri çekip kendim servisime götürebilirim. Aslında bir yandan da çok satmama taraftarıyım 😂 fellow Aiden aynı performansı verecek mi emin değilim 😂
yakın zamanda kendi kullandığım cihaz için gitmiştim, hemen hemen bütün parçaların yedeği mevcutmuş

Merhaba, satıldı mı?

Geri