• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Faema Enova s1 Espresso makinesi + Mazzer Mini Öğtücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
36.000 TL

Nando

Barista
Merhaba, yaklaşık 10 yıldır kullandığım makinelerimi bir güncelleme yaptığım için satıyorum. Makinenin genel bakımı 5-6 ay kadar once yapılmış olup ( Kireç temizliği, Selenoid valflerin değişimi, termostat değişimi, emniyet ventili, hava ventili gibi ) bir kaç gün kullanımdan sonra yeni makineye geçiş yaptım. E61 gruplu, HX çalışma prensibine sahip 5 LT kapasiteye sahip tek kazanlı bir makinedir. Tesisata bağlanabilir veya benim kullandığım gibi tesisat hortumunu damacanaya salıp öyle kullanabilirsiniz. Ogutucuyu kendimce modifiye ettim, ne kahve koyarsam o kadar alıyorum :) orjinal parçaları duruyor olması lazım, onlarida yanında vereceğim. Dişlilerini değiştirdikten sonra en fazla 5-6 ay kullanmışımdır. Makinenin ağırlığı 50 kg yakın olup elden teslim etme taraftarıyım, İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum, yakın yerlere kendi aracımla da yardımcı olabilirim. IMG_6818.jpegIMG_6807.jpegIMG_6805.jpegIMG_6796.jpegIMG_6811.jpegIMG_6804.jpeg

Emektar satışta :)
Güvenilir satıcı ;)

Geri