yaşasın FAM boyluk. @pacamara belki El Salvador show yapar![]()
İki farklı kavurucuyu karşılaştırmak açısından güzel bir fırsat olabilir.Diğer tüm kahveler (3 adet) bu ayki seçimde de var
Ben aldığımda öyleydi ve hepsi çok iyiydi.Fam guze ama su anda sadece etiyopya var degil mi 3 cesit…
Çoklu oy kullanma olsa oyumu31 kahve kavurucusundan 5 tanesi arasında rekabet görünüyor şu an; Zümrüt Karaca, Gordion, Overdose, Fam, Boxx.
Zümrüt Karaca: 1 Kolombiya, 1 Burundi, 1 Brezilya, 1 Kenya, 1 Peru.
Fam: 5 Etiyopya, 1 Burundi, 1 La Palma(Kanarya Adaları).
Gordion: 6 Etiyopya, 1 Kosta Rika, 1 Kolombiya, 1 Peru.
Overdose: 3 Etiyopya, 1 Kongo, 1 Kenya, 1 Panama, 3 Kolombiya, 1 Nikaragua, 1 El Salvador, 1 Peru, 1 Kosta Rika, 2 Guatemala, 1 Endonezya.
Boxx: 3 Kolombiya, 1 Endonezya, 3 Etiyopya, 1 Tanzanya.
2020 nisandan beri tüm alımlara katıldım. Kahvelerinden tek memnun kalmadığım alımdı. 5 farklı çekirdek aldım. Hiç biri keyifli değildi ve dilimde acılıktan başka bir şey hissetmedim kahve içerken. Üzüldüğüm bi alım olduğu için yazmak istedim. (Amacım firmayı kötülemek veya olumsuz algı oluşturmak değil bu arada)Coffeerem... Seni Abdülhamid yalnızlığına terk etmeyeceğiz!
Hocam nordic kavrum size hitap etmiyor galiba. Ben çok beğenmiştim.2020 nisandan beri tüm alımlara katıldım. Kahvelerinden tek memnun kalmadığım alımdı. 5 farklı çekirdek aldım. Hiç biri keyifli değildi ve dilimde acılıktan başka bir şey hissetmedim kahve içerken. Üzüldüğüm bi alım olduğu için yazmak istedim. (Amacım firmayı kötülemek veya olumsuz algı oluşturmak değil bu arada)
Benim de en beğendiğim alımdı kahvelerin den 5 ay sonra bile tat alabiliyorduö gerçekten çok iyiydi ama su ve sitedeki demleme parametreleri ile demlerseniz daha garanti sonuç çıkıyor belkide damak tadınıza uymamışdır. Hakan bey parmakla sayılacak Kavurucuları arasındadır yoksa.2020 nisandan beri tüm alımlara katıldım. Kahvelerinden tek memnun kalmadığım alımdı. 5 farklı çekirdek aldım. Hiç biri keyifli değildi ve dilimde acılıktan başka bir şey hissetmedim kahve içerken. Üzüldüğüm bi alım olduğu için yazmak istedim. (Amacım firmayı kötülemek veya olumsuz algı oluşturmak değil bu arada)
Olabilir tabi ki. Şu an siz böyle deyince bana gelen çekirdeklerde hata olabilir miydi sorusu aklıma geldi. Çünkü bir kaç arkadaşıma da demlemiştim sadece ben değil diğer arkadaşlarım da aynı şeyleri söyledi.Hocam nordic kavrum size hitap etmiyor galiba. Ben çok beğenmiştim.
Parametreleri birebir uygulamaya çalıştım hata bende olmasın diye. Hatta bir çekirdekten 25 gram kadar ayırdım, 6 aydan fazla beklettim. Çünkü böyle bir iddia da vardı. Demledim, yine aynı acı tat vardı sadece.Benim de en beğendiğim alımdı kahvelerin den 5 ay sonra bile tat alabiliyorduö gerçekten çok iyiydi ama su ve sitedeki demleme parametreleri ile demlerseniz daha garanti sonuç çıkıyor belkide damak tadınıza uymamışdır. Hakan bey parmakla sayılacak Kavurucuları arasındadır yoksa.
Keşke hakan abiye yazsaydınız çok yardımcı oluyor bu konuda kendi kahvesi olsun olmasın görüntülü bile arar yetmedi aynı şehirdeyseniz buluşurdunuz bile öyle biri övmek gibi olmasında bana baya yardımcı olduOlabilir tabi ki. Şu an siz böyle deyince bana gelen çekirdeklerde hata olabilir miydi sorusu aklıma geldi. Çünkü bir kaç arkadaşıma da demlemiştim sadece ben değil diğer arkadaşlarım da aynı şeyleri söyledi.
Parametreleri birebir uygulamaya çalıştım hata bende olmasın diye. Hatta bir çekirdekten 25 gram kadar ayırdım, 6 aydan fazla beklettim. Çünkü böyle bir iddia da vardı. Demledim, yine aynı acı tat vardı sadece.
Yukarıda dediğim gibi bana hatalı kavrum gelmiş olabilir. Ayrıca bir alışverişe göre olumsuz algı yaratmak istemem. Çekirdeklerden keyif alanların olması bile kendi adıma yaşadığım üzgünlüğü azalttı diyebilirim. Teşekkürler paylaşımlarınız için.![]()
www.spadacoffee.com