• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Zümrüt, çekirdek haliyle satıyor. Değirmeni olmayanın gözü yaşlı...

yaşasın FAM boyluk. @pacamara belki El Salvador show yapar :D

31 kahve kavurucusundan 5 tanesi arasında rekabet görünüyor şu an; Zümrüt Karaca, Gordion, Overdose, Fam, Boxx.

Zümrüt Karaca:
1 Kolombiya, 1 Burundi, 1 Brezilya, 1 Kenya, 1 Peru.
Fam: 5 Etiyopya, 1 Burundi, 1 La Palma(Kanarya Adaları).
Gordion: 6 Etiyopya, 1 Kosta Rika, 1 Kolombiya, 1 Peru.
Overdose: 3 Etiyopya, 1 Kongo, 1 Kenya, 1 Panama, 3 Kolombiya, 1 Nikaragua, 1 El Salvador, 1 Peru, 1 Kosta Rika, 2 Guatemala, 1 Endonezya.
Boxx: 3 Kolombiya, 1 Endonezya, 3 Etiyopya, 1 Tanzanya.
Çoklu oy kullanma olsa oyumu
zümrüt karaca, overdose ve boxx'a verirdim. 3ü çıksa da süper olurdu. #cokluoylamaisteruk

Coffeerem... Seni Abdülhamid yalnızlığına terk etmeyeceğiz!
2020 nisandan beri tüm alımlara katıldım. Kahvelerinden tek memnun kalmadığım alımdı. 5 farklı çekirdek aldım. Hiç biri keyifli değildi ve dilimde acılıktan başka bir şey hissetmedim kahve içerken. Üzüldüğüm bi alım olduğu için yazmak istedim. (Amacım firmayı kötülemek veya olumsuz algı oluşturmak değil bu arada)

2020 nisandan beri tüm alımlara katıldım. Kahvelerinden tek memnun kalmadığım alımdı. 5 farklı çekirdek aldım. Hiç biri keyifli değildi ve dilimde acılıktan başka bir şey hissetmedim kahve içerken. Üzüldüğüm bi alım olduğu için yazmak istedim. (Amacım firmayı kötülemek veya olumsuz algı oluşturmak değil bu arada)
Hocam nordic kavrum size hitap etmiyor galiba. Ben çok beğenmiştim.

Fam a oy vermedim ama fam çıkarsa 1kg hambella espresso alıp ayı kapatırım, üzerine epey lezzetli kahveler içmiş olsam da tadı damağımda kaldı desem yeridir.

Benim de en beğendiğim alımdı kahvelerin den 5 ay sonra bile tat alabiliyorduö gerçekten çok iyiydi ama su ve sitedeki demleme parametreleri ile demlerseniz daha garanti sonuç çıkıyor belkide damak tadınıza uymamışdır. Hakan bey parmakla sayılacak Kavurucuları arasındadır yoksa.

Hocam nordic kavrum size hitap etmiyor galiba. Ben çok beğenmiştim.
Olabilir tabi ki. Şu an siz böyle deyince bana gelen çekirdeklerde hata olabilir miydi sorusu aklıma geldi. Çünkü bir kaç arkadaşıma da demlemiştim sadece ben değil diğer arkadaşlarım da aynı şeyleri söyledi.
Benim de en beğendiğim alımdı kahvelerin den 5 ay sonra bile tat alabiliyorduö gerçekten çok iyiydi ama su ve sitedeki demleme parametreleri ile demlerseniz daha garanti sonuç çıkıyor belkide damak tadınıza uymamışdır. Hakan bey parmakla sayılacak Kavurucuları arasındadır yoksa.
Parametreleri birebir uygulamaya çalıştım hata bende olmasın diye. Hatta bir çekirdekten 25 gram kadar ayırdım, 6 aydan fazla beklettim. Çünkü böyle bir iddia da vardı. Demledim, yine aynı acı tat vardı sadece.
Yukarıda dediğim gibi bana hatalı kavrum gelmiş olabilir. Ayrıca bir alışverişe göre olumsuz algı yaratmak istemem. Çekirdeklerden keyif alanların olması bile kendi adıma yaşadığım üzgünlüğü azalttı diyebilirim. Teşekkürler paylaşımlarınız için. 😊

Her ne kadar farklı kavuruculardan tadım yapma etkinliği olsa da onbir çeşit yeni kahveyi de duyunca girip hemen Null’a basacaktım.
Ama kısmet Fam’aymış. :)

Olabilir tabi ki. Şu an siz böyle deyince bana gelen çekirdeklerde hata olabilir miydi sorusu aklıma geldi. Çünkü bir kaç arkadaşıma da demlemiştim sadece ben değil diğer arkadaşlarım da aynı şeyleri söyledi.

Parametreleri birebir uygulamaya çalıştım hata bende olmasın diye. Hatta bir çekirdekten 25 gram kadar ayırdım, 6 aydan fazla beklettim. Çünkü böyle bir iddia da vardı. Demledim, yine aynı acı tat vardı sadece.
Yukarıda dediğim gibi bana hatalı kavrum gelmiş olabilir. Ayrıca bir alışverişe göre olumsuz algı yaratmak istemem. Çekirdeklerden keyif alanların olması bile kendi adıma yaşadığım üzgünlüğü azalttı diyebilirim. Teşekkürler paylaşımlarınız için. 😊
Keşke hakan abiye yazsaydınız çok yardımcı oluyor bu konuda kendi kahvesi olsun olmasın görüntülü bile arar yetmedi aynı şehirdeyseniz buluşurdunuz bile öyle biri övmek gibi olmasında bana baya yardımcı oldu 😅

Herkese Merhaba,

(@SpadaCoffeeRoastery) Spada'nın özellikle Kolombiya - La Granada (Microlot) oldukça başarılı bir çekirdek. Mutlaka denemelisiniz.

Geri