• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

1 KG kahvelerde avantaj olmaması hatta 4x250grdan daha pahalı olması, benim gibi kg alım yapan arkadaşları üzdü sanırım. 🙂
1kg olanlara fiyat girilirken burundi shembati 3 lira banko gutiti 2 lira kenya 3 lira fazla girilmiş, guatemala 3 lira brezilya da 5 lira daha uygun girilmiş. bu 2 veya 3 liralık hata için özür dileriz. kampanya harici 1kg. fiyatlarda 25% indirim vardı. bu kampanya ile birlikte 33% indirim oldu.

İlginiz için teşekkür ederim ama zaten okuduğumu anlamıştım, indirimin de nasıl gerçekleştiğinin farkındayım. Buradaki birçok arkadaşım da memnundur bu ayki toplu alımdan eminim.
Toplu alım dahilinde kimimiz 250lik setler alıyor, kimimiz 150lik alıyor. Bundan önceki alımlarda kg avantajına ek olarak indirim oluyordu. Genelde menüdeki çoğu kahve bana hitap etmiyor, 1 ya da 2 tane çekirdek ettiği için, güvendiğim kavurucudan risk alıp 1kg alıyorum ve tüketiyorum.
Benim gibi olan arkadaşlar bu ay umduğunu bulamadı bunu demek istedim. :)
"umduğunu bulamadı" dan kastınız 250 gr paket ile 1 kg arasındaki indirim oranı farkı olmaması ise 250 gr paketleri %25, 1 kg paketleri de %30 yapsaydık o zaman sanırım memnun olurdunuz :)

Hocamlar, sakin olun lütfen ben de Zümrüt Karaca'ya verdim oyumu, duruşum politik kesinlikle değil. :D
Şimdi @mtgg 'nin yazdığından anlıyorum ki bu indirimi yapan tek başına firma değil, alım ekibinin de görüşü bu yöndeymiş sanırım. Kendimizi kandırmayalım, benim kastım 250 alan dezavantajlı olsun ben kendimi tatmin edeyim gibi bir şey değil, o yüzden örneklemenize gerek yok ben de takip ediyorum alımları.
@nuclearmoonrise hocam kendimizi de kandırmayalım, çok uzağa niye gidiyorsunuz? Bir önceki alım benim ve benim gibiler için makuldü bence :)
Ben sakinim merak etmeyin indirim oranlarında firmaların olduğu gibi tabi ki bizim de insiyatifimiz oluyor. Fakat işportacı gibi kandırmaca bir indirim oranı yapmak istemiyoruz. ve amacımız hem farklı kahveler içelim hem de uyguna alalım. bundan dolayı da kg lık paketleri daha cazip hale getirmeye çalışmıyoruz.

Muhteşem bir sistem.İnsanları ihtiyacı olmasa bile indirim fazla olacak diye 1 kg almaya zorlamayan bir sistem.Aksine az az alıp daha cok çesit almayı teşvik ediyor.Tamamen aylık tadım etkinliğinin mantığına yakışan bir sistem.
Ben 4 tane 250 şer gram kahve aldım.Fiyatlar resmen bedavaydı.
Tabi sonuçta ‘kötü’ kavrum gelirse bunun önemi kalmaz.Umarım kavrum sıkıntısı yaşamayiz ve güzel bir alım olur

En ufak bir eleştiriye bile bu kadar agresif takılmanız kulüp kültürüne aykırı değil mi? Linçe hazır bekleyen tayfa var resmen. Bi sakin olun. Kahve için burdayız. İçelim sakinleşelim.

Ben sakinim merak etmeyin indirim oranlarında firmaların olduğu gibi tabi ki bizim de insiyatifimiz oluyor. Fakat işportacı gibi kandırmaca bir indirim oranı yapmak istemiyoruz. ve amacımız hem farklı kahveler içelim hem de uyguna alalım. bundan dolayı da kg lık paketleri daha cazip hale getirmeye çalışmıyoruz.
Bundan sonraki aylarda da bu şekilde mi olacak. Kilogramlık ürünler 250 gram ile aynı hatta daha pahalı politikası kalıcı mı. Bu aya mı özel.

En ufak bir eleştiriye bile bu kadar agresif takılmanız kulüp kültürüne aykırı değil mi? Linçe hazır bekleyen tayfa var resmen. Bi sakin olun. Kahve için burdayız. İçelim sakinleşelim.
Forum kültüründe herkes fikrini ifade eder. Bir fikre karşı olan bir mesaj yazıldıktan sonra ikincisi yazılınca linç olmuyor. Napalım yani fikrimizi söylemek için cevap veren ilk kişi mi olmaya çalışalım? İki mesaj atılınca linç oluyor hani... Ki linç diye adlandırdıklarınız 2 saniye arayla yazılmış mesajlar. Ayrıca ben tek bir agresif mesaj da göremiyorum.

Her olaya linç duyarı kasan tayfa...

1kg olanlara fiyat girilirken burundi shembati 3 lira banko gutiti 2 lira kenya 3 lira fazla girilmiş, guatemala 3 lira brezilya da 5 lira daha uygun girilmiş. bu 2 veya 3 liralık hata için özür dileriz. kampanya harici 1kg. fiyatlarda 25% indirim vardı. bu kampanya ile birlikte 33% indirim oldu.
"bu 2 veya 3 liralık hata için özür dileriz." kelimesi ve bunun vurgulu yazılması hiçkimseyi rahatsız etmedi mi benim dışımda.

Forum kültüründe herkes fikrini ifade eder. Bir fikre karşı olan bir mesaj yazıldıktan sonra ikincisi yazılınca linç olmuyor. Napalım yani fikrimizi söylemek için cevap veren ilk kişi mi olmaya çalışalım? İki mesaj atılınca linç oluyor hani... Ki linç diye adlandırdıklarınız 2 saniye arayla yazılmış mesajlar. Ayrıca ben tek bir agresif mesaj da göremiyorum.

Her olaya linç duyarı kasan tayfa...
şöyle olsaydı memnun olurdunuz. böyle olsaydı memnun olurdunuz gibi sözler sizce aynı kulüpte olan insanların birbirine söyleyeceği sözler mi.

"bu 2 veya 3 liralık hata için özür dileriz." kelimesi ve bunun vurgulu yazılması hiçkimseyi rahatsız etmedi mi benim dışımda.
“Ben bu ifadeden rahatsiz oldum ve firmaya yakistiramadim” yerine tam olarak su an linçleme baslatmaya calisiyorsunuz :)

siz bunu yazarsanız size katılan insanlar parmak ile destek verecektir. ha bu sizi çook rahatsız etti, "150 liralık kahveyi 50 lira uyguna alıyorum ama sanırım 5 lira fazla ödüyorum" diye düşünüyorsanız almayınız efenim.
burdan şunu demeye çalışıyorum: "3 lira fazla yazayım 150 kişi alsa ben bu 450 lira kardır" gibi bir düşünce olacak olsa, indirim %20 olur kar 4500 olurdu :)
:) ben forum olayına baya uzağım. lisanınca soramamış olabilirim. affola.
1kg fiyatinin 4x250 ile ayni (bu kadar benzer) olmasi daha önce görülmedi. Kimseye bir zarari yok, daha da görmek istenen hareketler. Bencil dusunmeyiniz. :)

Nedenleri firmanin 250gram paketlerini daha ucuza mal etmesi olabilir, veya direkt jest yapmistir. Tesekkur ederiz.

Son düzenleme:
Yok, yok hiç rahatsız etmedi, firma hesap hatasını fark etmiş, düzeltmiş ve bunu hiç gocunmadan açıklamış, her firmada olabilecek bir durum, büyütülecek bir durum değil, bu kadar ufak şeylerden dolayı bence firmayı demorilize etmeyelim. 🙂

“Ben bu ifadeden rahatsiz oldum ve firmaya yakistiramadim” yerine tam olarak su an linçleme baslatmaya calisiyorsunuz :)

1kg fiyatinin 4x250 ile ayni (bu kadar benzer) olmasi daha önce görülmedi. Kimseye bir zarari yok, daha da görmek istenen hareketler. Bencil dusunmeyiniz. :)

Nedenleri firmanin 250gram paketlerini daha ucuza mal etmesi olabilir, veya direkt jest yapmistir. Tesekkur ederiz.
Forum da yeniyim ama uslup için bi forumda olma zorunluluğu bence yok.
Ayrıca ben zaten linç kültürüne karşıyım neden linç edeyim.

siz bunu yazarsanız size katılan insanlar parmak ile destek verecektir. ha bu sizi çook rahatsız etti, "150 liralık kahveyi 50 lira uyguna alıyorum ama sanırım 5 lira fazla ödüyorum" diye düşünüyorsanız almayınız efenim.
burdan şunu demeye çalışıyorum: "3 lira fazla yazayım 150 kişi alsa ben bu 450 lira kardır" gibi bir düşünce olacak olsa, indirim %20 olur kar 4500 olurdu :)

:) ben pahalı olsa da alacağım. Mesela bu ay boxx'dan da kahve alacağım. İndirim yok diye almayacak mıyım. Beni uslup rahatsız etti. Ve uslubu eleştiren tek kişi olmam da ilginç. Biz müşteriyiz. İndirim yapılması bunu değiştirmez. Neyse belki kavurucu beni anlar da özür diler. :)

Geri