• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Eureka Mignon Oro Single Dose beyaz değirmen

Ürünün Fiyatı
15000

Mkaraagac

Barista
İsim
Mustafa karaağaç
Daha fazla  
İsim
Mustafa karaağaç
Merhaba arkadaşlar. Değirmeni Espressoperfettodan almıştım. İlk kez espressoya giriş yapmıştım artık çok fazla kullanmadığım ve filtre daha çok tükettiğim için satıyorum.
-Ürünü fotoğraflarını atacağım orijinal kutusu duruyor, sadece üst bambu kapağını yanlışlıkla ortadan kırdım ve tekrar yapıştırdım.
Ürünü Konya da elden teslim edebilirim, şehir dışı ise kargo alıcı ödemeli kutusuyla gönderebilirim.

1714297326129.jpeg

Son düzenleme:
Küçük bir tavsiye, değirmenin bıçaklarının fotoğrafını çekip eklemeniz satılmasına olumlu katkıda bulunabilir, bıçakları görmek için arkadaki Eureka logosunun altındaki vidayı açmanız yeterli, hem temizlik yapmış da olursunuz.

Küçük bir tavsiye, değirmenin bıçaklarının fotoğrafını çekip eklemeniz satılmasına olumlu katkıda bulunabilir, bıçakları görmek için arkadaki Eureka logosunun altındaki vidayı açmanız yeterli, hem temizlik yapmış da olursunuz.
Hocam kutusuna kaldırıp bantlanmıştım ama isteyen okursa tekrar açıp bakayım. Hiç sökmemiştim bir şeyi bozmamak adına. Teşekkür ederim tavsiye için

Hocam kutusuna kaldırıp bantlanmıştım ama isteyen okursa tekrar açıp bakayım. Hiç sökmemiştim bir şeyi bozmamak adına. Teşekkür ederim tavsiye için

Rica ederim, aynı değirmen bende de var, bayadır kullanıyorum, sorunsuz ve tat profili gayet iyi bir değirmen, retention oranı nerdeyse sıfıra yakın, herhangi bir modlamaya da ihtiyacı yok değirmenin.

Değirmenin içini açıp elimden geldiğince temizledim ve bıçakların da fotoğrafını çektim. İlan günceldir

selamlar üst kapak satılıyor mu acaba haricen biliyor musunuz?

Hocam tam bilmiyorum ama tedarik edilir diye düşünüyorum. Ayrıca şeffaf plastik kapağı da var (hiç kullanmadım) ama ben bu şekliyle kullandım aktif olarak yine körüklüyor bir sıkıntısı yok.
selamlar üst kapak satılıyor mu acaba haricen biliyor musunuz?
Genelde Etsy gibi bireysel satıcıların olduğu yerlerde bunlar ya oluyor, ya da benzeri şeyleri yapan arkadaşlardan ölçü verip yapmasını isteyebiliyorsunuz, ben de kendi makinem için ahşap kapak almıştım geçen hafta

Geri