• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Etkin 8 cup dripper komple set

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kechi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2250 TL

kechi

Barista
İsim
wyne
Daha fazla  
İsim
wyne
Ekipman ile ilgilenen olursa detay vereceğim. Dripper+Server+Kağıt Filtre toplam fiyat 2250 TL

server olarak zaten türkiye pazarında satış yok, araştırdığımda ikea büyük boy cam pot ile bire bir aynı olduğunu hatta aynı yere ürettirildiğini öğrenmiş, onu almıştım. tabii orijinal filtresi de beraberinde olacak şekilde gönderim yapılacaktır.
4 kişi üzeri soğuk sıcak demlemelerde oldukça konforlu.

Soğuk demleme de yapıyor mu hocam? Onun için ayrı bir aparat mı ekleniyor acaba?

Satılan 3 ürün var aslında dripper, Server, filtre

ürünler için ayrı ayrı marka ürüne ait durum bilgisi olursa, yeni mi 2. El mi ?

Biz yeni fiyatlarına bakıp ikinci elde acaba ne oranda uyguna alabiliyoruz biliriz

Biz yeni fiyatlarına bakıp ikinci elde acaba ne oranda uyguna alabiliyoruz biliriz
8 cup Dripper sıfırı 1400₺ civarı. Etkin kendi serverı ayrı satılmıyor diye biliyorum ikea var o da 570₺. Filtre kağıdı da 350₺. Kabaca burdan yola çıkabilirsiniz.

8 cup Dripper sıfırı 1400₺ civarı. Etkin kendi serverı ayrı satılmıyor diye biliyorum ikea var o da 570₺. Filtre kağıdı da 350₺. Kabaca burdan yola çıkabilirsiniz.
kabaca yola çıktım :)

dripper 1350tl https://maezae.com/products/etkin-8-cup-coffee-dripper?_pos=2&_sid=4e8246254&_ss=r

1400tl https://homestead.coffee/products/etkin-dripper

filtre : 270 tl https://maezae.com/products/etkin-8-cup-kagit-filtre?_pos=1&_sid=4e8246254&_ss=r

ikea server diye bahsettiğiniz hangisi bulamadım

Server bu olması lazım
359 Tl

dirpper ve filtre kağıtları orijinal, etkin kutusu içinde, server zaten yukarıda açıklanmıştı. ikinci el diyemeyiz ürünler için.

şimdi kontrol ettim 549 ile stok güncellenmiş, ben artık bulunmadığını sanıyordum.

tüm set 2000 ile güncel.

Araştırırken sayenizde bir etkin dripper sahibi oldum :) vitus coffee de yüzde 20 indirimde . 2 cup versiyon 960tl artı 200 kağıt 1160 a geldi, 8 cup olan 1160 TL

Geri