Evet alacağım idose df64 düşünüyorum, sizin araştırdığınız başka var mıBende alacağım nasip olursa yakın zamanda. Yanına espresso öğütücü makine alacak mısınız?
Hocam geri bildiriminiz için teşekkür ederim, önereceğiniz öğütücü var mıdır? Df64 düşünüyorumPiyasadaki fiyat/perfornmans ürünlerden bir tanesi. Kalabalık kullanıcı topluluğu mevcut whatsapp gruplarıda var. Memnun kalacağınızı düşünüyorum
Teşekkür ederim, hangi öğütücüyü kullanıyordunuz6 aydan fazladır kullanıyorum. Çok düşük bir modelden geçtim aşırı memnunum. Gerek PID ayarı, gerek süt buhar gücü gayet tatmin edici.
Eskiden kalan bir konchero elektri öğütücüm var ama bende öğütücü arıyorum. Eureka ya da bulabilirsem df64 alabilirimTeşekkür ederim, hangi öğütücüyü kullanıyordunuz
SSP bıçaklar ile güncellenebilir olması nedeni ile öneririm. 2 yıldır kullanıyorum bir problem yaşamadım.Hocam geri bildiriminiz için teşekkür ederim, önereceğiniz öğütücü var mıdır? Df64 düşünüyorum
Euraka Mignon Single Dose Pro almayı planlıyorumEvet alacağım idose df64 düşünüyorum, sizin araştırdığınız başka var mı