Bu var düşürseniz 2000 tl + kargo verebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 36741
Espresso için olduğunu belirtirseniz daha kolay bulunabilir çoğu tartı espresso makinesi için büyük ne yazık ki, timemoreun mini modeli, booko, weightman yada kaan tartı falan bakabilirsinizMerhaba hocam
Maalesef hocam espresso için biraz büyük
Bookoo arıyorum hocam ama burda bulamadım ve 30€ düzenlemesi nedeniyle girmecekEspresso için olduğunu belirtirseniz daha kolay bulunabilir çoğu tartı espresso makinesi için büyük ne yazık ki, timemoreun mini modeli, booko, weightman yada kaan tartı falan bakabilirsiniz
Glocalzone ile 20 30 Euro masrafla getirirler. Ben baktığımda 8 Euro Glocalzone 15 Euro da ürünü getiren pay istiyordu. Ben gümrük vergisi de olacağı için vazgeçtim açıkçası.Bookoo arıyorum hocam ama burda bulamadım ve 30€ düzenlemesi nedeniyle girmecek![]()
Selamlar, bende acaia cinco arıyordum ama bulamadım bu sebeple bookoo sipariş ettim. Alırken destek ekibine gümrük sorunlarından bahsedince kutu üzerine 18 dolar yazarak göndermişler. 460 lira gibi bir vergi ödeyerek almış oldum.Bookoo arıyorum hocam ama burda bulamadım ve 30€ düzenlemesi nedeniyle girmecek![]()
Hayırlı olsun hocamSelamlar, bende acaia cinco arıyordum ama bulamadım bu sebeple bookoo sipariş ettim. Alırken destek ekibine gümrük sorunlarından bahsedince kutu üzerine 18 dolar yazarak göndermişler. 460 lira gibi bir vergi ödeyerek almış oldum.
Teşekkürler. Evet direk kendi sitelerinden sipariş verdim.Hayırlı olsun hocam
Bookoo’dan sipariş verdiniz demi?