• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Espresso için HASSAS TARTISI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tahayldr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
0

Tahayldr

Üye
İsim
Taha
Daha fazla  
İsim
Taha
Selamlar. sevgiler..... TIMEMORE , DİFLUİD veya benzeri satan olursa ilgilenirim. Teşekkürler..

Bu var düşürseniz 2000 tl + kargo verebilirim.
IMG_1696.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_1694.jpeg
    IMG_1694.jpeg
    232.6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1691.jpeg
    IMG_1691.jpeg
    413.8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1692.jpeg
    IMG_1692.jpeg
    352.5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1693.jpeg
    IMG_1693.jpeg
    284.9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1695.jpeg
    IMG_1695.jpeg
    414.4 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba hocam
Maalesef hocam espresso için biraz büyük
Espresso için olduğunu belirtirseniz daha kolay bulunabilir çoğu tartı espresso makinesi için büyük ne yazık ki, timemoreun mini modeli, booko, weightman yada kaan tartı falan bakabilirsiniz

Time more nano ilanım var düşünürseniz

Bookoo arıyorum hocam ama burda bulamadım ve 30€ düzenlemesi nedeniyle girmecek 😕
Selamlar, bende acaia cinco arıyordum ama bulamadım bu sebeple bookoo sipariş ettim. Alırken destek ekibine gümrük sorunlarından bahsedince kutu üzerine 18 dolar yazarak göndermişler. 460 lira gibi bir vergi ödeyerek almış oldum.

Ekli dosyalar

• IMG_1853.jpeg
    IMG_1853.jpeg
    169.7 KB · Görüntüleme: 46
Geri