• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Escobarista tartı v3

İsim
Abdulkadir Çelik
Daha fazla  
İsim
Abdulkadir Çelik
Değirmen
TIMEMORE Chestnut C3 PRO
Yeni model olarak çıkmış. Kullanıcı yorumlarına göre almayı düşündüğüm göze de hoş gelen, kullanım alanıyla da rahat bir kullanım sunacağını düşündüğüm bir model gibi duruyor. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Şöyle bir güncelleme ile başlığı biraz daha soru haline getireyim.

Pour over demleme ve espresso kalibrasyonu için hangi tartıyı önerirsiniz? Çok yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum. Bir kaç konuya baktığımda Bu tartı önerilmiş. Tartıda yüksek fiyat gereksiz olarakta belirtilmiş özellikle bu tartıyı kullananlar tarafından. V3 model 1.5k. taksitle alabileceğim için makul de gözüküyor ama espresso makinesine sigmayacagi için uygun da olmayabilir gibi geldi. Bu fiyat aralığına kadar belki 2k bandına kadar yine taksit yolunu kullanarak almak için araştırma içine girdim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Daha önce bir önceki versiyonunu kullandım. Pour over demlemeler yaptığımda gramaj geç geliyor ve tutarsız oluyordu. Zamanlama da geriden geliyordu. Daha sonra timemore aldım ve buhar ile uçan suyun bile gramajını bile ölçtüğünü bizzat deneyimledim. Alınır mı bilmem ama şahsen timemore dan sonra ben kesinlikle almam

İkinci mesajınızda paylaştığınız tartı işinizi rahatlıkla görür. Bu tartı kaç farklı marka altında satıldı merak ediyorum. Marka, model ismi ayırt etmeden trendyol hepsiburada vesaire bulduğunuz, aynı ürün fotoğrafını gördüğünüz en uygun satan satıcıdan alın, birebir aynı ürün gelecek. 1000 lira civarına Vestel bir tartı getirmiş ona da bakabilirsiniz. Escobarista'nın tartısıyla ilgili yorumlara ulaşmak için "White bird kc201" ismiyle youtube'da arayabilirsiniz. Tartının üreticisi white bird.

İkinci mesajınızda paylaştığınız tartı işinizi rahatlıkla görür. Bu tartı kaç farklı marka altında satıldı merak ediyorum. Marka, model ismi ayırt etmeden trendyol hepsiburada vesaire bulduğunuz, aynı ürün fotoğrafını gördüğünüz en uygun satan satıcıdan alın, birebir aynı ürün gelecek. 1000 lira civarına Vestel bir tartı getirmiş ona da bakabilirsiniz. Escobarista'nın tartısıyla ilgili yorumlara ulaşmak için "White bird kc201" ismiyle youtube'da arayabilirsiniz. Tartının üreticisi white bird.
vestelin tartısını aldım ben de gayet memnunum geriden gelme gibi bir problem de yaşamadım. Oto moduda bulunuyor.

vestelin tartısını aldım ben de gayet memnunum geriden gelme gibi bir problem de yaşamadım. Oto moduda bulunuyor.
Vestel için bahsettiğiniz model Bu model mi?

White bird olarak araştırdım biraz. Hassasiyet olarak güzel görünüyor açıkçası. Çok yorum bulamasam da YouTube da bir inceleme de paylaşılmış. Fiyat performans denilebilir mi emin değilim. Vestel in bu modeli ile arasında pek fiyat farkı da yok. Hb üzerinde 1200tl gibi bir fiyata da alınabiliyor.

evet bu tartı. hassasiyeti gayet iyi fakat yorum çok yok çünkü yeni çıkmış sanırsam.
Vestel için bahsettiğiniz model Bu model mi?

White bird olarak araştırdım biraz. Hassasiyet olarak güzel görünüyor açıkçası. Çok yorum bulamasam da YouTube da bir inceleme de paylaşılmış. Fiyat performans denilebilir mi emin değilim. Vestel in bu modeli ile arasında pek fiyat farkı da yok. Hb üzerinde 1200tl gibi bir fiyata da alınabiliyor.

Daha önce bir önceki versiyonunu kullandım. Pour over demlemeler yaptığımda gramaj geç geliyor ve tutarsız oluyordu. Zamanlama da geriden geliyordu. Daha sonra timemore aldım ve buhar ile uçan suyun bile gramajını bile ölçtüğünü bizzat deneyimledim. Alınır mı bilmem ama şahsen timemore dan sonra ben kesinlikle almam
Şu an kullandığım en giriş seviyesi tartıda da yaşadığım problemde tam olarak bu. Bu sebeple arayış içerisine girdim. Temel ekipmanlardan birisi olduğu için de uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. 450tl gibi çok cüzi bir fiyata çözülme ihtimali de kafamı karıştırıyor. Hevesimden dolayı marka peşine düşmek gibi bir durum içinde kalmak istemiyorum açıkçası. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Şu an kullandığım en giriş seviyesi tartıda da yaşadığım problemde tam olarak bu. Bu sebeple arayış içerisine girdim. Temel ekipmanlardan birisi olduğu için de uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. 450tl gibi çok cüzi bir fiyata çözülme ihtimali de kafamı karıştırıyor. Hevesimden dolayı marka peşine düşmek gibi bir durum içinde kalmak istemiyorum açıkçası. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Bime gelen Kumtel tartı vardı. Ben kullanıyorum ve memnunum diyebilirim. Hassasiyeti sizin attığınız modelden daha hassas. Kumtelin de fiyatı 400-500 arasında geziniyor. Vestelin modeli ile hemen hemen aynılar özellik açısından. Vestelin fiyatını baya bi abartı buldum.
Linkini attığınız da var bende onu da kampa, geziye giderken çantaya atıp götürüyorum. 2 seneye yakın kullandım, benim istediklerimi karşıladı.

Tech master markası ile tartıyı aldım. Hassasiyet olarak güzel gözüküyor. Bir ara rüzgardan etkilendiğini de düşündüm. Kaan tartıya göre 0.1g fark oluyor. Zamanlayıcı kısmını henüz denemedim ama manuel bir zamanlayici mutlaka kolaylık olacaktır farklı bir timer kullanmaktansa.

Kumtel tartıyı ben de mevcutta kullanıyorum. Gerçekten performansı fiyatının çok üzerinde. Hassas ölçümde yanılma payı diğer lider markalarla neredeyse sıfır.

Kumtel tartıyı ben de mevcutta kullanıyorum. Gerçekten performansı fiyatının çok üzerinde. Hassas ölçümde yanılma payı diğer lider markalarla neredeyse sıfır.
Bir BİM mağazasında görmüştüm. Hala duruyorsa alıp ben de deneyeyim. Aynı performans çıkarsa ben de buradan paylaşırım sizinle.

Geri