• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

İyi Akşamlar Kahve Severler....

-- 3 x 100 gramlık tüm kahveler bugün tarafımdan kavruldu.
-- 100 tanesinin faturası kesilebildi ve bir kısmı kargoya yetiştirildi
-- yarın kalanların faturası kesilip gönderilecek.
-- 250 gramlık sipariş verenlerin de 7-8 çeşidini bugün kavurdum, kargoya bugün veya yarın verilecekler

3 x 100 gramlık Nordic'lerde Espresso seçmiş olanlarınız vardı (4-5 üye), onları Filtre olarak gönderiyoruz bilginiz olsun, sistemde seçilememesi gerekiyordu ama seçilebilmiş veya otomatik bize Espresso göründüler, espresso kavrum yapılmayacaktı bu 3 x 100'lükler karışıklıklar çok olduğundan.

Toplamda indirim kuponu kullanan (HeForShe veya SheForHe) 400'e yakın sipariş aldık, hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Pandemiden kurtulur kurtulmaz kahve kavurma tesisimizde 25-30 kişi toplanıp, birlikte kahveleri kavurup sohbet etmeyi isterim.

Özelden yazanlara akşam veya yarın sabah bilgi geçeceğim, dinlenmem gerek biraz :)

El Encanto...
Biraz önce paketi açtım. Buzdağı 90° Aeropress demlemede biraz bitter tattı. Parametre mi değiştirmeli, espressodan mı devam etmeli? :)

Ekli dosyalar

• 20211012_175152.jpg
    20211012_175152.jpg
    128.8 KB · Görüntüleme: 84
  • 20211012_175129.jpg
    20211012_175129.jpg
    125.8 KB · Görüntüleme: 84
Su yeni eklenen fakir kahvelerinden tavsiyesi olan yok mu ya ?
Açıkçası ben ilk alanlardanım,
Geçen hafta nordic dahil hepsini almıştım, şimdi başkaları da alsın diye talip olmadın.
Nordic approach kahvelerini beğeniyorum
Ancak..
İnan almazsan çok şey kaçırmazsın
Damak zevki değişir elbet lakin ben mütevazi
Kerchanshe yi çok beğendim al pişman olmazsın.
Yeni eklenen etiyopyayı daha yeni aldım
Anerobikler de eh işte, zaten ben terclih etmiyorum
Burundi mpangayı hiç beğenmedim
Pau azul vardı bitti, süperdi
Kerchanshe diyorum.. ucuz ve süper

Pozo Azul'u metropol İstanbul'da açılan coffetopia açılışında içmiştim. Çok güzel ve değişik bir kahveydi, içinde yazan bütün notaları net veren bi kahveydi. Kahve stoğum var diye almamıştım ancak şimdi pişmanım almadığıma.
Nordicleri ilk indirimde aldığım için bu alımda almadım denemek isteyen bir başkası deneyebilsin diye. 3'ü de çok güzel kahveler. Yazıldığı gibi Etiyopya farklı bi kahve. Ben genel olarak yüksek sıcaklıklarla demliyorum kahveyi ancak Şerif hocanın tavsiyesini deneyimlemek adına sıcaklığı düşürerek denedim. Yazılan karakteristik özellikleri belirginleşti gerçekten ama bana göre yüksek sıcaklıklarda da çok keyifli bir kahve oldu. Kolombiya ve Honduras kahvelerinin de tatlılıklarını çok beğendiğimi söyleyebilirim.
Alıma ise Colombia paraiso ve guji ile katıldım. Bunların da verimli olacağını düşünüyorum emeği geçen herkese teşekkürler.

O 4 kisiden biri benim nordici espresso kavrum secenlerdenim . Sistem sikintisi ok olabilir ama fazla nordic alanlar da da sistem sikintisi yokmuydu onlara fazla kahve gonderiliyor ? Neyse artik , hersey icin tesekkurler . Espresso tadimlari eklenecek mi ? @SerifBasaran

El Encanto...
Biraz önce paketi açtım. Buzdağı 90° Aeropress demlemede biraz bitter tattı. Parametre mi değiştirmeli, espressodan mı devam etmeli? :)
Ben v60ta demlemiştim 0 acılıl sütlü çıkolatayı andıran aromatik bi fincan çıktı

El Encanto...
Sanıyorum 28 Eylül Kavrumlu 85 liraya aldığımız deneme setim komple espresso olarak gelmiş, Wamena filtrede de randıman verse de diğerleri bittere kayıyordu. Zaten espresso çekirdeğim de bitiyordu, çekirdeklerden güzel bir blend yaptım. Sabah bir espresso denemesi yaptım; gayet parlak bir fincandı. :)

"Kupon kodunuz geçersizdir. Kuponunuz sepetinizdeki ürünler için geçersiz, henüz kullanıma sunulmamış, süresi ya da kullanım limiti dolmuş olabilir!" uyarısı alıyorum kodu kullanmak istediğimde. Neden olabilir acaba?

Geri