• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Maalesef gecikme 10 15dk değil sizin 10-15 dediğiniz kısım uzatmalar gibi ortalama gecikme süresi ayın 3. gününden bugune 10.000dk kadar yapmakta. Bu sancının sebebi budur. Abartan arkadaşlar da var. Şerif beyin gönlü belki razı gelmedi bu ayki toplu alıma hazırlıksızdı belki de bu sebeplerdendi bu razı gelmeyişi e kırmak da istemedi bu forumun üyelerini belki de. Yani Şerif Bey ne kadar haklıysa buradaki insanların da bir çoğu o kadar haklı.

Sanıyorum yönetiminde bir hevesi kırıldı durum böyle olunca. Bakalım nasıl olacak
Ayın 3.gününden bu günü düşünüp hesaplayıp kaç dk yapmış kaç dk mağdurum hiç düşünmedim. İstesem de düşünemem zaten sanırım, böyle bir düşünce yapısına sahip değilim.

3x100 alarak alımımı tamamladım bende bu arada. Şerif beye nezaketi ve bu güzel kahveleri bizlerle buluşturduğu için teşekkür ederim.

Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForShe

Nordic Deneme Paketi için ilk 200 adet ile sınırlı Kod: SheForHe Tükenmiştir
Daha fazla insan yararlanması için kişi başı 1 paket ile sınırlı.

Aşağıdaki 250gr nordic kahveler de herhangi bir kod geçerli değil.

Bütün kodlar 31 Ekime kadar geçerli.
Üye girişi yapılmadığı takdirde kodları kullanamıyorsunuz. Üye girişi yaptığınızdan emin olun.

Son düzenleme:
Şerif Bey'in isteksiz veya ilgisiz olduğunu yazanlar olmuş ama bana hiç öyle gelmedi. Tartışmaların başladığı günden beri forumda, farklı çözüm alternatifleri de sundu hatta. Anket ikincisi/üçüncüsüyle devam edilsin, biz de yine indirimimizi yapalım dedi. Daha ne yapmasını istiyorsunuz çok anlamıyorum.

Anket öncesi haberi olmadığı için belli bir ön hazırlık yapmak istemesi normal geliyor bana. Sitenin alt yapısı hazır olmayabilir, kahve stokları veya operasyonel yoğunluğu uygun olmayabilir vb. bir sürü sebep var.

Amaç ortak bir yerden kahve alıp deneyim paylaşmaksa bunun 1-2 hafta geç yapılması çok bir şey değiştirmez bence. O değil de ucuza kahve almaksa da (ki benim için de yarı yarıya amaç bu), forum için düzenli indirim yapan bir sürü kavurucu var. Bu ay için de devam eden güzel indirimler var hatta, onlardan da yararlanılabilir.

Ayın 3.gününden bu günü düşünüp hesaplayıp kaç dk yapmış kaç dk mağdurum hiç düşünmedim. İstesem de düşünemem zaten sanırım, böyle bir düşünce yapısına sahip değilim.

3x100 alarak alımımı tamamladım bende bu arada. Şerif beye nezaketi ve bu güzel kahveleri bizlerle buluşturduğu için teşekkür ederim.
Ben sizin insanları 10 15dk için çıkardıkları sıkıntı eleştirişi üzerine hesapladım ki ortalama 3-4 saniye kadar vaktimi aldı. O zaman 10 15dk geç gelebilir insanlık hali demeyin. Benim dünden bu yana hariç tek bir mesajımı görmezsiniz. Yani ne kadar mağdurum diye düşünecek bir durum değil benim için. Ki burada mağduriyet değil siz daha bunu net bir şekilde kavrayamamışsınız buradaki durum beklenti. Buradaki dediklerim de Şerif Bey'e zaten değil mesajımda belirttim. Ama siz burada bekleyip takip eden insanların şikayetini de boş bir mesele gözüyle bakmamalısınız.

1'den fazla Nordic alabilenlerin siparişini tekrar 1' düşüreceğiz, yoksa 200 kişi yerine 100-120 kişi sadece faydalanmış olacak. Web master son dakika birşey denerken 1'den fazla alım kısıtlamasını aktif etmemiş.

ANCAK, bu da bizim hatamız olduğu için o arkadaşlara bedelsiz 250 gram yeni gelen kahvelerden birini hediye göndereceğiz.
Onlar mağdur değil biliyordu herkes 1 paket alınabileceğini. Asıl mağdur Gece 1den beri kod bekleyenler :)

Ben sizin insanları 10 15dk için çıkardıkları sıkıntı eleştirişi üzerine hesapladım ki ortalama 3-4 saniye kadar vaktimi aldı. O zaman 10 15dk geç gelebilir insanlık hali demeyin. Benim dünden bu yana hariç tek bir mesajımı görmezsiniz. Yani ne kadar mağdurum diye düşünecek bir durum değil benim için. Ki burada mağduriyet değil siz daha bunu net bir şekilde kavrayamamışsınız buradaki durum beklenti.
Hocam inanılmazsınız yahu. Evet ben o şekilde düşünmüyorum ve kendi fikrimi söylüyorum. Gecikme için sitem edilebilir ancak bana göre "para ile rezil olunacak" bir durum yok. Bu kelimenin ağır olduğunu ve bu organizasyonu yapanlara haksızlık olduğunu ve hak etmediklerini düşünüyorum.

İşin içine insan ve bazı teknik konular girdiğinde bu tarz aksaklıklar olabilir. 10-15dk da gecikebilir. Bunların para ile rezil olacak kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kargo veya gelen kahve ile ilgili mağduriyet veya daha farklı durumlar söz konusu olsa belki haklı olabilirsiniz ancak kahve fabrikası ve şerif bey özelinde böyle bir şeyin olması da "imkansız" zaten.

Bazı arkadaşlar ortamın heyecanından yazıyor elbette olabilir ama hiçbir mesajı okumadan, hangi kodu hangi yere gireceğini dahi okumaya tenezzül etmeyip burada çıkışmak da pek hoş değil.
Bu tarz aksaklıklak olabilir kabul etmek lazım ancak ciddi bir iletişim kopukluğu yaşandı. Eski mesajları okuyunca gördüm ki gece kod bekleyenler olmuş mesela. Diğer mesajımda yazdığım aksaklıklar da var. Problem şurada bence: Bu sıkıntıların yaşanmaması için on günleri vardı ve yetersiz kaldılar.

Forumu iyi takip eden biri olarak nordic indiriminden yararlanamadım örneğin. Her alışverişteki gibi sepete ürünleri ekliyorum. Önceden söylenen kodu giriyorum, indirim tanımlanmıyor. Bir yandan da talebin fazla olacağını tahmin ederek acele etmeye çalışıyorum. Acaba nordicler için indirim olmayacak mıydı, belki zaten indirimi önceden tanımlamışlardır düşünceleri içerisinde siparişi tamamlıyorum çünkü kahveleri kaçırmak istemiyorum ama o da ne, meğer ben bunları yaşarken forumda ikinci bir kod paylaşılmış. Burada hata kimde şimdi?

Yararlanamadığım indirim benim için çok büyük bir kayıp değil ancak bu tarz durumları kavurucuların müşteriye karşı tutumlarını görmek için örnek durumlar olarak görüyorum.

Mesajımda süreklilik açısından yorumunuzu alıntılamış olsam da herkese hitaben yazdım. Umarım toplu alımın geri kalanı herkes için sorunsuz olur. :)

Hocam inanılmazsınız yahu. Evet ben o şekilde düşünmüyorum ve kendi fikrimi söylüyorum. Gecikme için sitem edilebilir ancak bana göre "para ile rezil olunacak" bir durum yok. Bu kelimenin ağır olduğunu ve bu organizasyonu yapanlara haksızlık olduğunu ve hak etmediklerini düşünüyorum.
Evet o dediğinize sizinle hemfikirim para ile rezil olunacak bir durum olduğunu bende düşünmüyorum. O da biraz abartı olmuş. Ama kesinlikle kötü bir deneyim yaşanıyor forumda. Bunun en temel sebebi kopukluk yönetim ile kavurucu çok kopuk olduğunu düşünüyorum. Kavurucu buradan kod atıyor. Yönetim sırtını falan mı döndü firmaya emin de olamıyorum :)

Forumdaki 5. mesajim, burada cok yeniyim. Organizasyonu yapanlara ve Serif Bey'e cok tesekkur ederim.
Sorunsuz bir sekilde alimimi yaptim.
Gercekten bazi mesajlara cok sasiriyorum.

@SerifBasaran , tum kahvelerde espresso kavrum secenegi kaybolmus, buna bir baktirabilirseniz seviniriz.

Kral mükemmelsin 😄 şu gönderiden sonra umarım aynı sorular sorulmaz

1'den fazla Nordic alabilenlerin siparişini tekrar 1' düşüreceğiz, yoksa 200 kişi yerine 100-120 kişi sadece faydalanmış olacak. Web master son dakika birşey denerken 1'den fazla alım kısıtlamasını aktif etmemiş.

ANCAK, bu da bizim hatamız olduğu için o arkadaşlara bedelsiz 250 gram yeni gelen kahvelerden birini hediye göndereceğiz.
hocam 1'den fazla nordic'i yanlışlıkla mı almış bu arkadaşlar? sistem hatası yüzünden mi? sanki başka bir amaç veya niyet var gibi görünüyor da?

Güzel bir ay daha oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim

Geri