• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Önceden iptal görünüyordu iletişim kurdum sorun yok dediler. Whatsapptan yazdım bugün de cevap vermediler. Benim gibi hala bekleyen varsa sorun yok da benim siparişte sorun varsa ona göre hareket edeyim dedim. Galiba benim kadar bekleyen yok. Herkesin kargosu ulaşmış gibi görünüyor.

Önceden iptal görünüyordu iletişim kurdum sorun yok dediler. Whatsapptan yazdım bugün de cevap vermediler. Benim gibi hala bekleyen varsa sorun yok da benim siparişte sorun varsa ona göre hareket edeyim dedim. Galiba benim kadar bekleyen yok. Herkesin kargosu ulaşmış gibi görünüyor.
Sitedeki numaradan arayın yarın.Ben o sekilde çözmüştüm.

Sitedeki numaradan arayın yarın.Ben o sekilde çözmüştüm.
Öyle yapacağım artık. Herkese afiyet olsun ben sonradan hazır reçetelere konarım teselli ikramiyesi olur belki kendimi böyle avutayım:)

merhabalar indirim koduyla ilgili bir sorun mu var acaba ,kupon kodu geçersiz diyor

ilk mesajdaki listeden seçtim özellikle HeForShe kodunu girdim
Uyarı: Kupon kodunuz geçersizdir. Kuponunuz sepetinizdeki ürünler için geçersiz, henüz kullanıma sunulmamış, süresi ya da kullanım limiti dolmuş olabilir!
uyarısı alıyorum :(

ilk mesajdaki listeden seçtim özellikle HeForShe kodunu girdim
Uyarı: Kupon kodunuz geçersizdir. Kuponunuz sepetinizdeki ürünler için geçersiz, henüz kullanıma sunulmamış, süresi ya da kullanım limiti dolmuş olabilir!
uyarısı alıyorum :(
Siteye kayıt oldunuz mu acaba? Olmadıysanız kodlar geçerli olmuyor bildiğim kadarı ile.

evet evet ilk nordic kampanyasında olmuştum
Siteye login olduğunuzdan emin misiniz? Oturum açık kalmıyor gibi, ben her girdiğimde tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.
Aynı kahveleri denedim, indirim çalışıyor.

Pahalı kahvelerin indirime dahil edilmemesi/oldukça sınırlı dahil edilmesi sebebi ile bu ay seçilen firmadan alım yapmamaya karar vermiştim. Buna rağmen genel beğeni ve yorumları merak ettiğim için başlığı takip ettim. Bazı insanlar bin zorla sipariş verdi/veremedi vs.
Ancak birçok kişi kodun paylaşıldığı ilk günden beri sıkıntılarını paylaşmış kahve çekirdekleri ile ilgili neredeyse hiç mesaj yok. 1 yıldır burada toplu alımlara katılıyorum. Üzülerek söylüyorum bu ay kadar tuhaf ve sorun yaşanan bir ay ile hiç karşılaşmadım.

Pahalı kahvelerin indirime dahil edilmemesi/oldukça sınırlı dahil edilmesi sebebi ile bu ay seçilen firmadan alım yapmamaya karar vermiştim. Buna rağmen genel beğeni ve yorumları merak ettiğim için başlığı takip ettim. Bazı insanlar bin zorla sipariş verdi/veremedi vs.
Ancak birçok kişi kodun paylaşıldığı ilk günden beri sıkıntılarını paylaşmış kahve çekirdekleri ile ilgili neredeyse hiç mesaj yok. 1 yıldır burada toplu alımlara katılıyorum. Üzülerek söylüyorum bu ay kadar tuhaf ve sorun yaşanan bir ay ile hiç karşılaşmadım.
ay bitince degassing bittmiş olacak. Daha tadamadık ki. Tadınca da ay bitmiş olacak. Normalde ilk 5 günde siparişim gelir 15inde falan yorum yazardım. şimdi 11inde sipariş ettim. 18 kavrumlu geldi. 28inde denesem de paylaşsam nolur paylaşmasam nolur. ay bitiyor zaten.

Bir anket yapılmadan nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım. Degassing bekliyor çoğu kişi ayrıca tadım deneyiminlerinin paylaşıldığı başlık değil bu başlık.

Geri