• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

İndirim sebebiyle hep toplu alımlar ile kahve stoklarımı yeniliyorum ancak bu ayki alım en keyif aldığım alımlardan biri oldu. 125 Gram seçeneği çok güzel olmuş. Toplamda 750 Gram kahve aldım ama 5 çeşit kahve denemiş olacağım. Teşekkürler.

859IF8153X ile katıldım. 125 gr da fiyat farkı olmaması çok güzel gerçekten. Önerilen degassing sürelerini de yazsanız güzel olurdu.

125 gram olayını çok sevdim. 6 çeşit kahveyi 125'er gramdan aldım. Ki geçen ay 2'sini 250 gram olarak almıştım:

Biri çilekli olan... Nueva Oriente: Espressoya çok yakıştı, meyvemsi bir yapısı var ve soft şarapsı ve tatlı tarafıyla gönül okşuyor.

Diğeri El Salvador Shasta Washed: Bu da espressoda iyiydi ve kolayca ayar tuttu. Pekmez zaten yazıyor ama hafif ceviz notaları ve yağlılığı da damağı selamlıyor. Ceviz yazmıyor ama bana onu hissettirdi açıkçası.

Ay biterken sanıyorum bir daha uğrarım dükkana... Hayırlı olsun tadımlarımız.

Kahve teslim alıp deneyen oldu mu? 125g kahvelerin paketleri nasıl geliyor.

@metin Bey Merhabalar. Acaba stok konusunda kritik olan çekirdekleriniz var mı?

Kahve teslim alıp deneyen oldu mu? 125g kahvelerin paketleri nasıl geliyor.

@metin Bey Merhabalar. Acaba stok konusunda kritik olan çekirdekleriniz var mı?
125 gram kahveler de valfli paketlerde geliyor, kolide her çekirdeğin bilgilerini içeren kartlar çıkıyor. Henüz çekirdekleri deniyorum, degass sürecinde olsa da memnunum diyebilirim.

Sipariş Numarası;931SM1265I sipariş içerisindeki Brazil Cerrado' nun 7- 10 günlük kavrum tarihli olanı mevcutsa o şekilde gönderilmesini rica ederim.

Ben de 7 çeşit 1 kilo kahve aldım.
Yukarıda da dendiği gibi 125g fiyat farksız seçeneği ve fermantasyonsuz seçki bile bir artı benim için. Teşekkürler.

Espresso için bir kaç öneri alabilir miyiz @metin ?
Merhabalar

Espresso için çoğu kahvemiz damak zevkinize göre iyi sonuçlar verebilir.

Klasik ve düşük asitli kahvelerden hoşlanıyorsanız Brezilya Cerrado, Brezilya Diamantina veya Fruta Fresca Espresso güzel sonuçlar verecektir.
Klasik ama asiditesi biraz daha orta seviyelerde bir kahve için El Salvador El Borbollon, Shasta Venezuela Aprocandes veya Uber Markt Blend olabilir.
Meyvemsi ve tatlı espressolar için ise Guatemala Nueva Oriente veya Ethiopia Hambela Bella çok keyifli sonuçlar verecektir.

Bu arada bu hafta 2 yeni kahvemiz gelecek, onlardan da honduras Las Calaveras Natural da çok keyifli meyvemsi espressolar almanızı sağlayacaktır.

Afiyet olsun

Öncelikle tebrik ederim, sonuçtan çok mutluyum.
Stoklar ile ilgili kritik düzeyde olan çekirdek var mı, Ekim ayı boyunca eklenmesi beklenen çekirdekler natural ağırlıklı mı yoksa daha funky çekirdekler mi olacak öngördüğünüz bir zamanlama var mı genel olarak bu konularda bilgilendirme yaparsanız sepet oluşturmada ve sipariş geçmede bizlere epey fayda sağlar diye düşünüyorum.
Şu an hemen alım yapsam ya yenilerde aklım kalırsa ve yeni çekirdekleri beklesem ama o sırada almak istediklerimi kaçırır mıyım diye epey kararsızım çünkü ☺️
Merhabalar

Valparaiso ve Las Torres stokları kritikti, siparişleri çıkartana kadar satışa kapattık, eğer elimizde kaldırsa tekrar satışa açacağız.

Seçkiye bu ay yeni eklenecek kahveler de olacak;

Colombia La Claudina Natural - Kestane balı, kırmızı meyveler
Honduras Las Calaveras Natural - Kırmızı fermente meyveler.
Ethiopia Hambela Bella Koji Natural - Turuncu şarap hissiyatında, meyvemsi kompleks ve yoğun
Indonesia Walida Hermetic Sealed - Fermente tatlar içeren ama tarçın kırmızı meyveler, mahlep de içeren yoğun bir kahve.
Colombia Ambera Farm Peach Co Ferment - kahveyle iyi entegre olmuş şeftali baskın bir kahve
Colombia Tamesis Lactic Geisha - Cin Tonik hissiyatında, temiz
Rwanda Gisanga Anaerobic
Burundi Busasa Washed
Colombia La Luisa Honey dew co ferment
Indonesia Gadisemas Rose Honey

Üstten başlayarak eklenme sırası oluşturdum, yani en yakında üsttekiler eklenecek, tadım notlarını da kişisel deneyimlerim olarak yanlarına yazdım, yanında tadım notu olmayanlar bu aya yetişmeyebilir.

Hambela Bella Natural yakında kritik stok seviyesine ulaşacaktır.

Los Robles arıyor gözler

El Puente tekrar gelir mi? O öyle bir sevgilidir ki; insanın damağına hücum eden her bir notadan, mutluluk taşmaktadır..

Los Robles için bu ay sunacağımız Indonesia Walida Hermetic Sealed Natural kahvemizi önerebilirim ayrıca yeni yıl kahvemiz de belli oldu ve mahlepli vişne likörü tadında bir profile sahip onu da mutlaka takip etmenizi öneririm.

El puente de çok keyifli bir natural Kolombiya kahvesiydi, Önümüzdeki hafta satışa sunacağımız Honduras Las Calaveras Natural takip etmenizi tavsiye ederim :)

☕ Ekim 2026 – Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği | Coffee Department
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı:
İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Ekim ayında Coffee Department ile birlikteyiz! ☕🔥​

Merhaba Arkadaşlar,

Ekim ayı Kahve Kulübü toplu alım etkinliğimizde Coffee Department konuğumuz oluyor.

Coffee Department ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kahve Kulübü üyelerine özel %30 İNDİRİM uygulanacak. 🔥

Kampanya Tarihi: 1 Ekim – 30 Ekim 2026

☕ Güncel Kahve Seçkisi​

🇸🇻 El Salvador / Shasta / Washed
Fındık · Pekmez · Kakao

🇳🇮 Nicaragua / Nueva Segovia / Washed
Sütlü Çikolata · Siyah Çay · Kuru Dut

🇸🇻 El Salvador / El Borbollon / Washed
Çikolata · Karamel · Nuga

🇧🇷 Brazil / Diamantina / Natural
Tuzlu Karamel · Malta Eriği · Malt

🇧🇷 Brazil / Cerrado / Natural
Pekmez · Karamel · Kakao

🇨🇴 Colombia / Hulcafe / Sugar Cane Decaf
Elma · Armut · Taze Ceviz

🇷🇼 Rwanda / Akagera / Washed
Yeşil Erik · Kırmızı Elma · Domates

🇷🇼 Rwanda / Akagera / Natural
Vişne · Beyaz Üzüm · Erik Pestili

🇻🇪 Venezuela / Aprocandes / Washed
Çikolata · Kumkat · Karamel

🇬🇹 Guatemala / Nueva Oriente / Natural
Vanilyalı Kek · Kuru Kayısı · Çilek

☕ Fruta Fresca / Specialty Blend
Frambuaz · Karamelize Fındık · Bal

☕ Uber Markt / Specialty Blend
Narenciye · Karamel · Pekmez

Aldığınız kahveleri, demleme reçetelerinizi ve tadım notlarınızı forumda paylaşmayı unutmayın. Böylece Ekim boyunca Coffee Department kahvelerini hep beraber deneyip değerlendirebiliriz.

Sorularınız olursa etkinlikle ilgili @kahveanalisti, @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt hesaplarına mesaj atabilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi alımlar ve keyifli demlemeler! ☕

Firma:
Coffee Department
Kampanya: 01.10.2026 – 30.10.2026
🔥 Kahve Kulübü Üyelerine Özel: %30 İNDİRİM

🔐 İNDİRİM KODU BURADA​

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

KOD: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

🔥 %30 İNDİRİM 🔥
İndirim kodu girilecek alanı göremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Ekim 2026 Kahve Kulübü Kahve Deneyim Etkinliği başladı ve bu aya oldukça yoğun bir başlangıç yaptık.

Geçtiğimiz ay İstanbul ve Ankara kahve festivalinde forumdan birçok kahve sever standımızı ziyaret etti ve kahvelerimiz üzerine konuştuk tadımlar yaptık keyifli sohbetler oldu. Ankara da ise kahve almak isteyenlere de satmadık :)

Yoğun ilginiz ve siparişleriniz için çok teşekkür ederiz.
elimizden geldiğince dikkatli ve özenli bir şekilde siparişlerinizi hazırlıyoruz. hatalı bir durum olursa da bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.
verilen siparişlerin bir yaklaşık yarısı dün itibari ile çıktı, websitemiz üzerinden kargo takip kodları da sisteme girildi.

Herkese iyi pazarlar dilerim :coffee:

Geri