• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dripper önerisi alabilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ynr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Clever dripper a da bakabilirsiniz

İyi bayramlar :) Clever düşünmezseniz, aşağıdaki ürünü inceleyebilirsiniz. Starbucks'ta da benzeri bir dripper vardı sanırım ama fiyat olarak daha pahalı hatırlıyorum. İş görecektir bu model de.

linkteki ürünü denedim ve enterasan sonuçlar aldım. sanalbaharat'ın colombia supremo'sunu içiyorum. başlarda çok belirgin bir çikolata notası hakimken, kahve soğudukça yerini yeşil elma mayhoşluğuna bırakıyor. tatlı bir başlangıç ve tatlı-mayhoş bir bitiş. şaşırtıcı.

not: demleme 3:20'de bitti.

Son düzenleme:
Geri