• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dizi ve Filmlerde Göze Çarpan Kahve Demleme Ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Great Pretender, animesinin hemen hemen her bölümünde bir kahve ekipmanı var. Döküşü gayet güzel bence :D

Avrupa yakasında Türkiyenin efsane aleti boy gösteriyor 😄 (evet hala avrupa yakası, ezel gibi dizilerin kesitlerini izliyorum 🤷‍♂️)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211001_180624_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20211001_180624_com.google.android.youtube.jpg
    40.7 KB · Görüntüleme: 151
Squid game'in bu sahnesi paylaşılmıştır dedim ama kimse atmamış daha 😄

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211001_181700.jpg
    Screenshot_20211001_181700.jpg
    48.4 KB · Görüntüleme: 142
Squid game'in bu sahnesi paylaşılmıştır dedim ama kimse atmamış daha 😄
Adam çok yukardan döküyordu suyu. Aklıma su şapirdadi olmayacak bu kahve dedim :).
Birde fasda çayi demlerken suyu böyle çok havadan döküyorlar. Bardağa servis ederken de . Böyle daha lezzetli olduğunu söylüyorlar. Burda da benzer mantık mi var acaba.

Adam çok yukardan döküyordu suyu. Aklıma su şapirdadi olmayacak bu kahve dedim :).
Birde fasda çayi demlerken suyu böyle çok havadan döküyorlar. Bardağa servis ederken de . Böyle daha lezzetli olduğunu söylüyorlar. Burda da benzer mantık mi var acaba.
Utanmasa ayağa kalkıp dökecekti izlerken gerildim 😀

Bu da La Casa de Papel'den. Yaşlı hanımefendiyi öldürmeye gitmiş iken mokapot ikramıyla karşılaşınca vazcayan koca yürekli profesör😛

Bir tane de benden gelsin. Gastronomi konusunda Hannibal gibi bu kadar usta bir isme breville / catler in espresso makinesini vermişler. Oysa orada bir La marzocca linea-mini olmalıydı...

Yanılmıyorsam dual-boiler modeli. Bu makinenin gerçekten dual boiler ile diğer makineleri arasında inanilmaz bir uçurum var. Dual boiler modeli e-61 grup başlıklı rocket, lelit gibi markanın modellerine rakip bir performans sunuyor.

hannibal.jpg

Geri