• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dijital Termometre vs Klasik Termometre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında sahile 300 mt mesafede 1. kattayım, neredeyse deniz seviyesi. Alakası var mı bilmiyorum ama :) en fazla 81 dereceye çıkıyor termometre bu kadar da fark olmaz diye düşünüyorum?
O metal termometreden ben de almıştım ve 2-3 kullanımdan sonra dediğiniz gibi en fazla 80 dereceye çıkıyor.

Bu konuda ben de çok kararsızım. Yeni yeni pitcher ile süt köpürtmeye başladım. Termometre gerekli sanırım artık. Ama o kadar çok model var ki kafam da karışıyor her baktığımda.

Bu konuda ben de çok kararsızım. Yeni yeni pitcher ile süt köpürtmeye başladım. Termometre gerekli sanırım artık. Ama o kadar çok model var ki kafam da karışıyor her baktığımda.
Süt için herhangi bir manuel alın. Zaten süt köpürtürken 65-70 dereceyi geçmeyeceğiniz için sorun olmaz. Dijital alırsanız geç tepki veriyor.

Süt için herhangi bir manuel alın. Zaten süt köpürtürken 65-70 dereceyi geçmeyeceğiniz için sorun olmaz. Dijital alırsanız geç tepki veriyor.
Manuellerin de bir sürü çeşidi var. En yaygın kullanılan, memnun olunan bir marka model var mı peki? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet bu modeli değil. Bu lazım aşağıya linkini ekledim ama hiçbir yerde bulamadım.

Bendeki ürün bu. Son derece sağlam ve kullanışlı. Ben uzun süredir kullanıyorum hatta hor kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Muadillerinden pahalı ama değiyor. Bulursanız tavsiye ederim.

Aek-tech markasının termometresini kullanan var mı? Üzer mi standart ev kullanımında?

Ben bu ürünü kullanıyorumi memnunum. Buhar yapmıyor. Karşılaştıracak başka aletim yok ama 90 küsür derecelere geliyor. Hızı da iyi.

Stok var mı bilmiyorum. Benim aldığım fiyattan bile iyi.

Merhaba yaklaşık 2 yıldır linkteki mottanın süt termometresini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye edebilirim.

Aslında ikisinde de tepki süresi çok hızlı olamaz.

Biraz çalışma prensiplerinden bahsedecek olursak, dijital olanlar pt100, termistor gibi sıcaklıkla direnç değişimi üzerine kuruludur; analog yani pasif olanlar ise termokupl(thermocouple) ile çalışır sıcaklıkla gerilim üreten iki farklı metalün bağ yapması üzerinr kuruludur. İkisinin de tepki süresi vardır.

Termokuplların malzemesine göre çok farklı tepki süreleri olabilir ve iyisi de kötüsü de vardır. Aslında tepki süresi ile ölçüm tutarlılığı arasında az da olsa ters orantı vardır. Termistor veya pt100'ün tepki süresi ise direnç ölçümünü yapan devredeki kullanılan elektroniğin tepki süresi ile ilişkilidir.

Yani tepki süresi, ölçüm tutarlılığı ürünün fiyatıyla çoğunlukla doğru orantılı olur (marka farkını hesaba katmaz isek).

Selamlar,

ben bundan aldım ama ekranı bozuktu geri yolladım
Bu ürünü nasıl kullanıyorsunuz? Ben de aldım bir tane hemen denemedim, suyu normal çaydanlıkta ocakta kaynatıyorum, direkt çaydanlık deliğinden içine soksam metalin kendisinden ısı alıp yanlış ölçer gibi geliyor

Bu ürünü nasıl kullanıyorsunuz? Ben de aldım bir tane hemen denemedim, suyu normal çaydanlıkta ocakta kaynatıyorum, direkt çaydanlık deliğinden içine soksam metalin kendisinden ısı alıp yanlış ölçer gibi geliyor
Ben kullanamadım bile maalesef onun için bir deneyime sahip değilim.

İkeanin dijital et termometresini alıp gooseneck kettle’in koluna taksak nasil olur? Gooseneck kettleda gelen analog termometre hem çok yavas hem de dogru gostermiyor.Analoglarla ugrasmak istemiyorum.Bir tane et termometresi alip monitorubu kolun ucuna yapiştirsam? Yapan var mi böyle

Geri