Bu kızartma yağı için bize olmaz.bu olabilir mi?
![]()
Termometreler Modelleri ve Fiyatları - n11
Termometreler ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Termometreler çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu kızartma yağı için bize olmaz.bu olabilir mi?
![]()
Termometreler Modelleri ve Fiyatları - n11
Termometreler ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Termometreler çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
O metal termometreden ben de almıştım ve 2-3 kullanımdan sonra dediğiniz gibi en fazla 80 dereceye çıkıyor.Aslında sahile 300 mt mesafede 1. kattayım, neredeyse deniz seviyesi. Alakası var mı bilmiyorum amaen fazla 81 dereceye çıkıyor termometre bu kadar da fark olmaz diye düşünüyorum?
Bunu almıştım ben de 2-3 kullanım sonrası en fazla 80 dereceye kadar çıktığı için kenara attım. Şu üründne ise çok memnunum.sizce bu termometre iş görür mü yoksa ikeanın et termometresinden mi alsam? https://www.hepsiburada.com/aek-tec...termometresi-p-HBV000008OXEV?magaza=Kaplantis
Süt için herhangi bir manuel alın. Zaten süt köpürtürken 65-70 dereceyi geçmeyeceğiniz için sorun olmaz. Dijital alırsanız geç tepki veriyor.Bu konuda ben de çok kararsızım. Yeni yeni pitcher ile süt köpürtmeye başladım. Termometre gerekli sanırım artık. Ama o kadar çok model var ki kafam da karışıyor her baktığımda.
Manuellerin de bir sürü çeşidi var. En yaygın kullanılan, memnun olunan bir marka model var mı peki? Yardımcı olursanız sevinirim.Süt için herhangi bir manuel alın. Zaten süt köpürtürken 65-70 dereceyi geçmeyeceğiniz için sorun olmaz. Dijital alırsanız geç tepki veriyor.
ben bundan aldım ama ekranı bozuktu geri yolladımBunu almıştım ben de 2-3 kullanım sonrası en fazla 80 dereceye kadar çıktığı için kenara attım. Şu üründne ise çok memnunum.
Evet bu modeli değil. Bu lazım aşağıya linkini ekledim ama hiçbir yerde bulamadım.Bu kızartma yağı için bize olmaz.
Bendeki ürün bu. Son derece sağlam ve kullanışlı. Ben uzun süredir kullanıyorum hatta hor kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Muadillerinden pahalı ama değiyor. Bulursanız tavsiye ederim.Evet bu modeli değil. Bu lazım aşağıya linkini ekledim ama hiçbir yerde bulamadım.
Jimisi Manuel İbreli Süt ve Sıvı Termometre Ölçer thr156 Fiyatı
Jimisi Manuel İbreli Süt ve Sıvı Termometre Ölçer thr156 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
fahrenayt bu ona dikkat etmek lazim.Dönüşümü yapılabilir tabi ama ugraşmak istemeyenler olur.Ben bu ürünü kullanıyorumi memnunum. Buhar yapmıyor. Karşılaştıracak başka aletim yok ama 90 küsür derecelere geliyor. Hızı da iyi.
Stok var mı bilmiyorum. Benim aldığım fiyattan bile iyi.
iç tarafı celsius ya sorun yokF
fahrenayt bu ona dikkat etmek lazim.Dönüşümü yapılabilir tabi ama ugraşmak istemeyenler olur.
F
fahrenayt bu ona dikkat etmek lazim.Dönüşümü yapılabilir tabi ama ugraşmak istemeyenler olur.
Bu ürünü nasıl kullanıyorsunuz? Ben de aldım bir tane hemen denemedim, suyu normal çaydanlıkta ocakta kaynatıyorum, direkt çaydanlık deliğinden içine soksam metalin kendisinden ısı alıp yanlış ölçer gibi geliyorben bundan aldım ama ekranı bozuktu geri yolladım
Ben kullanamadım bile maalesef onun için bir deneyime sahip değilim.Bu ürünü nasıl kullanıyorsunuz? Ben de aldım bir tane hemen denemedim, suyu normal çaydanlıkta ocakta kaynatıyorum, direkt çaydanlık deliğinden içine soksam metalin kendisinden ısı alıp yanlış ölçer gibi geliyor